- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.42
абе последния път като ходих по басейните имаше мн яки мацки... по плажа вече нз.. там да у се отще да ходи човекПървоначално написано от Annonimous
![]()
ОО на златните е супер..там като бях и имаше един циганин дето си плащаш да те развежда с магаре и крещеше "Еврииибарииии на магарИИИ"![]()
![]()
![]()
направо съм падала на земята да се смея
![]()
Кажи кажи че ми стана интересноПървоначално написано от evalongoriq
![]()
Сашко анонимния абе виснали виснали колко да са виснали ше ги наеба там за 30 минути ама после знам че не само шофьорския курс ще си изкарам ми и кола ще си купя ...![]()
![]()
Габи сърце мое ела у скайп да те подмокрям![]()
![]()
Diiddy
![]()
Чефкоо ще ти излея вряла водица в гащитеее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ох.. най-накрая един свеж душш..![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Що бе като свършваш вряла вода ли излизаПървоначално написано от evalongoriq
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Diiddy
![]()
аа чефко..... тва нещу е ужасно бе... аз за тва ходих по басйните на златните, че там повече млади бяха...иначе си е отвратиелно![]()
Абе то че е отврътително ..отврътително е ама нанизвам един КАПУТ и си мисля за жена ми да ми стане УЯ и пляскам има такива дето дават по 500-1000 долара за туй нещо и накрая като си заминава ако и е харесало продължава да ти праща паричкиПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
Diiddy
![]()
Ужас ужас ама кой ти ги дава ... е ся не е задължително и да е да е точно дърта има и по младички на около 30 дето го праят тваПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
Diiddy
![]()
в тоя хотела баш на центъра.. адмирал май беше кво момиченце работеше.. малеиПървоначално написано от chefk0
![]()
Знам го хотела те там само такива какички работят дето ти се иска докато се къпеш и си по хавлия да влезе у стаята![]()
![]()
Diiddy
![]()
или по без хавлияПървоначално написано от chefk0
... там се запознах и се едно мн яко момиченце, ама му загубих номера
![]()
![]()
![]()
ЕЕ тва е гадно иначе това е хубавото на почивкитеПървоначално написано от L0ST
аз така се запознах с бившата ми на една почивка върнахме се у Варна преспахме и тръгнахме
![]()
![]()
Diiddy
![]()
и мен ем беше много яд, тя живее в съседния град, което са 15 минути с кола... ама кво да направя...Първоначално написано от chefk0
![]()
тренировка бреИскам да си докарам още по-голяма мускулна треска
![]()
даже тая сутрин мислех, по това време, акто е хладно да ида да потичам з гората над нас, ама ме хвана шубето ся, чи някви кучета лаят, кой и знае ако ме набарат кво ш ми нарпавят
Е кво ще ти напраят най много ти го набият ...Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
Diiddy
![]()
зарежи..те и да ме нахапят...ми да не хвана бяс от тях, чи бият инжекциите в коремаПървоначално написано от chefk0
![]()
Как сте дечурлига![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .