- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.42
сега си влизам... и за първи път ми се ще да съм на 18 за друго нещо, освен за книжкаПървоначално написано от evalongoriq
![]()
Как си?![]()
![]()
Опитвам се да убия една ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ такава хлебаркаПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
ти?
Пръдло![]()
![]()
Diiddy
![]()
о и аз сакам книжкаПървоначално написано от L0ST
и какво е тва нещо
![]()
екстра,ти![]()
Чефоообахти тъпака си
![]()
![]()
оо божееее пускат Сашо Роман![]()
![]()
Първоначално написано от evalongoriq
![]()
Милата
![]()
![]()
Diiddy
![]()
Таман си влизам... и да на 18 да си, си е предимствоПървоначално написано от chefk0
![]()
болииПървоначално написано от chefk0
![]()
![]()
![]()
Що кво е станалоПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
Diiddy
![]()
Преди малко вървим надолу по главната и аз се наливам от едно шише бира... пред мен полицаи и те тъкмо ни викат и по някакъв късмет успях да метна бирата към гюма точно рпеди да ни викнат.. ЛК ни проверяваха и питаха момченце кво хвърли - аз ами една празна бутилка водаПървоначално написано от evalongoriq
... и добре, че не се заяждаха де...шото сички си намирисвахме
![]()
Прочети малко по-нагоре..Първоначално написано от chefk0
![]()
Незнам аз си се радвам на пълнолетие вече 2ра седмицаПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
Diiddy
![]()
мен за 1-ви път т много време ме спират за проверка а ЛК![]()
а често съм се прибирал след2-3 иси минавам покрай патрулките и нищо е ми казват![]()
Е ако щеш ми вярвай от 4 години от както съм си взел личната карта седи в протмонето зад едни други раути и съм я вадил само като си вадих Моряшки паспорт и задграничен ... До сега никога не са ме проверявалиПървоначално написано от L0ST
![]()
Diiddy
![]()
йо кво стаа ?![]()
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Е след тва което направих снощи можеше и у затвора да ида напраоПървоначално написано от L0ST
![]()
Diiddy
![]()
Кво правиите ?![]()
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
кво си направил... аз освен леко иянство, някой друг счупен прозорец... и мн събудени хора, други провинения нямамПървоначално написано от chefk0
![]()
преди малко се върнах вкъщи.. и ся се купах... даже ме мързи да се облека, вися си по долни гащиПървоначално написано от girlche
![]()
![]()
Ти?![]()
![]()
Яни, пламен явно е помислил 4efkyYyY за чефо от форума, щото му е писал![]()
![]()
![]()
![]()
иначе драсти![]()
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Скучаем тиПървоначално написано от girlche
![]()
Diiddy
![]()
20тина стека бира бяха прибраниПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
Лиле здрасти ко станало ко за мене ?![]()
![]()
Diiddy
![]()