- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя .. ?! HELP !!
Такам,, сигурно има друга такава тема, но аз не намерих.. значи запознах се с едно момче, той е с 2 години по - малък от мен (за съжаление )ии аз глупачката взех та хлътнах по него .. той флиртува с мен, закача се, абе доста сме откровени един към друг, но това става само когато сме двамата.. като излезем с още едно момиче (от което вече ми писва) той почва да се закача с нея, все едно мен ме няма
.. веднъж се опитах да му го намекна,, ама той незнам дали ме е разбрал правилно .. и сега се чудя дали мен харесва или нея ,, или просто иска да ме накара да ревнувам .. ?! Накрая ще му тегля една майна и тва е !!
Излизайте без приятели/ки.Ако искаш може да го попиташ на какво се дължи тази промяна..м0оже да е от срамежливите.![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
щом така се държи и се прави на.... нещо повече по- добре му тегли една майна
No Soul
мм абе не е точно от срамежливите .. ;дд мерси все пак ; ))
Иска да те накара да ревнува6..повярвай ми... знам от личен опит...не се притеснявай...не я харесва
На мен сега ми правят такива номерца... такаче споко... хвани си момчето и си живейте спокойно
![]()
![]()
![]()
![]()
мм да ама ,, май не съм еднинствената която харесва ;дд
според мен пък това момче просто има нужда от вниманието ви и "колкото повече,толкова повече",демек,че ще се закача с всяка в твое присъствие.Вятър работа![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
they just poke mah eye -.-Първоначално написано от inlowegirl
не се занимавай.
REGGAE BOOM <3
Поредния бройкаджия, ако те харесваше нямаше да те дразни така и да те кара да ревнуваш така че само приятели![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Оoo зарежи го .. Не се занимавай .. и без това е 2 години по-малък от теб ...
Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите
и аз бих направила така ..Първоначално написано от n0s0uL
![]()
По - добре си намери някое по - голямо момче, което ще се държи по - зряло .. (макар, че годините не са гаранция за акъла) ..![]()
Ако бях ня теб изобщо нямаше да се занимавам с него.![]()
Аз съм, каквото казвате, че съм! Ако не бях, защо щях да твърдя, че съм.. ;]]
Зайко []]]][]][] <3
Просто започни и ти тей да се държиш с неговите приятели, както той с твоите...
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Детинска работа. Ти ако имаш 15....
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Първоначално написано от Anf3tamin4o
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