- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто погледнете... не мога да го опиша
Вижте просто не знам къде да сложа тази тема, но спешно се нуждая от съвет.
Става въпрос за най най най-добрата ми приятелка, която мислех че познавам. Тя е ужасно свестен човек и проблема и е, че не може да кава не. Има приятел който е на 18, ние сме на 14. Те ходят вече 9 месеца и нещо стана с нея... напълня, не илиза вече с нас, страни от мен. Поблема не е в това, ами а преди 2 дни разбрах, че не само пуши и то май не само цигари ами вече е правила секс... при което аз бях просто в шок. Обясних си много неща... напълняването било от хормоните, преди ме беше питала нещо за първия път, преди като съм ходила у тях съм виждала презервативи, то си мислех че са тези от училище дето ни ги дават. Не мога да ви опиша какво ли не ми мина през главата. Момчето е мой съсед живее точно до нас и просто не мога да го гледам.. изпълнена съм с такава ненавист и злоба към него... Как може да севъползва от едно 14 годишно дете (колкото и да си мисли тя, че не сме деца... ние сме). Тя не беше такъв човек, имаше мечти, цели, идеали. Сега ми рапавят къде се била напила, какво парвила по входовете и такива... просто не не. Семейството и има пари и аз искрено се надявам съседа ми да не ходи с нея само заради тях, защото чух че бил с нея само да я .... и родителите и да го уредят в някой добър отбор по футбол, тъй като той е в ОФК Сливен. Просто не знам как да постъпя... тя го обича много, само че е само на 14, по дяволите. Всеки ден чета тука разни момичета като нея бременни.. Не искам да си проваля живота с него, зощото в момента точно това прави. Много ми е скъпа и искам да и отворя очите.. решила съм да говоря с нея, но моля ви дайте ми съвет какво точно да направя...
Bobby <3
Bobby: Bobby give hisfor Vili ,because she is unique
viLi (^^,): Villi give herfor Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!