Цитирай Първоначално написано от Myrth
Цитирай Първоначално написано от Shazzrah
Не искам да се заяждам, но според кого е "шит" ... според теб?
Всъщност да, точно според мен, като обикновен трениращ без културистични амбиции и при който покачването на маса не е самоцел. Мисля, че има разлика

За старото куче обаче съм съгласен - пазарът с добавките е залят от глупавите азотни бустъри и маса предтренировъчни продукти, които ''се усещат от първата доза''. Все си мисля, че тези ефекти на пренапомпване и свръхободряване залъгват доста трениращия и нямат толкова реален ефект. Малко съм консервативен в случая, но на теория и на практика сравнявам нещата - откъдето и да го погледна класическата комбинация протеин/амино + креатин бие безумните стакове, които си правят хора с едва половин-една година стаж.

Кре-алкалин може да пиеш след като си направил 1 цикъл с монохидрат за разнообразие...
Тук ще се радвам на някаква обосновка, без да се заяждам, интересно ми е защо смяташ така
Веднага ще се обоснова монохидрата се пие по-следния начин: 3 седмици пиеш 1 седмица почиваш.След като изпиеш 1 кутия монохидрат е хубаво да не правиш почивка а да направиш 1 цикъл с кре-алкалин защото той не натрупва вода в организма за разлика от монохидрата.След като тялото се изчисти и си направил и цикъл с кре-алкалин си продължаваш пак с монохидрат