.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Години и фитнес тренировки

Здравейте Искам да попитам каква е вазрастта за започване на фитнес тренировките.Значи аз ходих 2 седмици по 2 пати в седмицата но някои приятели ми казаха че от фитнеса се набиваш и нее хубаво на моята вазраст та хода . Аз сам на 14 години 1.61 висок (нисак сам).Нормално ли е да започна да ходя или може в къщи да си тренирам или изобщо нетрябва ? и сам 45 кг

Според мен е нормално на 14 години да започнеш да ходиш на фитнес, но в нинакъв случай да не транираш с големи тежести или да претренирваш. Както каза ти по 2 пъти в седмицата е нормално, когато станеш на 15 ще ходиш по 3 пъти, когато станеш на 16 вече може и по 4 пъти седмично (което е оптималният вариянт). Но за твоите години 2 пъти седмично е нормално, колкото да започнеш. Няма да правиш също така упражнения, които биха възпрепядствали израстването ти (клекове с щанга или дъмбели, напади, мъртва тяга и други такива). Можеш да правиш по разтегливи управнения с малки тежести и повече повторения, което ще ти е от полза

Re: Години и фитнес тренировки

[quote="newest123"]Здравейте Искам да попитам каква е вазрастта за започване на фитнес тренировките.Значи аз ходих 2 седмици по 2 пати в седмицата но някои приятели ми казаха че от фитнеса се набиваш и нее хубаво на моята вазраст та хода . Аз сам на 14 години 1.61 висок (нисак сам).Нормално ли е да започна да ходя или може в къщи да си тренирам или изобщо нетрябва ? и сам 45 кг[/quote

годините в случая не играят роля .. имам познати които са почнали на по 11-12 години с фитнеса и все още тренират .. тук зависи колко си висок щом си 1.61 не се занимавай щото ще си спреш растежа на костите .. изчакай да станеш поне 1.75 и почвай да блъскаш яко ... за сега ако искаш да тренираш почвай лостове и успоредки тъкмо от лоста ще станеш по висок

Цитирай Първоначално написано от bybalazi
    тук зависи колко си висок щом си 1.61 не се занимавай щото ще си спреш растежа на костите .. изчакай да станеш поне 1.75 и почвай да блъскаш яко ...
    По голяма простотия не бях чувал от доста време Я си представи, че не стане 1.75, тогава кво правим ? Няма да се захваща с фитнес ли ? Христомир Христов е най-успешния български културист (не е по-висок от 1.60), ако ти му беше давал съвети за фитнес, О БОЖЕ, не ми се мисли

РЪСТТА НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ЗА ФИТНЕСА, ТРЕНИРАТ И ВИСОКО И НИСКИ ХОРА.

П.П. По добре се отиентирай към някой друг подфорум да даваш съвети (примерно поезия или политика) и тук не пиши повече

Цитирай Първоначално написано от Unabomber
    тук зависи колко си висок щом си 1.61 не се занимавай щото ще си спреш растежа на костите .. изчакай да станеш поне 1.75 и почвай да блъскаш яко ...
    По голяма простотия не бях чувал от доста време Я си представи, че не стане 1.75, тогава кво правим ? Няма да се захваща с фитнес ли ? Христомир Христов е най-успешния български културист (не е по-висок от 1.60), ако ти му беше давал съвети за фитнес, О БОЖЕ, не ми се мисли

П.П. По добре се отиентирай към някой друг подфорум да даваш съвети (примерно поезия или политика) и тук не пиши повече
    Цветко цветков е най успешния български култорист и фани са занимавай с брудерии тоо спорт не е за тебе

С последния ми пост в тая тема (много спам стана) ще ти кажа само две неща!
    1. Като гледам правописа ти, този форум може и да ти е от полза http://www.teenproblem.net/f/viewforum.php?f=16
    2. От няколко години съм си оборудвал фитнес зала удома и имам над 30 списание за фитнес, които съм изчел и съм сигурен, че знам доста повече от теб по тая тема.
    Това е

Това с набиването е измислица, на 16 съм и тренирам от 13 годишен, сега съм 188 кажи набил ли съм се?

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Град
    Варна
    Само да кажа, че не ми се занимаваше да чета всичките мнения...
    Ако вдигаш щанги и то тежки за твоите килограми, да набиваш се и се ограничава растежът ти.
    Ако ходиш на фитнес за някакво начало към по-хубаво тяло, т.е. не се пренатоварваш (обзалагам се, че си знаеш мярката ; ) ) и не вдигаш щанги, риска да си набит и нисък е същия, като този да стане същото от ядене на морена... Т.е. никакъв (според мен)
    А с тези 45 килограма първо вземи да ядеш повечко и да станеш поне 60 и тогава тръгни на фитнес... Единствената ти пречка на тази възраст да се занимаваш сериозно с фитнес според мен са ставите. Затова, не се претоварвай

Заеби го тоя фитнес на този етап.При твоите параметри е безмислено да ходиш според мен.Та ти си 45 кг ,духа те вятъра сигурно.Ако искаш да заякнеш ,започни някой по-активен спорт и след 2 годинки вече ще си готов за залата.Успех!

Голям фен Аватара на D3NG3rZ0N3
    Какъв по-добър спорт за заякване? Тука секви "разбирачи", като почнете да философствате...

Цитирай Първоначално написано от D3NG3rZ0N3
    Какъв по-добър спорт за заякване? Тука секви "разбирачи", като почнете да философствате...
    Изказвам мнението си и давам съвет , не виждам какъв ти е проблемът!160 см , 45 кг не знам как си го представяш , но за мен това е едно неразвито детенце , което тепърва има да расте.Не мисля ,че трябва да се насилва още от сега да работи с тежести.Може да пробва с каквото иска - все ще му е от полза.Волейбол , баскетбол , карате и т.н ,в зависимост какво го влече.

Лично мнение, но е най-добре за младите хора да се тренира някакъв спорт (футбол, волей, баскет, плуване, боен спорт) и после като посвикне с натоварването да почне и с фитнес... Така се изгражда хармонично тяло и не ставаш дърво, както доста хора (особено по-тежките) ходещи само на фитнес...
    Все пак закво са ти тези мускули ако не можиш ги използваш

Цитирай Първоначално написано от Unabomber

За пръв път съм съгласен с бубалази. И кво Христомир е ужасно грозно същество. Нисък и набит. Муслите са му грозно оформени, скъсени.

Бубалази добре те посъветва да ходиш на лостове, защото те вляят положително на растежа. Ако са почнеш фитнес, рискуваш да останеш нисък

Просто повтарям това което той каза !

Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Това с набиването е измислица, на 16 съм и тренирам от 13 годишен, сега съм 188 кажи набил ли съм се?
    И всички ли са като тебе ? Тъпанар....

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от kadishona
    Доста.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    В повечети случаи хората искат да свалят килограми или да направят мускулна маса и затова ходят на фитнес... по-добре започни да ядеш по-често ,тренирай баскетбол или волейбол и всичко ще стане от самосебе си!

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от asp1r1n94
    ... по-добре започни да ядеш по-често ,тренирай баскетбол или волейбол и всичко ще стане от самосебе си!
    wtf ?

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Йордан Йовчев е машина например откъдето и да го погледнеш
    n00bs

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_
    Йордан Йовчев е машина например откъдето и да го погледнеш
    Според мен трябва килограми, за да почне гимнастика... около 7-10 в повече

Цитирай Първоначално написано от kadishona
    Избивай си комплексите че си нисък другаде, не ти е фитнеса виновен
    Още малко ще кажеш че ако не съм ходил на фитнес съм щял да стана кът Майкъл Джордан

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си