- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нз кво да прая просто вече ..
Пак ли детски истории?Какво му е толкова сериозното не разбрах?
![]()
Еми сестра ти е кифла.
може да ти е сестра ама прави много лапешки и тъпи работи. Изобщо не се замисля че по този начин залъгва момчето и той един ден много ще страда заради нейната простотия ! Ако ти пука за приятеля ти му кажи че я задушава, верно ще му стане кофти ама по добре да знае.. А сестра ти може да ти е сестра но няма право да си играе така с чуствата на човека.
Поредното момиче,която не знае какво иска !!!
Може и да ти е сестра,но най.добре е наистина да кажеш на момчето..При условие,че ти е най-добър приятел..Да не те спира това,че въпросното момиче ти е сестра,може и да ти се разсърди,но пак ще сте заедно..Но пък с въпросното момче - можеш да си загубиш приятелството..
Но все пак ти решаваш![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Никой не те пита кво искаш.Първоначално написано от blueprincess
не им се меси! остави ги, това са си техни взаимоотношения. ясно, че държиш и на двамата, но няма какво да направиш в случая. можеш само да ги подкрепяш, ако все пак решат да скъсат.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
не можеш да откажеш някого от нещо/някой, без той сам да го иска, така че, единственото, което ти остава да направиш, е да си вземеш пуканки и да гледаш сеир.
и колко време продължава тоя "цирк"?
като се наиграят.....ще се оставят на мира и...теб ще оставят на мира![]()
мн си се подпалил/а ама не е чак толкова сериозно и важно,колкото ти си мислиш,че е.Хората просто си запълват свободното време.![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Ама тя сестра ти наистина незнае какво искалапешки работи
![]()
ии отношенията между тях трябва да тр вълнуват, защото?! (ии без отговор "защото ми е сестра") ..![]()
![]()
Не им се меси, това са си техни работи .. Каквото стане - стане.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Моят съвет е да не се месиш...остави ги сами да си решат проблемите...ако тай ти поиска съвет тогава му кажи какви мислиш,но ако той не ти е поискал тогава явно си мисли ме може да се справи и сам.А колкото до сестрати налей и малко мозък и й кажи че това което прави е детинско и тъпо.
абе кво се месиш в тяхните отношения,да се оправят сами
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Тегли един пердах на сестра си.
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...
Първоначално написано от Gerard
Е така много се дразня.Детски историй били, еми нали сайта се казва ТийнПРОБЛЕМ.Като ти е детска и не ти се чете не я гледай.Пфф..
По темата : Кажи наистина на приятеля ти, че я задушава.По - добре да знае от колкото да живее в лъжа и тя да си играе с чувствата му.Не е честно.
Хора много , Човеци малко !
Първоначално написано от rebeccaa
Аз му казах, и той и предложи да скъсат за да бъде ТЯ по-добре!Скъсаха, след 1 седмица някъде пак тръгнаха, и пак аз ги събрах деам ..
![]()
Много ме дразнят понякога, ама няма как ще ги търпя за да не се изпокарам с тях, защото страшно ги обичам и те са ми всичкоо ..
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥
Първоначално написано от blueprincess
Ами остава да ги оставиш и те решават какво да правят, щом само се късат и събират мисля, че и двамата незнаят какво искат.Не им се меши по добре..незнам какво да ти кажа.
Хора много , Човеци малко !
В една връзка не трябва да се намесва трети човек. Те са заедно, те се карат, те се разделят, те сами трябва да решават проблемите си и сами трябва се събират.Аз му казах, и той и предложи да скъсат за да бъде ТЯ по-добре!Скъсаха, след 1 седмица някъде пак тръгнаха, и пак аз ги събрах деам ..
![]()
Много ме дразнят понякога, ама няма как ще ги търпя за да не се изпокарам с тях, защото страшно ги обичам и те са ми всичкоо ..
![]()
![]()
Просто бъди край тях и... ги подкрепяй като приятел, това е достатъчно... и правилно.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Наври си мнението ОТЗАД!! Хубаво си го наври!!Първоначално написано от winterfresh4o
![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