- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- По-големи гърди?
kakvo trqbva da qm za da mi stanat malko po-golemi gurdite? pove4e proteini li, ili kakvo![]()
naistina se sduhvam mn, za6toto po vreme na mese4niq mi cikul stavat hubavi i golemi a sled tva suvsem malki i nikakvi ;s
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Може би все още си се недоразвила още![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
пии боза![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
аре бе, циците ли са най-важната част от теб!?
освен силикон друг начин няма, тва си е до ген...ако пиеш боза най-много гъза да ти порасне, ама не и гърдите...![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
normalno e po vreme na ovulaciq da se ugolemqvat,vtvardqvat i povdigat gardite,stavat mn hubavi,ama po drugo vreme ne moje6 da GI nakara6 da porasnat s hrani ili drugo,jenski hormoni ,ama mi razpravqha 4e ti se ebava mamata ot vsqkade
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Аха,много правилно!Явнооо за съвремените момичета е най-важно да са с големи цици,стегнат задник,дълга коса и разголени дрешки...Първоначално написано от ЕPu
![]()
(То и аз съм съвременно момиче,ама не се интересувам от тези неща.За мене по-важен е характера...)
Ако смяташ, че с ядене ще натрупаш по-голям бщст, то най-верочтно да натрупаш и по-голям задник! Всичко опира до ген, мила.
Не се комплексирайте толкова за едни гърди, бе... Тва ли е най-важното...Те циците им по-пълни от главата ама...
![]()
Браво на момичето!Има акъл!!!Първоначално написано от hungry_vampire_f
taka e; "Ne stava samo s qdene, trqbva i akyl..."Първоначално написано от nemesis_
:P :P
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Прави са хората! Циците не са най-важното нещо в теб! И моята гръдна обиколка не е голяма, но какво да направя. Имам много по-ценни качества от някои момиченца с трицифрени мерки на бюста! Преди и аз се дразнех от това, но с времето проумях доста неща...
sagalsna sam no ot tova se i nadebelqva tai 4e sama preceni no bozata var6i rabotaПървоначално написано от sweety_blondy
![]()
Слагай си чорапи в сутиена и ще изглеждат големи... Спрете с глупавите теми. Трябва да се харесваш такава каквато си не може да промениш нищо !!!
Аз пък мн се дразня като кажете това "Спрете с глупавите теми харесвайте се каквито сте " мислите ли,че ще ви послушат ? След като е пуснало момичето такава тема значи не се харесва и не може да приеме,че е с малки гърди.Иска от вас съвет ако можете да и помогнете,а не да я укорявате за това.![]()
По темата-аз също нямам големи гърди,дори не са ми нормални,ами малкиНе мога да го приема просто.Преди време и аз бях пуснала тема със една статия от интернета за уголемяването,че със някакви естрогени ли бяха какво ама никой не ме взе на сериозно
![]()
А по-горе дето бяхте писали,че по време на цикъла и преди това наистина като се уголемят малко човек се чувства по-добре,да,и аз съм така,ама като свърши месечния цикъл и хептен се смаляват и губя всякакво настроение![]()
След като организма ни не ни помага,защот ние не му помогнем ?
Поне тази тема вземете на сериозно![]()
100% podkrepa za Problem_girl
cool
В бирата се съдържа естроген,но не съм сигурна в коя от съставките и,вероятно е хмела,нз.
хаха,и с тази бира после едно бирено коремче![]()
Когато имаш по-изрязано деколте си слагай по-тъмна пудра (но гледай да не стои като отсечена линия, целта е да измами погледа, не да го привлече). Така се получава леко оптически уголемяване. Перманентният начин е силикон ДРУГ ВАРИАНТ НЯМА.
Но можеш да пиеш хмел,няколко момичета от форума казаха,че обиолката им се е увеличила с 2 смПървоначално написано от Problem_girl
![]()
Първоначално написано от Liar
Сериозно? Ами малко тъп въпрос, ама от къде мога да си купя хмел?Естрогенът също и предпазва от рак на гърдата
Бях чела някъде
Естрогенът е основният женски полов хормонПървоначално написано от dan4ety
И изкуственото му прилагане не е особено полезно
![]()
От аптекатаПървоначално написано от dan4ety
Обаче много горчи,едвам се пие.Момичетата казаха,че имало хмел на хапчета,но там,където питах,не намерих.
А това не може да е вредно,щом се продава ей така.Количеството естроген би трябвало да е нищожно вътре,а и се пие при проблеми на пикучния мехур,или там каквото беше и менструалните болки намалява .![]()
Първоначално написано от Liar
Ще понеса това, че горчи.Мерси за отговора.
![]()