- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Teма за всичко Vol.42
Поскарах се с едни приятели , но се оправихмее..Първоначално написано от SonataArctica
Hopegiver-a имаше РД вчера..и си празнувахме. ;д
Топях се в училище..адските жеги са там..
Опитвам да намеря време да си дочета книгата , но май ще стане като дойде лятната..
Иначе , както казах вече , си оформям успехаа..остана само по Физика и История и съм готова..
Ами ти ?
И пак не ми отговори защо не те засичам вече..Първоначално написано от SonataArctica
Слушам музика в момента.. http://www.youtube.com/watch?v=mseHzLYLzH8
Ти ?
Защото не се виждахме често..
Ще го поздравя. (:
Ти кога си роден ?
Как сте??![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Везни..яка зодия.. (:Първоначално написано от SonataArctica
Ясно..То не само във форума на много хора им знаят устите вече.. ;д
ми.. добре, дори щастлива затова че имам рдПървоначално написано от SonataArctica
![]()
к'во праиш??
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Последните 2 дни се връзвах и ми беше кофти..Първоначално написано от SonataArctica
но сега вече съм добре,писна ми да ми е кофти един вид.. ;д
Ти как си ?
здравейте
мерси..Първоначално написано от SonataArctica
![]()
![]()
пффф.. хората ше идват аз тука се мъча да се лигавя..![]()
![]()
О.о Честит рожден ден ! Много здраве , щастие и любими хора около теб..другото не е толкова важно..Първоначално написано от Sibel1990
Бтв , на колко ставаш ?
благодаря ти.. еми.. има да раста още, навършвам 14..Първоначално написано от iveetyy
![]()
честит и от менеПървоначално написано от Sibel1990
Ооо , мина..сега имам малка раничка ама зараства. (: Как помниш.. ;дПървоначално написано от SonataArctica
И аз това се чудя понякога,но не мога да кажа,че аз нямах ина за това , за което се скарахме..смао дето вината не беше само моя..но както и да е.
Горе долу защото... ?
Спамя наляво надясно. ;д
Честит и от мен.Първоначално написано от Nakadah
А шефче кво правиш е?
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
мерси, мерси..Първоначално написано от Nakadah
а ти на колко беше, бре ??
няма значениеПървоначално написано от Sibel1990
![]()
шефчето страда от безсъние![]()
Не са идиоти..инати са..и искат наистина да ме видят..,но не се замислят за някои неща.. ;дПървоначално написано от SonataArctica
Ще зарастне..до 2 седмици мисля, че няма да има нищо вече.. (:
Можеш да опиташ с обяснениетоо.. (:
А какво имаш впредвит с това , че все пак съм аз..