- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам две момчета. Как да постъпя??
най-добре вземи В.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ако съм на твоето място бих избрал първото момче защото сте били повече време заедно и го познаваш и т.н. а другото момче от 2 дена само си го виждала...Примерно ако утре отидеш при него и го видиш с друга ще си викаш че първо трябваше да го опознаеш.
П.П. Кво е тва с момче А и момче Б...тва да не е математически тест![]()
не можете ли да кажете първия,втория...
Според мен, потърси добрите и лошите качества и в двамата, а после - сама си реши, кой харесваш повече! И наистина - да "обичаш" момче, с което сте се запознали преди 2 дена!!! Малко е прекалено...Освен това незнаеш що за човек е момче Б! Поопознай и двамата още по-добре (както казаха и преди мен)! Ти сама трябва да направиш своя избор, ние неможем да ти помогнем, защото не ги познаваме! Все пак, всеки си има различна преценка за хората!
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Не се самозалъгвай. Ти не можеш да ги нараниш. Най-много сама да се нараниш. А и освен това не мисля, че проблемът ти е кого ще нараниш, а просто искаш и двамата, ако може да ги въртиш.Първоначално написано от cuttiepatuttie
Според мен пък момче А не те харесва. От 5 месеца се зарибявате, но никога не ти е казвал направо, че те харесва, а и след 5 месеца зарибявки и вечерни обаждания как така не сте тръгнали, бе мен? А момче Б ти е казало направо, че те харесва, ала-бала. Избери него. По-сигурно е. А и освен това аз бих предпочела човек, който си казва чувствата направо.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Еми намери си и 3-ти който да харесаш мисля ,че избора ще ти е още по лесен![]()
![]()
АЗ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО СИ!
Вкарваш се излишно в някви филми..харесваш момче 5 месеца,идва някое друго и за 2 дена ти замайва главата.Ти знаеш ли какво искаш ?
И настина ли очакваш от група непознати,да ти кажат какво да правиш ?/самата ти трябва да знаеш./
Според мен трябва да ги оставиш и двамата(най-вече А)само ще го нараниш.
Опити от труда да се занимаваш с 2-а едновременно не ти ги препоръчвам,за да не паднеш от 2-та стола на земятя ,че много ще те заболи!
..![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Ох,господи.Аман от простотий.Или избирай единя или никой.Доколкото разбирам нямаш особено силни чуства нито към единя,нито към другия,защото ако имаше,никой друг нямаше да те интересува освен този който харесваш найстина.
Брях,брях