Цитирай Първоначално написано от bybalazi
С тия лостове и успоредки нищо нема да напраиш .. тва са ти упражнения за сила , издръжливост и така натам тва е за чистене и уформяне...а колкото до добавките .. вземи си креатинче да те поиздуе хапвай добре и тренирай здраво ако решиш да взимаш химия като за нчинаещ взеи си метандростенолон .. направи един цикъл с него и по натам зимай други химии..само да ти кажа че без бодеж няма растеж
Боцкай нещо за мозък тогава.

Не го слушай, на лост и успоредка може да се направи страхотно тяло и не е нужна химия, за да натрупаш мускули. Иди на някоя площадка и тези, там все ще засечеш някой, който тренира от по-дълго време. Ясно си личи, че с добра воля нещата се получават.

Набирания с широк, тесен хват и кофички са идеални за гърди, гръб, трицепс, бицепс и рамо. Коремните преси са си класика за корем и имат 1000 вариации, клякане, скоци, повдигане на пръсти и тичане за крака. Обратното на коремната преса (аз го знам упражнението като "супермен") много хубаво натоварва кръста.

Здравословна храна, предполагам имаш представа каква да си подбираш. Не забравяй съня, работата също изтощава и организмът има нужда от почивка.

Почни тренировките, мисля че ще останеш доволен.