.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    ^ Отчаян писък за вимание
    Точно

А по темата-ееем ти не можеш да й помогнеш-тя е инат малък пуберски и няма да те послуша-нека си троши главата,после ще реве.Човек се учи от грешките си

Едит-ЪЪ О Боже,тяяя е луда да стой с некъф келеш,който я бие.Не се меси ,щото накрая ти ще го отнесеш.Просто кажи на някой компетентен
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Това са 9 месеца, изобщо не са малко време, така че е абсолютно нормално да е спала с него. Според мен, ако беше само за едното ебане с нея, нямаше да са толкова време заедно. Нали си сещаш, че е най-лесно да тръгнеш по курвички - под път и над път са. Приятелката ти има глава на раменете, не и се бъркай в живота. Все пак човек се учи от грешките си.
    Аз съм, каквото казвате, че съм! Ако не бях, защо щях да твърдя, че съм.. ;]]

Зайко []]]][]][] <3

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    трябва да спиш с приятеля й
    GTA Stunting

Голям фен Аватара на go71n
    я се обади на полицията та той е педофил

наистина много ама много се дразня точно на такива педофили, една от моя клас която е на 16, ходи с един 22 годишен от 2 години ии той като и се обади аз и викам затваряй на тъпия педофил. няма по жалко от 18+ с 15-. ама нали знаете такава е модата то гаджето ти няма ли кола, и не си ли му лапала на предната седалка то ТИ ЗА НИЩО НЕ СТРУВАШ така разсъждават кифлите на по 13-14-15 години

п.п на 17 съм не се имам за голям, но съм отказал на поне 4-5 момичета на по 13-14 години да ми правят като вятара и т.н
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от vilityyy96
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Сексът не е толкова ненормален на 14 вече, особено в дълготрайна връзка. К'во като се е напила? Не е много хубаво, ама е най-безобидното нещо в днешно време, което може да направи. К'во като е правила разни неща из входовете? Нали го прави с един човек, а не с различни всеки ден.
    Единственото, което мога да ти кажа е че или мислиш доста грешно, или че аз съм изостанала, щото за мен не е нормално момиче на 14 да прави секс с някъв тип, ама ако ще и да умира от любов по него. Псувайте ме, не ми пука тва не е редно!!!!
    Кой е казал, че е нормално?
    Аз мисля, че на тая твоята "приятелка" й "хлопа дъската"...
    Вие не сте добре, честно!
    kremen4e:
    Не е ненормално, когато го правиш с правилния човек...или поне такъв, който няма да те пребива..и т.н.
    Никой не може да ме убеди, че е ненормално. Тия дни раждат на по 11-12, а ти си седнала да се тревожиш, че на 14 прави секс и то с приятеля си, не с някой на някой купон. Напълно в реда на нещата е.

Тя какво ти казва като ти показва синините си? Че я бие ли? Питам защото си мисля, че има нещо, което не си разбрала съвсем.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Май ти се ще и на теб някой да ти го хлъзне, а? Мисли повече за себе си, че прекаленият светец и богу не е драг.
    Temet Nosce

벨야카

Една от най-добрите ми приятелки тръгна с приятеля си когато беше на 15, а той на 21. Беше девствена, той и беше първият. Всички ми говореха да съм я вразумявала, той не бил за нея, бил пропаднал, само мислел как да се напие, щял да я провали, щяла да направи грешка ако преспи с него, щял я да зареже след няколко секса. В началото слушах тези думи и всеки ден и говорех. Това още повече я сближи с него (защото си го обичаше) и я отдалечи от мен (защото не я подкрепям в избора и). Тогава реших, че няма нищо повече против него да и кажа и че дори и да и се случи нещо, ще се 'опари' и другия път ще знае.
    Стават все по-щастливи вече година и нещо, нито е пропаднала, нито я е зарязал и нищо от приказките не се е случило.

Мисълта ми е, че доколкото разбрах ти се доверяваш на слухове и рискуваш да загубиш приятелката си. Всеки прави грешки в живота си, остави я сама да ги направи, та да може после да не ги допуска отново. А ако не е грешка още по-добре.

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Не се меси в живота и.Те ходят от много време,тои е та такива години и мисля че секса е нормално да се е случил.А ако тои беше с тея за единия секс едв ли щеше да са заедно толкова време....Единственото което можеш да направиш е да чакаш сама да се осъзнае...
    +++++++

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ами не е нормално, говори с нея, но все пак не се налагай. Тя ако има акъл в главата, сама ще се усети.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си