- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Защо по-големите от нас омаловажават изпитите ни?
Постоянно слушам как всеки казва "На вас ви бяха лесни изпитите, наще бяха каде каде по-тежки..." и пр. Защо така омаловажавате изпитите ни..
Притеснението ни беше на лице и съм сигурна, че сме се тревожили не по-малко от вас, големите. Учихме много, защото не знаехме колко трудни ще са тестовете.. Висяхме точно колкото вас по уроци. Единственото, което беше по-различно е това, че на нас ни дадоха 25 задачи.. Във всеки случай и вашите не бяха толкова трудни.
Въпросът ми е ЗАЩО? Защо изкарвате нещата, така че едва ли не на нас са били елементарни задачите, за разлика от миналогодишните? Това, че бяха лесни е истина, но и вашите (от миналата година поне) също не бяха особено трудни. На вас ви се падна и по приятен прерадказ.
На нас се падна по-лесен тест/преразказ по литература и труден тест по математика, на вас обратното. Толкова по въпроса от мен.
след няколко години няма да мислиш така![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Може би имаш право, но сега мисля инак..
Да на нас беше по - труден преразказът, а на вас тестът по математика..
Все пак бих си избрала тест, а не свободно решение на задачи...
Така ти се струва сигурно.. На мен математиката винаги ми е била по-лесна от белПървоначално написано от diksi
![]()
Защото минах вече по този път и няма да се тревожа за тях отново. Минало.
почакай 10-тина годинки и ще разбереш отговора...
Изпитите бяха бая елементарни ,защото първия модул го държат всички! Не може да го направят супер труден(какъвто принципно трябва да е) ,защото двойките ще са толкова много...И затова така стана работата,малко тъпо ,но се едно-мина вече. Още повече,че всички се оплакват за тоя преразказ-труден бил,не знам си кво! Хахаха толкова лесно се помни и не знам какво искат повече? Затова и така говорят по-големите! Защото хем са ни лесни тестовете,хем пак се оплакваме..![]()
Честно казано, никога не съм се вълнувал от балове. Един приятел влезна във 2 АЕГ с бал 29.600, а в неговия клас има момиче с бал 33![]()
Имало е такива случаи и през годините, сигурен съм. Важното е да се свърши всчко, да ни приемат където искаме и после всчки това е история.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
През х*я ми е кви са ви били изпитите, кви са ви оценките и пр.![]()
Миналата година азучих, влезнах в гимазията която исках и по-големите ми се смееха.Не съм го приемала навътре, щото винаги е било така и винаги така ще бъде. Никой не ви омаловажава изпитите, всъщност на никой не му пука за тях. Правим това, което ще правите и вие догодина![]()
Е, то си е факт, че изпитът по математика миналата година беше много по-труден от този и изобщо от всички, които са били давани досега (само си вижте 23-та задача...). Всъщност спокойно всеки щеше да с справи по същия начин, ако не беше учил 3/4 от целия материал в седми кла... И какво от това?! Дреме ми, нали съм успял да влезна точно там където искам. А и сега вие си минавате по същия път общо взето, тъй че много ви здраве.
Виждам, че самата авторка на темата, която се оплаква от нас, че казваме колко са били лесни изпитите, си противоречи и говори и за нашите изпити. Еми по този повод не мога да не се обадя още веднъж - какво от това, че преразказът беше на "Под игото"? Мислите ли, че изобщо някой я помни от шести клас?
С други думи - присмял се хърбел на щърбел...
Първоначално написано от portishead
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от tnp123
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Шанс.![]()
Защото наистина матматиката беше по-гадна и е едно 50 задачи, друго е 25 задачи, от които 20 са просто елементарни.
Защото съм сигурен, че всички, които на този изпит имат 6, ще имат не повече от 4.30 на миналите.![]()
Ще ви дам пример. Изпитът по математика на брат ми, който сега е 20-годишен беше с задачи от рода на:
1-ва задача: Решаваш.
2-ра задача: За да решиш трябва да ползваш отговора от 1-ва задача.
