- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.42
аз ли ??Първоначално написано от Annonimous
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
скачам..Първоначално написано от Annonimous
![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
пускай климатика..Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
климатика е в другата стая.... ама в скоро време и мойта ще слагам![]()
слагай че не е за търпене..Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
кев съм мързел...от 1 седмица всеки ден ме викат на басейн и мен ме мързи да отида![]()
Па па палатка![]()
![]()
![]()
http://www.impulse.bg/emergencyonly
So close, no matter how far
Couldn't be much more from the heart
Forever trusting who we are
and nothing else matters
Aз не слушам.. само някои ги знам от тук например като йо-йо..Първоначално написано от Annonimous
![]()
![]()
Аз също вкъщи не слушам, но по купони и разни партита си слушам в комапния и да ти каже не ме бърка.. А йо-йо си е класика![]()
Еми то по компании и аз щот не мога да им кажа да не слушат.. всеки както иска.. аз дори в момента нищо не слушам..Първоначално написано от L0ST
![]()
![]()
И аз, но не ме и бърка... И вчера по центъра чалга бяха пуснали някой... впрочем вчера пак пих за 1-ви път от бая време![]()
в момента Eminem - Lose Yourself
Па па па ПАТРУЛКАПървоначално написано от MDimitrov
![]()
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Са са са салатка (охх.. как ми се прииска)![]()
![]()
![]()
И при мен е такаПървоначално написано от L0ST
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
живи?
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
все още.... вие живи ли сте?Първоначално написано от insane7
ок
Аденце кажи си пак скайпа на ЛС, че си смених мояПървоначално написано от insane7
![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Хора, вие дойдохте аз ставам![]()
чао ви за сега![]()
... бах го в куката... още 1 час да изкарам и излизма и аз ... само дано не завали пак