- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.42
Мии слушам музикаа... чатяя и умирам от жегаа:P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
кефф..Първоначално написано от L0ST
и аз искам да ми е хладно
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Няма ли едно лично здрастиПървоначално написано от girlche
![]()
как си иначе :P
Хен песента е съсипваща![]()
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Първоначално написано от ByK
![]()
![]()
Кажи нещу интересну бе, че умирам от скука
![]()
здрасти Пешко ,,ми идеално,ти?
![]()
![]()
![]()
Ся е доста хладно... но на обяд и след обяд..анправо се не стои... Оговарям наще за климатик... Уж бяха обещали за миналото лято..а сложиха в холаПървоначално написано от girlche
![]()
Но нищо..едно по едно, днеска им съобщих, че искам да си взимам някво убаво колело
![]()
Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
скука..![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
И аз пия си биричката цъкам на комап абе живот майка :PПървоначално написано от girlche
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
нищо смешну...страшно ми се е докарало.. ама акова там деот по баирите се караПървоначално написано от girlche
![]()
![]()
Голяма...Първоначално написано от Sibel1990
![]()
Нощес легнах в 5.30 и станах към 11...а ся даже не ми се спи![]()
![]()
Аз си легнах със Сънчо, но пак не ми се спи..Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
и на мен ми се кара , амааа ;DDПървоначално написано от L0ST
от 2 години не се бях качвал... Миналия ден направо полудях 30-40 мин карах на един приятел колелото като луд..като слязох мускулите ми бяха изтръпнали и не можех да си стоя на краката 5 минПървоначално написано от girlche
![]()
![]()
А аз си легнах малко рпеди да се съмне...Първоначално написано от Sibel1990
![]()
![]()
Ала мойто беше когато слънчо залязва.. :PПървоначално написано от L0ST
![]()
охх.. много скука много нещо..
![]()
ixaa 2 годинииПървоначално написано от L0ST
малии .. предстаям си къв кеф ти е като си се качил
![]()
![]()
супер беше... и как паднах само... още ме болиПървоначално написано от girlche
![]()
със сичка сила надолу по една урва на 27-ма... то само с предна спирачка и некви пияници на пътя...![]()
![]()
![]()
pxahxhahx ужассПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
ама пък ми не пукаше...станах си и пак по същия начин продължихПървоначално написано от girlche
![]()
![]()
Йоо
как сте?![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .