- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прическа...
Дайте някой сайт с мъжки прически, защото където и да погледна има само някви екстравагантни прически(дълги прави бритони, някви зализани, или дигнати нагоре).
Всеки път фризьорката като ме пита как да ме подстриже и се чудя какво да кажа и на края все не се харесвам...
Имам голямо чело и нищо не ми стои както трябва...
Ако знаете дайте някой сайт с прически за видовете лица или ддз някой сайт-каталог?
Първоначално написано от Nqkuf
и аз съм така ама я пуснах да расте моята и само си я изправям > http://gal4.ineogen.ro/galleries/soc...812_00_600.jpg сега ми е по-оформена и по-къса... ама скоро мисля да се пострижа 3-4 номер,защото просто ми омръзна всеки ден след баня да се изправям и сутрин преди училище...
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Не ми се занимава да се изправям, а и не искам да си горя косата.
Подстригвал съм се късо, но без бритон не става, а късо с бритон не ми харесва...Искам да разгледам разни прически и да експериментирам, докато не се харесам...
Аз от 8 години се стрижа по 1 начин![]()
![]()
n00bs
за горенето не я гориш почти,защото е къса е и не се гори толкова,докато като е дълга докато се мине отгоре до долу се гори. в началото ти е яко такова да се изправяш,харесваш се.. (то аз и ся се харесвам де,ама ми писна просто и да ми почине малко ще се пострижа...) и така...Първоначално написано от Nqkuf
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Не ми пречи да се стрижа по един начин, стига да се харесвам...
Та, знаете ли сайт с прически![]()