.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Цигари

Цигари

Имам един въпрос,когато започнеш да пушиш,след колко време усещаш че ти се пуши,един вид пристрастяване ?

ps:аз не пуша само се интересувам

Ами не знам .. пуша от 4 години и не си спомням кога съм се пристрастила

Ами...пуша вече от година и половина...първоначално не изпитвах пристрастие към цигарите дори пушех доста малко,сега в последните 3-4 месеца не издържам без цигари...

Това да си даваш парите за нещо, което знаеш, че е вредно и те трови е меко казано глупаво за мен (а и за останалите непушачи)

Цитирай Първоначално написано от miminko
    След втория месец нито можех да ги спра, нито можех повече от 1-2 часа без цигари...
    за 2 месеца не можеш да се престрастиш.. кого заблуждаваш.Аз пуша от 2 год и когато несам пушил от 2, 3 часа някаде ми е нервно гадно особено когат сам в компания на пушачи

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от Annonimous
    ми аз пуша от 10 години твърду казано и когато ми се пуши осещам някаква липса, когато изпуша цигарата тази липсва изчезва при мене и така (когато сам в нас пуша през 1 час а когато съм навън през 30 мин и по малко..)
    Ъм искаш да кажеш че пушиш от 7 годишен
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    In the middle of Nowhere
    Горе долу след година някъде вече не можех да издържам ...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    случвало ми се е да пуша, ама.. нито ми допада, нито нищо.. въпрос на нагласа е - ако си мислиш, че ше се пристрастиш, ше стане... и да, изпушил съм достатъчно, че сега да имам някаква зависимост, ама, шанс, нямам... 1 фас да запаля на.. нз, месец-два?!

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Както кажеш Въпрос на организъм, пуша от 12-13 години и ако не се бях пристрастила, отдавна щях да съм ги спряла. Айде запази си логиките
    съжалявам за двойното постване, ама.. явно не си искала да ги спираш... сестра ми ги спря след около 10 години пушене... също и мъжа й.. двамата ги спряха изведнъж.. просто са ИСКАЛИ да ги спрат... не си кой знае колко пристрастена, просто не искаш да ги откажеш.. не ИСКАШ, не че не МОЖЕШ!

Град
    Дружба
    и после се отказа и пак ги почна... и това не е спам... не се научихте да правите разлика между спам и флъд

от 11 годишна начи 2 години вече ..
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кошмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!!!

Супер фен Аватара на zero
    9 клас бях заек, да ме мислят за гъзе почнах да пафкам ...
    хаха ... до сега си пуша (12 клас съм), но не съм страстен пушач
    Не се чувствам пристрастен изобщо а и като се има предвид, че като
    пуша повечето пъти къртя на аванта цигари
    Лятото понеже няма от кого да къртя >> не пуша по едно време не бях палил близо година .. абе общо взето пуша когато съм пиян :Д и ми е весело иии когато съм на кафе с някого
    >> Eй ся днеска ще излизам на кафе ... ще видим кво ще изпитвам като не пуша

На около 10-11 месец вече не можех без цигара става ми едно такова...нервно,криво и в главата ми се въртят мисли само за цигари
    hc sex,hc drugs,hc noiz
    that'z my fuckin choice!
    hardcore is my way of life,
    hardcore till the day I die!

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Аз пропуших във 6 клас сега съм 10 и не съм спирал пуша по около кутия и половина на ден .. А започнах да испитвам нужда след около месец-два пушене ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си