Цитирай Първоначално написано от play23
Mомче съм За жалост всички ме опити да си направя сам хранителна програма не се оказаха много успешни, затова реших да се обърна към професионалист, именно Републиканския шампион по Класически културизъм за 2008, който е и дипломиран кинезитерапевт, персонален треньор по фитнес и специалист по спортно хранене и възстановяване.
Та след обстойно анкета, тъй като не съм от София, след около седмица имах моя индивидуален хранителен режим, както и индивидуален тренировъчен план. Та с тези неща за 1 месец имах повече прогрес от колкото няколко бъхтене по не много ясна тренировъчна програма и хранителен режим.

Може да видиш блога му - http://lubomirivanov.com като отговаря и на всичките ти въпроси, дори и да не си му клиент, стига да не навлизаш много навътре де. На последно време публикува и статии за прогресa на неговите клиенти.
олеее тоя Любомир Иванов е супер зле . Супер слаб е изобщо не ме кефи наблъскал си в сайта някви цени дето моя инструктор е супер по-як от него ии се прави на мн здрав