.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Според вас!!????

Здравейте!

Нуждая се от вашата помощ.
    8 клас съм в ново училище. Имам един съученик, с който сме заедно от 5 клас и сега отново сме в един клас. През муждучасията винаги идва при мен и си говорим, защитава ме пред другите момчета, винаги ми пожелава успех преди тестове и изпитвания. Когато се видим на път пред училище, отваря вратата и ми прави път. Изобщо се държи супер кавалерскил Но не само в дскл, но и когато излезем. Например последния път когато излязохме се качихме на една лодка. Докато се казвах, обувката ми падна в езерото. Беше до мен и си я взех. Докато се возехме с лодката ми каза, че е бил готов да скочи във водата и да ми вземе обувката ако е била по-далеч. Докато сш правихме снимки ми държеше нещата, изобщо е супер мил и добронамерен. „
    Според вас дали ме харесва или просто се държи с мен като с приятелка?? Моля ви, бъдете убиективни, защото съм много объркана и не знам вече какво да си мисля.

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Това няма как ние да го знаеме.Виж ако и с другите приятелки се държи така, значи и ти си му една от останалите.А ако не е така значи си нещо повече, според мене е по скоро второто.Щом идва всяко междучасие при теб, значи го влечеш, ако не беше така щеше да ходи при другите.
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Това няма как ние да го знаеме.Виж ако и с другите приятелки се държи така, значи и ти си му една от останалите.А ако не е така значи си нещо повече, според мене е по скоро второто.Щом идва всяко междучасие при теб, значи го влечеш, ако не беше така щеше да ходи при другите.
    Държи се по този начин само с мен! Благодаря за отговара!

Ииии знам за кого говориш според мен не е за теб тоя ....
    Preska

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Ако трябва да бъда УбИЕктивен мога да кажа само, че момчето иска малко пуси
    GTA Stunting

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Еми щом е с тебе само, значи изпитва.И мисля че е идеален човек, стига да си държи на думата, защото всички сме силни на думи, а що се опре до действия се отказваме.
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Според мен може да те харесва, но сигурно не знае какви са чувствата ти към него и се притеснява да ти каже, че те харесва.
    Но замисли се как се държи с другите момичета.Напримерно ако и на тях им пожелава успех преди изпит и други подобни, тогава значи отношението му към теб е просто приятелско

Цитирай Първоначално написано от Lucky991
    Според мен може да те харесва, но сигурно не знае какви са чувствата ти към него и се притеснява да ти каже, че те харесва.
    Но замисли се как се държи с другите момичета.Напримерно ако и на тях им пожелава успех преди изпит и други подобни, тогава значи отношението му към теб е просто приятелско
    Пожелава ми успех само на мен. Всички неща които съм написала ги прави само за мен. Предполагам, че си права за това че не знае какви са чувствата ми към него. Само че и аз го харесвам - той е много мил, от дълго време сме в 1 клас и го познавам добре. Благодаря за отговора!

Цитирай Първоначално написано от Preska
    Ииии знам за кого говориш според мен не е за теб тоя ....
    Не знам защо си мислиш че не е за мен. Той е мнго добро момче, от тези срамежливите които рядко се срещат. Не е като всички, да говори и мисли само глупости и да се прави на надменен.

Цитирай Първоначално написано от Bixel
    Ако трябва да бъда УбИЕктивен мога да кажа само, че момчето иска малко пуси
    Писна ми от хора, които само се заяждат. Ясно е, че съм сгрешила думата в бързината, а не защото не знам как се пише.
    Познавам го от дълго време и знам, че неговата цел не е тази. Заразлика от останалите момчета, няма подобни намерения към мен.

Харесва те. Иначе защо според теб си прави труда да ти обръща толкова внимание? Ако и ти го харесваш, действайте.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Съгласна съм .. ++

убИективни сме ние винаги , само че така и не се научихте да си пишете смислени заглавия.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Познавате се от 5ти клас...Отиди и поговори с него , разберете се какви са ви чувствата един към друг

--------------------------------------------------------

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Харесва те .
    Ако искаш да стане нещо между вас и ти му покажи,че го харесваш .
    Само внимавай с връзка със съученик,защото все пак вероятно ще сте в един клас до завършването на 12.
    Успех .

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    мисля,че те харесва,сиг и ти го харесваш-действай
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Благодаря на всички за отговорите ви! Наистина ми помогнахте, за да разбера че може би ме харесва. А пък и аз го харесвам. Така че ще дейтсвам.
    Обаче имам малък проблем. Много е срамежлив. А аз искам да му намекна някой път да излезем само двамата. Ама не знам как. Досега сме излизали, обаче е било с наши общи приятели и само 1 път само двамата. Как да му предложа да излезем??

П.П. Предложението за излизане попринцеп момчето трябва май да го направи, ама....

Повече от фен
    Град
    плд
    Има момчета, които се държат кавалерски и без причина, но в твоя може би и двете - хем си е такъв, хем май те и харесва! :P Щом чак бил готов да скочи в езерото Хубаво, че се държи така мило с теб! Ние момичетата имаме нужда от това!
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Повече от фен
    Град
    плд
    Не е задължително да е той. Пробвай и ти! Той прави една крачка сега ти. Няма какво да се притесняваш и да ти е неудобно.

Цитирай Първоначално написано от kristito3
    Не е задължително да е той. Пробвай и ти! Той прави една крачка сега ти. Няма какво да се притесняваш и да ти е неудобно.
    Права си!!! Ах, това мое притеснение.

Повече от фен
    Град
    плд
    Цитирай Първоначално написано от moonka
    Ее, спокойно де. Няма с какво лошо да ти отвърне. Пък това е едно излизане. Сигурно ще си прекарате много хубаво! Съмнява ме, че ще ти откаже! Смело напред! Хах!

Цитирай Първоначално написано от kristito3
    Ее, спокойно де. Няма с какво лошо да ти отвърне. Пък това е едно излизане. Сигурно ще си прекарате много хубаво! Съмнява ме, че ще ти откаже! Смело напред! Хах!
    Благодаря ти много. Ще го поканя възможно най-скоро. После ще пиша какво е станало!!!

Повече от фен
    Град
    плд
    Благодаря ти много. Ще го поканя възможно най-скоро. После ще пиша какво е станало!!!
    Няма защо! ;]]] Даа, пиши обезателно! :P :P

Re: Според вас!!????

Здравейте!

Нуждая се от вашата помощ.
    8 клас съм в ново училище. Имам един съученик, с който сме заедно от 5 клас и сега отново сме в един клас. През муждучасията винаги идва при мен и си говорим, защитава ме пред другите момчета, винаги ми пожелава успех преди тестове и изпитвания. Когато се видим на път пред училище, отваря вратата и ми прави път. Изобщо се държи супер кавалерскил Но не само в дскл, но и когато излезем. Например последния път когато излязохме се качихме на една лодка. Докато се казвах, обувката ми падна в езерото. Беше до мен и си я взех. Докато се возехме с лодката ми каза, че е бил готов да скочи във водата и да ми вземе обувката ако е била по-далеч. Докато сш правихме снимки ми държеше нещата, изобщо е супер мил и добронамерен. „
    Според вас дали ме харесва или просто се държи с мен като с приятелка?? Моля ви, бъдете убиективни, защото съм много объркана и не знам вече какво да си мисля.
    Ами за да прави такива неща значи че те харесва

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Харесва те!
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми