.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Прическа...

Дайте някой сайт с мъжки прически, защото където и да погледна има само някви екстравагантни прически(дълги прави бритони, някви зализани, или дигнати нагоре).
    Всеки път фризьорката като ме пита как да ме подстриже и се чудя какво да кажа и на края все не се харесвам...
    Имам голямо чело и нищо не ми стои както трябва...
    Ако знаете дайте някой сайт с прически за видовете лица или ддз някой сайт-каталог?

Мега фен

Re: Прическа...

Цитирай Първоначално написано от Nqkuf
    Дайте някой сайт с мъжки прически, защото където и да погледна има само някви екстравагантни прически(дълги прави бритони, някви зализани, или дигнати нагоре).
    Всеки път фризьорката като ме пита как да ме подстриже и се чудя какво да кажа и на края все не се харесвам...
    Имам голямо чело и нищо не ми стои както трябва...
    Ако знаете дайте някой сайт с прически за видовете лица или ддз някой сайт-каталог?

и аз съм така ама я пуснах да расте моята и само си я изправям > http://gal4.ineogen.ro/galleries/soc...812_00_600.jpg сега ми е по-оформена и по-къса... ама скоро мисля да се пострижа 3-4 номер,защото просто ми омръзна всеки ден след баня да се изправям и сутрин преди училище...
    I'm just a man,not Superhuman
    I'm not Superhuman,someone save me from the hate

I've gotta fight today to live another day...
    Speaking my mind today my voice will be heard today.

Не ми се занимава да се изправям, а и не искам да си горя косата.
    Подстригвал съм се късо, но без бритон не става, а късо с бритон не ми харесва... Искам да разгледам разни прически и да експериментирам, докато не се харесам...

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Аз от 8 години се стрижа по 1 начин
    n00bs

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Nqkuf
    Не ми се занимава да се изправям, а и не искам да си горя косата.
    Подстригвал съм се късо, но без бритон не става, а късо с бритон не ми харесва... Искам да разгледам разни прически и да експериментирам, докато не се харесам...
    за горенето не я гориш почти,защото е къса е и не се гори толкова,докато като е дълга докато се мине отгоре до долу се гори. в началото ти е яко такова да се изправяш,харесваш се.. (то аз и ся се харесвам де,ама ми писна просто и да ми почине малко ще се пострижа...) и така...
    I'm just a man,not Superhuman
    I'm not Superhuman,someone save me from the hate

I've gotta fight today to live another day...
    Speaking my mind today my voice will be heard today.

Не ми пречи да се стрижа по един начин, стига да се харесвам...
    Та, знаете ли сайт с прически

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си