.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Афта-Гранофорин???

Появиха ми се няколко афти в дясната част(вътрешната) на устата и пробвах да махна най-голямата със сода за хляб,но много боли макар че помага горе долу.После си купих някакво лекарство,което си слагам на мястото и стоя така,след това го гълтам.Докато лекарството е в устата ми не ме боли,обаче след няколко минути сякаш гадната афта е станала още по-голяма!Никога не съм имала херпеси,а афти имам сега за първи път.Майка ми ми каза да отида да си купя гранофорин,но го нямаше в аптеката,после разбрах,че го продават само в ветеринарните аптеки...Не мисля,че ще ми се махне за една седмица.Ще ми препоръчате ли нещо ефикасно,което сте ползвали?И какво трябва да ям докато ги имам тия афти,защото направо умирам,а съм ужасно гладна.

Град
    Roma, Italia
    Пробвай с Ваготил. Зъболекарката ми с това ме мажеше и ми го препоръча. Колкото до Гранофорина - поне на мен не ми помагаше особено, само се омазваш/
    http://www.framar.bg/%D0%B2%D0%B0%D0...d03000192.html
    Преди време често ми се появяваха афти (да чукна на дърво сега нямам). Наистина са много гадно нещо и болят. Мажи ги с Ваготил. От него погарят и мъртвата кожа се излющва.Само гледай да не намажеш на място, където нямаш афта, защото ще почне да ти се бели кожата.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Зарежи гранофорина. Вземи си Елудрил вода за уста от аптеката. Топиш памуче в концентрирания разтвор и обтриваш афтата. До две-три третирания си забравила за проблема. Прочети упътването колко време не трябва да се храниш/приемаш течности след това.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си