.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 85

Тема: Цигари

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Имаше един период, в който си пушех по половин кутия на ден, но слаби цигари. И то ей така - за компания ала- бала. Това беше около месец, но след като един ден си казах неволно " трябва да си купя цигари, дали имам кинти" се усетих и просто не си купих кутията.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Голям фен Аватара на notlike
    Това е много смешно. Доста хора казват "Пуша, защото ми харесва, като спре да ми харесва, ще спра". И почти всички се уверяват, че не е толкова лесно на действия, колкото на думи. А иначе са ми предлагали, но аз съм отказвал - за мен е глупаво да хабиш здраве, нерви, пари и да ПРЕЧИШ на останалите само заради едните цигари, които нито те правят по-добър (напротив), нито по-умен(напротив), нито по-силен(точно обратното). И като се замисля - каква е ползата от тях? Никаква
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

:)

Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Ами аз пуша от близо 3 години. Никога не съм се чувствал пристрастен! Просто ми харесва да пуша. Ако си го поставя за цел, бих ги отказал. Проблема е че имам чувството че ще откача ако не пуша и половин ден!
    Никакъв шанс
    Глупости въпрос на психика е Башта ми беше пушач от 20 години по 2 кутии на ден и сеа не пуши от 4 години

Голям фен Аватара на dimi93

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от Ekoto
    Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Ами аз пуша от близо 3 години. Никога не съм се чувствал пристрастен! Просто ми харесва да пуша. Ако си го поставя за цел, бих ги отказал. Проблема е че имам чувството че ще откача ако не пуша и половин ден!
    Никакъв шанс
    Глупости въпрос на психика е Башта ми беше пушач от 20 години по 2 кутии на ден и сеа не пуши от 4 години
    Просто ми доставя удоволствие! Едно от малките греховни удоволствия... Просто си ме кефи, отпускащо и релаксиращо... Обожавам да запаля цигара да седна и да потъна в мисли хаха сякаш се изолирам от тоя свят и се пренасям в някаф друг!
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Град
    Бургас
    И когато умреш от рак в, някоя мизерна болница, наистина ще се пренесеш в друг свят.Най-шибаното на пристрастяването от цигари е,че си мислиш, че го контролираш и,че можеш да спреш,когато искаш,но всъщност не е така.И се осъзнаваш,чак когато е прекалено късно и тогава става невероятно трудно да се откажеш.Но си зависи и от човека-някой не могат без да изпушат по кутия цигари на ден и, колкото и да се опитват не могат да се откажат,а има и други, на които и по цигара на ден им стига,като при 2рите отказването е много по-лесно.
    Съветвам ви да не опитвате.Само беди носи.
    Same shit,different day .

Град
    Пловдив
    Аз пък пуша само когато съм на кафе или излизаме вечер, иначе както казаха по-горе не мога да се понасям, много смърдят тия цигари.
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

извинявам се за въпроса който може би не е по темата но искам да попитам каде в пловдив или по възможност карлово се продава davidoff white ( не gold а white ) благодаря предварително

Ето сега например.. един пристрастен пушач като мен например ( за съжаление) само като погледне темата и ще му се припуши.

пс: ех.. какъв сладък тютюн ...
    Imagination baby can take you far
    Don't be afraid to come off slightly bizarre
    It can be scary baby ghostly I am...

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    На 21 съм.Почнах да пуша на 10 години, почти 11.Сериозен пушач съм обаче от около 7 години
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Безотговорна майка. Милото дете. Цялото ще е пропито от никотин.
    Да вземем да го изпушим като се роди?
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

На 21 съм. Пуша от 5 години средно малко под кутия. Обикновено ако не пуша половин ден и го прекарам в блаьено лентяйство, мога и да не пуша, но ако ми е напрегнато ставам на локомотив Ето сега примерно е 13:36 и не съм пушил днес... Но е защото си налагам да не пуша. Иначе пуша, просто защото ми е приятно и донякаква степен ме успокоява. Знам, чр физически самата цигара няма такъв ефект. Просто на подсъзнателно ниво ми действа успокояшащо. Чисто психично

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Пуша си и хич не ми пука.Пристрастен съм и пак не ми пука.

Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    След около месец-два започнах да испитвам малка нужда..След около 5 месеца без цигарата нямаше живот за мен...Вече 5 година с цигара лягам с цигара ставам..Правя го защото ми харесва !
    И аз
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Град
    стара загора
    пуша от 3 години и почнах от келешлък.имало е 1-2 периода в които не сам пушила по 1-2 седмици, но бяха още през първата година, а през останалото време съм пушила стабилно..около кутийка на ден.последните 2 години като съм на училище всяко междучасие пуша и не заради газарията или нещо подобно.. понякога съм излизала сама да пуша.задължително вечер преди лягане пуша 1 цигара..може цял ден да не съм пушила,но вечер задължително.пушила съм и слаби и силни ...понякога всеки път съм си купувала различни цигари и никога не съм имала тютюнджийска кашлица.всеки се оплаква от нея , аз нямам .. бях решила, че ще ги спирам и че няма да си купувам, но като изляза,без да се усетя първото нещо което правя е да мина през най-близкия магазин за цигари.. просто неиздържам.. може да пуша по 2 цигари на ден (което се случва рядко) ,но задължително трябва да иам цигари, да знам, че имам а и никотина успокоява и стимулира мисълта което е много приятно ... и на мене ми е умръзнало от миризмата на цигари , но просто не мога.мисля че имам волята, и желанието , но като си представя,че като съм изнервена и запаля цигара още до половината и ще съм спокойна.. просто виждам само положителните неща , за съжаление ...
    а иначе по темата.. много е относително.. зависи от човека, от обстановката и т.н. ...но все пак за пълна никотична зависимост са необходими 1-2 години (научно домазано) .. а тая зависимост е по лопа и от тази към хероина..
    “Обичта е лукс, който можеш да си позволиш едва когато всичките ти врагове са
    унищожени. Дотогава всеки, когото обичаш е заложник, който саботира куражът ти и
    покварява преценката ти.”
    - Орсън Скот Кард, "Империя"

