- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Можете ли да разберете????
Когато едно момче ви каже искам да сме приятели , опитва се да те заговаря , държи се мило , но момичето го реже , а той започва да подмята разни изрази от типа - имаш готин задник , ше те нацелувам по цялото тяло и тн.Та въпроса ми е какво иска момчето в случая-момичето да му стане приятелка , гадже или просто секс.Е дано сте ме разбрали.
Еми зависи от това колко тъпо e момчето.
Или просто секс,но по-вероятно нещо като връзка,щом те опознава и се сприятелява.
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
..... Според мен иска нещо повече....
--------------------------------------------------------
Най-вероятно не му е станало мн приятно от тва , че го режеш , и не може да го преглътне . Все пак не забравяй , че трябва да се напраи на "велик"
пред другите .![]()
Дани , ти ми даде може би най-точния отговор!Пропуснах да кажа , че когато сме само двамата не ми говори така , затова считам , че си много прав.Доста ми помогна!
секс ;Д
Ооо, имам подобен проблем, но с една разлика - дори като сме сами ми казва подобни нещица. Иначе по темата .. прави се на интересен. Точно и ясно..
Не знае какво иска.....квото стане все ще е доволен....
Ъъъ , аз съм момичеПървоначално написано от essential919
Знам защо е така , при мен имаше същата ситуация.
проява на защитна реакция след ножиците,просто си пази гордостта пред другите...
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
иска гадже,но след като си му отказала,той е решил по друг начин да те спечели,което е тъпо![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от BlueFace