- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.42
ТО там 90% от темите са тъпи и смешниПървоначално написано от L0ST
![]()
те не са толко нови вечеПървоначално написано от WrongLife
пък и ти хич не влизаш почти те забраих вече
![]()
Работя,а ти изстудяваш ли сливето?![]()
Аз съм като Кирил, покровител на книжнината в "любов". Тука съм чат-пат, но инкогнитоПървоначално написано от evalongoriq
![]()
Познавам те познавам теПървоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
![]()
![]()
То ми стига да знам че си разгонена
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Diiddy
![]()
още малко и името ще ти забравя и в скайп не пишешПървоначално написано от WrongLife
![]()
![]()
Налегна ме мене лятното настроение и не се свъртам у нас
важното е, че са смешни...Първоначално написано от aciko
![]()
горещо..![]()
![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Любоф е толко тъп раздел,там сяка тема е безумно драматична..ред сълзи,ред сополи..мн отчаяни хора![]()
Не ме познавашпък и тва че съм разгонена сички го знаят
и не слагай толко емотикони че не обичам така ако ме познаваше щеше да знаеш
![]()
![]()
![]()
мноу...Първоначално написано от Sibel1990
чак ми се отщява...
![]()
В Украйна снимат нов филм, в който ще се разказва за катастрофата в Чернобилската атомна електроцентрала. Филмът се казва "Оскърбена земя" и е дело на режисьора Михале Боганин.
Във филма се набляга на живота на хората, как те са преживели станалото, а не върху самата катастрофа. Главната героиня се казва Анна, тя е загубила всичко след катастрофата - здравето си, красотата си и всичките си пари. Ролята се изпълнява от манекенката Олга Куриленко. Тя се превъплъщава в жена, която е с десет години по-възрастна от нея. Върху лицето й се виждат следите от катастрофата, аварията я е сринала психически.
Във филма освен Украйна и Франция, участват Полша и Германия. Бъджетът за филма е близо 4 милиона евро. Очаква се "Оскърбена земя" да излезе по кината на 26 апирл 2011 година, тогава се навършват 25 години от злополуката.
Това ще е доста инетерен филм ще го чакам с нетърпение![]()
![]()
Diiddy
![]()
врати прозорци отворени, климатика духа, пуснах и вентилатора и пак ми е топло..Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Да не те разголя?!Първоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
![]()
Абе стига ми да знам бе !! Колкото да те дразня за тваПървоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
![]()
![]()
Diiddy
![]()
ем.. аз също бих го гледал, че ми е интересноПървоначално написано от chefk0
няма на къде повечеПървоначално написано от WrongLife
![]()
![]()
климатик + отворени прозорци - перфектна комбинация... в другата стая си е доста хладно, климатика на 17 градуса е нагласенПървоначално написано от Sibel1990
![]()
да беПървоначално написано от chefk0
![]()
![]()
уж тука ми се праиш на добър ама ме дразниш
![]()
![]()
Много искам да утида там и да видя наистина ли е така както казват представяш ли си ... цял град жив човек да няма всичко да е от 80те много ми е интересно има клипчета от тогава как е станало и сякакъви такива и съм ги гледал сичките...Първоначално написано от L0ST
Diiddy
![]()
дай снимка да видя дали нямаПървоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
Иначе няма да е интересно ако не те подразня малкоПървоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
Сладурана
![]()
![]()
Diiddy
![]()
аа ти си написал разгоЛя а аз прочетох другоПървоначално написано от WrongLife
![]()
ама пак отговора е почти подобен![]()