- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Цигари
Имам един въпрос,когато започнеш да пушиш,след колко време усещаш че ти се пуши,един вид пристрастяване ?
ps:аз не пуша само се интересувам
Ами не знам .. пуша от 4 години и не си спомням кога съм се пристрастила
Ами...пуша вече от година и половина...първоначално не изпитвах пристрастие към цигарите дори пушех доста малко,сега в последните 3-4 месеца не издържам без цигари...
Това да си даваш парите за нещо, което знаеш, че е вредно и те трови е меко казано глупаво за мен (а и за останалите непушачи)![]()
за 2 месеца не можеш да се престрастиш.. кого заблуждаваш.Аз пуша от 2 год и когато несам пушил от 2, 3 часа някаде ми е нервно гадно особено когат сам в компания на пушачиПървоначално написано от miminko
Ъм искаш да кажеш че пушиш от 7 годишенПървоначално написано от Annonimous
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Горе долу след година някъде вече не можех да издържам ...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
случвало ми се е да пуша, ама.. нито ми допада, нито нищо.. въпрос на нагласа е - ако си мислиш, че ше се пристрастиш, ше стане... и да, изпушил съм достатъчно, че сега да имам някаква зависимост, ама, шанс, нямам... 1 фас да запаля на.. нз, месец-два?!
съжалявам за двойното постване, ама.. явно не си искала да ги спираш... сестра ми ги спря след около 10 години пушене... също и мъжа й.. двамата ги спряха изведнъж.. просто са ИСКАЛИ да ги спрат... не си кой знае колко пристрастена, просто не искаш да ги откажеш.. не ИСКАШ, не че не МОЖЕШ!Първоначално написано от miminko
и после се отказа и пак ги почна... и това не е спам... не се научихте да правите разлика между спам и флъд
от 11 годишна начи 2 години вече ..![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кошмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!!!
9 клас бях заек, да ме мислят за гъзе почнах да пафкам ...
хаха ... до сега си пуша (12 клас съм), но не съм страстен пушач
Не се чувствам пристрастен изобщоа и като се има предвид, че като
пуша повечето пъти къртя на аванта цигари![]()
![]()
Лятото понеже няма от кого да къртя >> не пушапо едно време не бях палил близо година .. абе общо взето пуша когато съм пиян :Д и ми е весело иии когато съм на кафе с някого
>> Eй ся днеска ще излизам на кафе ... ще видим кво ще изпитвам като не пуша![]()
![]()
![]()
На около 10-11 месец вече не можех без цигарастава ми едно такова...нервно,криво и в главата ми се въртят мисли само за цигари
![]()
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
Аз пропуших във 6 клас сега съм 10 и не съм спирал пуша по около кутия и половина на ден .. А започнах да испитвам нужда след около месец-два пушене ..