- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.42
не теодоре и аз пуша на пс-то ии просто е абсурт баща ми да ми ги купи шот го няма ..
Добро на тези, които сега стават! Аз излизам, следобед пак ще ви райтна![]()
Такава жега е вънка, направо не се живее![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Най добре е вкъщи на климатикаПървоначално написано от BlackEyedPeas
![]()
![]()
Diiddy
![]()
ко се раздав бе..Първоначално написано от L0ST
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
То днеска въобще не е за излизане, от горещината чак ми стана лошо..Първоначално написано от chefk0
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
ко се радваш бе..Първоначално написано от L0ST
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Вече могат да ме оформят по математикаПървоначално написано от Sibel1990
![]()
![]()
и колко ше имаш..Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
бре, че си умен..Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
съмняваш ли се бре, 6 6-ци иам 2-рия срок по математикаПървоначално написано от Sibel1990
![]()
оО..Първоначално написано от L0ST
аз дори една 6-тица нямам 6 ми остава..
![]()
![]()
![]()
ми.. 6 ше ми остане за годината.. макар и да нямам нито една.. :PПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
^ Мисля, че каза, че тя нямала нито една шестица, а и' оставили 6 ...
и как става тая магия?Първоначално написано от Sibel1990
![]()
е нали всички ме обичат..Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
![]()
аха, ясну..ай отивам да хапнаПървоначално написано от Sibel1990
ок.. бягай.. тъпчи се малко и за мен..Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()