Сами се досещате, че ако объркаш първото и нататъка всичко ти е прецакано. Но все пак браво, наистина напрежението е голямо, каквито и да са изпитите.![]()
Еми изпитите ви бяха много, много по лесни от нашите. Няма начин да не сте решавали задачите от миналата година. Като ви ги обесни г-жата/г-на са многоооо лесни нали? Но преди нашия изпит толкова много текстови задачи не се бяха падали и не бяхме решавали толкова на уроците/в у-ще. Едно е да си подготвен че може да се паднат и такива задачи и да си работил повече време по тях, друго е да си има отдели няколко часа и повече от половината изпит да е с текстови задачи. Иначе... Преразказа ви беше гадничък, но и нашия не беше много по добър.
Все пак се радвам за вас.Дано всеки влезе където иска
![]()
*Извинявам се ако има правописни грешки. Мързи ме да проверявам.![]()
Е, не можеш да сравниш пет трудни задачи от втория модул по математика четиридесет трудни от теста като миналат година. Няма място за сравнение просто. Ти решавала ли си нашия тест? Колко точки имаше? Уличи колкото ученици предишите години, не били виновни, че им се паднал такъв изпит.. Епа като сте учили защо има толкова двойки пак и защо успеха по български е по-нисък даже от миналогодишния? Айде сега пак се оправдавайте с уж трудния преразказ..
Първоначално написано от Shadowsogirl
+ безкрайност
Не знам точно какъв е смисъла на темата...ако въобще има такъв.Ама моля Ви, 7класници, спрете с хилядата теми във Ваша чест!!!!!!!!
Съжалявам, ама ми писна всеки път, когато отворя форума да ми излизат по 10 нови теми "Къде ше ме приемат" обявете една, направете я ВАЖНА и готово.Това не е форум за 7 клас, мисля, че 1 тема би била напълно достатъчна.
Мили притеснени седмокласници - преразказът беше съобразен с вашите знания. Не е труден. Миналата година го правих на примерен изпит и се справих много добре (а дори не съм ходила на уроци по БЕЛ о.О).
Дадоха ви такъв текст, защото хората си мислят, че сте умни .. все пак не сте деца. А вие тука се излагате и се принизявате на някво шитаво ниво - излизате като някои малоумни, които с един текст не могат да се справят.
Имената били трудни о.О - е, пет имена със сигурност можете да запомните.
(сега тука ще съм много груба)
Бахти лиглите и лигльовците сте сегашните седмокласници. 25 задачи не могат да решат о.О. Като претендирате половината колко сте умни и т.н, няма да мрънкате колко ви е било трудно. Да, изпитът миналата година беше по - труден, имаше повече въпроси и много по - трудни задачи.
Аре млъкнете вече и спрете да правите супер тъпите теми ''във ваша чест'' (както каза един потребител по - горе).
Супер смешни сте, само се излагате с тия тъпи теми. Дано в моето училище не влизат такива забили като тия мрънкащите
.. Супер тъпите парчета сте просто. Не съжалявам, че говоря така, щото вие се оляхте тая година с теми за седмокласници.
Септември ще си го изкарам на тия новите с яко моркови![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Подкрепям. Или пък теми от сорта на " Имам бал 35.5 Дали ще ме приемат?!?!?
теми, теми да ми нас в момента т'ва ни интересува .. има си ГЛАВНА ТЕМА, т'ва че има неразбрали потребители незначи, че всички седмокласници са ви виновнии колкото и грубо да се държите т'ваа е животаа
![]()
![]()
даамм леесен ни беше, щоо проблем??
изяще се от яд, к'вото иската т'ва правете
ние ли сме ви виновни уе, обръщаите се към министерството като сте толкова надъхани
![]()
нали ви паднаха баловете, влезнахте там където искате.. ся единственото което ви остана драги ми какички и батковци е да злобеете като малките деца
![]()
т'ва не ви прави чест
![]()
![]()
![]()
п.п НИЩО ЛИЧНО, АМА ВЕЧЕ МИ ОМРЪЗНА ДА СМЕ ВИ ВИНОВНИ![]()