- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.42
Ох и аз бивам.. имам чувството, че няма да издържа до понеделник и после чаак до събота..Първоначално написано от L0ST
Ко пр?![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
аз имам чувството, че нямад а издържа още 2 седмици училищеПървоначално написано от insane7
![]()
Иначе нищо не правя...сички налягаха и се чудя кво да правя, мноу ми е скучно![]()
![]()
впрочем александър / алекс се казвам, приятно ми е...че май не сме се запознали още![]()
![]()
охх имам слабост към това име![]()
![]()
Ади.. приятно ми е![]()
И аз така ама поне половината ми часове са английски и там госпожата пекана![]()
Кой клас си?
Алехандроо кво колело искаш бе мога да те насоча![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
твойто е мноу яко..Първоначално написано от insane7
![]()
Иначе съм 9-ти клас...а аз най много математика, информатика и ИТ имам... там ичко точно... обаче проклетите разказнипредмети, трябва пищови да правя..![]()
Учи, учи.. какви пищови?Първоначално написано от L0ST
![]()
Иначе и аз трябва да правя ама за да не се набутам други хора ми ги правят![]()
ем намери ми нещу, дето да върви втора ръка към 350-400 лв.. главно за карне по пътя..смис да издържа 30-40см копки без проблемПървоначално написано от golf_5_r32
абре аз няма да се мятам от планините, нещо дето да не ме е срам да карам с приятели
![]()
не се правете на невинни сички бе... сички преписвамеПървоначално написано от insane7
![]()
Кой клас си?
Всички преписваме ама малко сме тези, които знаят какПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
Тази година съм заек.. 8![]()
преписването е изкуство... малко хора го владеемПървоначално написано от insane7
![]()
Мда.. като рапаПървоначално написано от L0ST
![]()
Каква музика слушаш?
общо взето всякаква, с малки изключения.. Каквото ми хареса - свалям гоПървоначално написано от insane7
А ти?
и аз д/г така ама май най-много ме влече рапа![]()
преди няколко години и мен, но вече си слушам кажи речи всичко...Първоначално написано от insane7
![]()
А от де си?
Здравейте![]()
http://www.vbox7.com/play:4bcf9357
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
Русе
ти?
Как е?Първоначално написано от L0ST
![]()
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
Първоначално написано от insane7
оф да бе..то го пише на профила ти..ама кой да чете![]()
Аз - троян
хлопар, здрааааавей
Днеска по-добре ли си?
Супер.. но и леко скучно... При теб? : )Първоначално написано от hlopar
Да ако има значение . Ти как си ?Първоначално написано от insane7
инсейн е момиче бе...Първоначално написано от Annonimous
![]()
Ми долу горе добре в скайп си пишаПървоначално написано от L0ST
И мисля да почвам Истинска кръв серияла
![]()
ДобреПървоначално написано от hlopar
ко пр?
Лост, свикнах вече да ми бъркат пола![]()
Annonimous, знам![]()
![]()