- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам две момчета. Как да постъпя??
Ем.. от 5 месеца харесвам момче 8) /момче А/. Той е с 5 години по-голям от мен и когато съм с него просто :grin: !! Той никога не ми е казвал, че ме харесва, но среднощните обаждания, шегите, с които си търси целувка от мен, и това, че казва, че не може да заспи без да поговори с мен го доказват!! :-) Но ето, че преди няколко дена се появи момче /момче Б/, което е на моята възраст и аз си паднах по него :oops: , но не спрях да харесвам А. Още на 2 ден, Б ми призна, че много ме харесва и аз също отвърнах със същото. :( Вечерта като си говорех с А по телафона без да искам му споменах нещо за Б и той ме попита дали го харесвам, но отговорих НЕ..!!
Сега и 2та ме харесват, аз също ги харесвам и 2та. Знам, че трябва да избера един, но не искам да нараня никой. #-o #-o
МОЛЯ ВИ.. ПОМОТНЕТЕ!!![/i]
мм избери този, който смяташ за по - добра половинка,, с този, с който че се чувстваш по - комфортно ,, абе иде ми да ти кажа "следвай сърцето си" ама няя да те преебавам така ; )) .. все пак един от двамата тряя да харесваш повечеако не значи не харесваш нито един от двамата истински ; )) и гледай да не сгрешиш,, че после ще съжаляваш ; ))
Втория. Свърших мисленето вместо теб, решението е взето.
Направо взе да ми писва от кифли ,които незнаят какво искат и пишат теми ,за да може другите хора да вземат решението вместо тях![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Келеш.
Kaто изтриеш едната тема -ще постъпиш ДЪ БЕСТ
Така с две теми увеличава шанса си да получи някакъв отговор ... Тук всичко е предвиденоПървоначално написано от britzy
Аз и предложих да пусне още няколко теми ...
Nice planПървоначално написано от BlueFace
![]()
Първоначално написано от BlueFace
охх.. не очаквах да е толкова тъпа ;дд
За съжаление не еПървоначално написано от bobito_th
Написах коментара при две съществуващи теми
![]()
Тоя дето се заиграва с теб не ми се нрави нещо. С тия 5 години разлика не върви. Не че годините са много , не ме разбирай погрешно. И аз съм била така. Но когато тръгне с теб , отношението му ще се промени , а това не винаги завършва добре.
Докато с по-малкия ще бъде по-хубаво. Не гарантирам , но ако е свестен , може би с него ще ти е по-добре. Ще сте на еднакво ниво и ще напредвате заедно. Ще е по-близо да разбиранията ти и би те оценил повече. А ако споменеш за другия , ще вложи малко повече старание.
втория
е как така харесваш две момчета??!!! бахти .. и ти не знаеш кво искаш!
Нямаше нужда от втора една и съща тема.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.