- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.42
пожелавам си го...Първоначално написано от insane7
![]()
![]()
да се не отметнеш![]()
Като бащатаПървоначално написано от girlche
![]()
![]()
Още много дни и часове ви пожелавам заедно![]()
![]()
Сега да те разпитаме малко,, ;дд![]()
![]()
на колко е?![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
А, аз няма.. стига въображението ти да не се отметнеПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
Влизам аз в клуба и гледам горещия стол. Слизам малко надолу и...
"Зантее ли, че кгоато чтеете нисапаното, вжано е пръвтаа и поледсанта бквуа от дмаута да бдаът на мсятото си. Мжетое да рзбъракате мстеата на оастнаилте бвуки и все пак нпиасатноо ще прдъолажва да се чтее с лкоета. Твоа ивда да пкаоже, че вскичтоо твоа вемре, котео сте попрлеили в уилчище е нпразано, доасттънчо е блио да ви начуат да слгатае на мстяото им бутквие от наалчото и каря на вяска дмуа кяото пиеште. Приичнтаа е в нчиана по котйо виашят мъозк оработбва ирнфоцмаията. Ткаа уяспвате да преочттее нааписното джае кгаото нтио енда дмуа не е изиспана пвраинло."
някой да го е знаел?![]()
Поне за сега, то няма такива намерения....Първоначално написано от insane7
![]()
![]()
![]()
![]()
а ако по-нататъка има моето ще се сърди на твоето да знаеш. Само предупреждавамПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
![]()
това е хубаво, понеже като не гледам кво пиша и сума си му и грешки правя...Първоначално написано от insane7
![]()
но не е баш така, по-скоро ние сме свикнали да изписваме такива думи и затова ги четем горе-долу лесно..ако думата е по-друдна и по-рядко използвана...... а тва да учим училище да слагаме само 1-ва иоследна буква си е умряла работа
![]()
![]()
Наа 15Първоначално написано от insane7
![]()
![]()
мисии
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
В такъв случай.... ще имаме много приятни мигове заедноПървоначално написано от insane7
![]()
![]()
![]()
даже още нощеска, ще се усещаме хубаво...![]()
Тии направо ме хвърли в играта, бреПървоначално написано от L0ST
![]()
Яни, от аватара ти ми се доходи на мореееее![]()
Някой с мен?![]()
Тва лошо ли е?Първоначално написано от insane7
![]()
![]()
На мен мноу ми се ходи на море, но не мога да навия никой да идем сами...![]()
Заплювам сееПървоначално написано от insane7
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
oo, no.. I like itПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
Има време.. още си дечко, ще пораснеш![]()
Аз хем искам да дойде август за лагера, хем не искам![]()
Яниии, знаех си, че нема ме оставиш![]()
![]()
![]()
![]()
Емчии къъ , естествену , чи няъ тъ уставйъПървоначално написано от insane7
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от insane7
yeah.... so do i...![]()
![]()
![]()
Кой е дечко бе, аз съм по-дърт от тебе![]()
шшшттт, годините не са важниПървоначално написано от L0ST
![]()
Колко по-дърт да си? 1-2 год? и дърт викаш![]()
Треба ми намериш и момченце амаПървоначално написано от girlche
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ем.. добре де, по акъл си по-голяма от мен..преди малко звънях по звънците и тропах по прозорците като в 1-ви клас..Първоначално написано от insane7
![]()
Ноо, по години, съм 1 година по-дърт от тебе!така си мисля де... на колко си
![]()
Оуу във Вн има галям избор , само ела и ще ти се нахвърлят .. квато си ми хубавка ще завладееш цяла ВарнаПървоначално написано от insane7
![]()
![]()
![]()
![]()
Кво правите, деца?![]()
Яни, намери ми на мене някое момиченце бе, пък като трябва и до варна ш дойда![]()
![]()
![]()
хубавка казаПървоначално написано от girlche
![]()
гледай само да не бягат![]()
![]()
![]()
Алексчоуу, 95 година съм, 8 клас, заек. Стига ли ти толкова подробна информация![]()
И ако наистина си с 1 год значи не си дърт (wait) и не си мн по-голям от мен![]()
![]()
Абее добрееПървоначално написано от L0ST
![]()
Направо ше те урИдйъ с Адито
![]()
![]()
ем може и още информация... егн, ръст, кг, номер на обувки, кръвна група, местоживеене, гсм...Първоначално написано от insane7
бзк се
Ем - 94, 9-ти клас... и вече не съм заек.... еми да.. 1 година - перфектна комбинация сме
![]()
![]()
![]()
чатиммПървоначално написано от D3NG3rZ0N3
![]()
![]()