.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: объркана..

Супер фен

объркана..

Здравейте : )
    Един ден бях намерила смелостта да му кажа.. Нищо не стана. Доказвах му, че го обичам, а той ме унижаваше. Реших да му покажа, че не е единствен и не може да си играе така с мен. Вчера бяхме на басейн и аз се "зарибявах" с друг, а той гледаше. После дойде и ме прегърна и каза, че ще ме удави (аз си помислих в твоите ръце съм готова да умра ама не го казах на глас).. тоест направи това като видя, че не му обръщам внимание. Вечерта се опитваше да спечели вниманието ми, сякаш беше заинтересевон.

Та въпроса ми е

Пука ли му за мен или просто не иска да изгуби своя 'фен клуб"

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    тука не знам да има действаща врачка,за това отиваш и го питаш директно

Rofl tegli mu edna maina s nego nqma da si shtastliva 100% badi sigurna

Мега фен
    не иска да загуби ''фен клуба''. аз, ако бях на твое място, щях да го подлудя. сега е идеален момент, тъкмо е налапал въдичката. супер яко може да почнеш да си го разиграваш, заслужава си го ;] . от теб си зависи какво ще правиш.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    не иска да загуби ''фен клуба''. аз, ако бях на твое място, щях да го подлудя. сега е идеален момент, тъкмо е налапал въдичката. супер яко може да почнеш да си го разиграваш, заслужава си го ;] . от теб си зависи какво ще правиш.
    + именно
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си