Пробвал съм доста пъти цигарки, пурети, бонг, къчаци и разни такива работи но никога не съм се пристрастявал. Дори и сега не ми се пуши и непуша. На някое купонче мога да изпуша 2-3 цигарки но нищо повече. Всички пушачи викат, че са се пристрастили още от 2-рата цигара ама при мен не е така . Никога не съм изпитвал никотинов глад (или както там му казват). Явно имам желязни нерви, и аз незнам

Град
    NqK1De v PusTo6ttA
    Пристрастяването е по-скоро на психическа основа, отколкото на физическа. Казват, че сега цигарите са с толкова много допълнителни вредни субстанции, че дори след 1-2 ЦИГАРИ, а не кутии, можеш да се пристрастиш. Аз започнах съвсем рано, на около 12-13 бях, ей така, защото ми се "готино"... доста тъпо. Спирах ги на няколко пъти, но последният ми е успешният. Не съм дърпала повече от година и нещо и life's better. Така че който се чуди дали да пробва или не - НЕ! Категорично. Не си струва ;]
    Bla Bla Za Ko 4Ete6 Tuka We :P

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Не съм пушач, но паля понякога. Поради различни неоснователни причини .
    Парадокса е , че съм върл противник на пристрастените към никотина.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

по добре не ги почвай.понякога пуща а дори не ми се пущи.просто паля цигарата по навик.в началото като пропуших ми се замайваше свят всеки пат като загася цигарата.ама после се свиква и тва минава.

jivota e kato decka dreha..kas i naakan

На 19 години съм, пуша от 16 годишен. Започнах от чисто любопитство, а не защото мислех, че е модерно или за да се правя на гъзар(винаги съм мразел модерното).
    Поисках цигара от един приятел. Запалих. Спуках се да кашлям, но защото не пушех както трябва. Той ми обясни как. И първата ми успеша дръпка беше все едно съм изпушил нещо божествено. Толкова ми хареса, че след като я изпуших направо отидох и си купих кутия.

Не обичам цигарите с активен въглен, защото ми изсушават гърлото страшно много. Класическото бяло и синьо виктори са най-добрите цигари които съм пушил някога, поне според мен.

Мога да ги спра когато си поискам, но просто не искам. Няма човек който да не може да ги спре. Те просто не искат. ОБИЧАМ цигарите, и за това ги пуша. Доставят ми огромно удоволствие, което алкохола примерно не може да ми достави.

Много момичета обожават шоколада. Спират ли да го ядат? Не.
    Същото нещо е с цигарите. Всичко е на психична основа

Фен
    Град
    ch.city
    ...ох как ми се пуши

Повече от фен
    Всеки може да ги спре стига да го поиска! Аз като пушех всеки ден си казвах, че повече няма но на другия ден просто междучасието не се сдържах (не от пристрастеност а просто от навик) но един ден си казах: "От другия понеделник ги спирам" и до понеделника си пушех нормално и изведнъж спрях. От време на време дръпвах по някой път защото ми се пушеше но след това не ми се пуши доста време. Така като дръпнеш 1 път през 2 седмици за 2 месеца въобще не ти се пуши повече.

Голям фен Аватара на s40t4
    Не пуша.. не мисля да пропушвам...
    Пари на вятъра едва ли ше дам...

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от umri
    От келешлък на млади години, цял живот ядове ще береш.
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
    Аз съм точно от тези .... и вече 4 година цигарите не ми излизат от устата
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Цитирай Първоначално написано от s40t4
    Не пуша.. не мисля да пропушвам...
    Пари на вятъра едва ли ше дам...
    Не са хвърлени на вятъра, щом ти доставят удоволствие.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Хахаха, интересни отговори: "Не съм пристрастен, ама не мога без цигари." "Не, че съм пристрастен, просто ми е навик." М-хм.

Иначе пуша от около 5 години, но никога не съм била много редовен пушач, обичам да си имам една кутийка за когато чакам тролея или някой ме издразни... или просто искам да си взема кратка почивка на работа и да си побърбя с колежката на по цигара. Когато излизам обикновено пуша малко повече, но рядко ми се е случвало да замине цяла кутия за един ден. Предполагам, че пристрастяването към никотина става по- бързо като пушиш повече... аз едва преди около 2 години усетих, че когато някой около мен запали ми иде и аз да пална една... преди година се хванах, че ми се пуши и без някой да пуши около мен... Но обикновено когато най ми се пуши нарочно не си купувам цигари... опитвам се да се убедя, че мога да се контролирам.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си