- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- такава рокличка- Варна
http://prikachi.com/images/448/2220448B.jpg
много искам да си взема такава рокличка.. обаче просто не мога да намеря, повечето са повече като за плаж сякаш.. някой виждал ли е подобни но без ню йоркър и теранова..
знам, че попринцип почти във всеки магазин има рокли, но напоследък има такива дрехи и във всички магазини са еднакви..че просто не мога да си харесам нищо![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Кв.Чайка, ще ти кажа блока, етажа и номера след като пратиш снимка, да преценя, твоя размер ли е -.-
n00bs
ти български разбираш ли? не питам какъв вкус имам, нито каква е роклята, а КЪДЕ мога да намеря такава..Първоначално написано от iloves3x
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Колхозния, примерно ..Също по Владислав като тръгнеш нагоре от страна на пощата има едно магазинче, много е малко, но има много рокли на свестни цени, обаче не знам къде точно се намира.
Иначе рокличката е много сладка и ежедневна, ако си намериш подобна - сподели от къде и за колко, че и аз това лято наблягам на такива
![]()
мисля че се сещам за кое става дума, нещо от рода на rossini ли се казва..ако е то, преди 2 години си бях купила една страхотна бяла рокличка оттам и май утре ще го посетяя..![]()
Нямам представа за името, но наистина е супер малък магазин със страхотни дрехи обаче.
Като го посетишсподеляй какво има
![]()
Преди два-три дена бях в Kenvelo и видях много роклички,подобни на тази,която ти си си харесала.Даже си взех една..Е,не са същия модел,но нещо такова..
за колко? можеш ли в скоро време да постнеш снимка, ако не те затруднява..Първоначално написано от Colouring
![]()
За снимка-съжелявам,няма да мога.В момента няма как да се добера до нещо,което може да снима.![]()
Цена..ами,улучих 60% намаление. О.О![]()
17.99 намалена от 58.99
nice,a?![]()
просто ми направи впечатление,че има хубави летни роклички..ако искаш намини натам..нищо няма да изгубиш.![]()
Да,има..
Обаче забраих да спомена,че бях в Хасково.![]()
да..това беше подробност наистинаПървоначално написано от Colouring
.. нищо, предполагам и в мола ще има намаление, ще мина да видя..макар че миналата седмица беше ако не се лъжа,ходих и нищо не ми грабна окото..