- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто погледнете... не мога да го опиша
ТочноПървоначално написано от BlueFace
![]()
А по темата-ееем ти не можеш да й помогнеш-тя е инат малък пуберски и няма да те послуша-нека си троши главата,после ще реве.Човек се учи от грешките си
Едит-ЪЪ О Боже,тяяя е луда да стой с некъф келеш,който я бие.Не се меси ,щото накрая ти ще го отнесеш.Просто кажи на някой компетентен
Това са 9 месеца, изобщо не са малко време, така че е абсолютно нормално да е спала с него. Според мен, ако беше само за едното ебане с нея, нямаше да са толкова време заедно. Нали си сещаш, че е най-лесно да тръгнеш по курвички - под път и над път са. Приятелката ти има глава на раменете, не и се бъркай в живота. Все пак човек се учи от грешките си.
Аз съм, каквото казвате, че съм! Ако не бях, защо щях да твърдя, че съм.. ;]]
Зайко []]]][]][] <3
трябва да спиш с приятеля й
GTA Stunting
я се обади на полицията та той е педофил![]()
наистина много ама много се дразня точно на такива педофили, една от моя клас която е на 16, ходи с един 22 годишен от 2 години ии той като и се обади аз и викам затваряй на тъпия педофил. няма по жалко от 18+ с 15-. ама нали знаете такава е модатато гаджето ти няма ли кола, и не си ли му лапала на предната седалка то ТИ ЗА НИЩО НЕ СТРУВАШ така разсъждават кифлите на по 13-14-15 години
![]()
п.п на 17 съм не се имам за голям, но съм отказал на поне 4-5 момичета на по 13-14 години да ми правят като вятара и т.н
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Никой не може да ме убеди, че е ненормално. Тия дни раждат на по 11-12, а ти си седнала да се тревожиш, че на 14 прави секс и то с приятеля си, не с някой на някой купон. Напълно в реда на нещата е.Първоначално написано от FuckedUp
Тя какво ти казва като ти показва синините си? Че я бие ли? Питам защото си мисля, че има нещо, което не си разбрала съвсем.
Май ти се ще и на теб някой да ти го хлъзне, а? Мисли повече за себе си, че прекаленият светец и богу не е драг.
Temet Nosce
벨야카
Една от най-добрите ми приятелки тръгна с приятеля си когато беше на 15, а той на 21. Беше девствена, той и беше първият. Всички ми говореха да съм я вразумявала, той не бил за нея, бил пропаднал, само мислел как да се напие, щял да я провали, щяла да направи грешка ако преспи с него, щял я да зареже след няколко секса. В началото слушах тези думи и всеки ден и говорех. Това още повече я сближи с него (защото си го обичаше) и я отдалечи от мен (защото не я подкрепям в избора и). Тогава реших, че няма нищо повече против него да и кажа и че дори и да и се случи нещо, ще се 'опари' и другия път ще знае.
Стават все по-щастливи вече година и нещо, нито е пропаднала, нито я е зарязал и нищо от приказките не се е случило.
Мисълта ми е, че доколкото разбрах ти се доверяваш на слухове и рискуваш да загубиш приятелката си. Всеки прави грешки в живота си, остави я сама да ги направи, та да може после да не ги допуска отново. А ако не е грешка още по-добре.![]()
+++++++Първоначално написано от ivcheto0o
Ами не е нормално, говори с нея, но все пак не се налагай. Тя ако има акъл в главата, сама ще се усети.![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.