- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обезкосмяване на крака?!?
Аз е препоръчително да си ги махам заради карането но не го права не ме кефи да съм гладък от време на време ми пускат някои умрял базик ама кво ти пука нали ти така се харесваш можеш само да си ги скасяваш с машинка ако са ти много дълги аз си ги скасявам щот ми пречат под корите като се изпотя![]()
![]()
![]()
Six milion ways to live choose one!
Дебнеш майка ти да я няма.. промъкваш се тайно взимаш епилатора започваш да се дереш от болка и ги махаш .... за по лесно има самобръсначки, а пък и не виждам нищо странно в това да си ги обезкосмиш![]()
![]()
Първото , което ще ти кажа е , че тея дет ти се ебават не трябва изобщо да ти влиаят на решението щот ако на тебе си ти е добре така то те нямат думата, второто малко ше се отклоня от теб и искам да кажа на тези дето викат, че е педалско това че не откривам нищо такова в това да си махнеш космите на краката се пак живеем разкрепостен свят и секи си прави това което смята за редно, та ако мислиш само заради некви тъпи парчета да направиш тва дет не ти харесва недей.Аз лично през лятото си бръна краката, щот ми е някво по леко пък и ако си по уформен си личи и изглежда готино,а студените сезони си ги оставям необръснати. Та смисъла е ,че ако ти е добре не е нужно да се обръснеш заради някви тиквеници...![]()
еми пич и аз иам много косми по краката и тия от моя клас постоянно си праят шеги с мене аз не ги иб**м мн мн и не ми пука, а женските от моя клас мранкат ама кой ги пита тия дет ще ги ... не се оплакват тъй че твой си проблем
+1Първоначално написано от TheSunshine01
Просто аз
Аз съм на 12 години и си ги обезокосмявам...
беше ме срам да ходя по каси кашти заштото ми бяха много космати
ОБРАСНИ СИ ГИ това не е педалско ако това те птиреснява забележи 4е това го правят вси4ки които неискат да прели4ат на ,,ГОРИЛА''
Не е приатно да си космат особено на краката, никое моми4е няма да те иска космат :Д :Д..... ОБРАСНИ СИ ГИ
qko0o
Ей такива момчета като тебе ми се иска да ги натикам в някоя канафка ! Кфо ти пука ... ти си този ,който трябва да се смее на изпедерасилите ти съученици. И се извинявам ако някой го възприеме прекалено лично , но според мен е много женствено едно момче да си маха космите на ръцете и на краката . Някои момичета не си махат тези на ръцете пък "големите мъже " тръгнали да го правят. И то поне да търпяхте на болка ,че да ги махате качествено , а не да ги бръснете и да набодът... все едно съм излезнала с мелес между човек и таралеж
![]()
![]()
Така е, комплексарщина е да се подиграваш на някой за нещо, но също така е комплекс и да се дразниш на това което говорят хората, така че peace.Първоначално написано от d3d0ks7eR
По темата. Аз лично не си бръсна краката, но аз съм си рус и никога не съм го смятал за проблем. По скоро си мисля че тръгна ли да се бръсна/епилирам/депилирам и т.н. след това ще трябва все да го правя, защото наболите косми по бръснати крака, по не ми харесват естетически от небръснатите въобще (говорим за мъже).
Всеки гледа другия...докога?!
”но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!"
на 15 съм.имам космати крака с много косми но не са простивни и черни. ходя с къси гащи всеки ден и постоянно.един път се опитаха да ме ебават и ги затапих и това беше.да не ти пъка пич) обличай се и прави квот си искаш
. бтв това не е за раздел секс!
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Първоначално написано от VinDiesel
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата: Като ти кажат нещо ти им обърни думите по някакъв начин...например ти кажат, че си като маймуна - ами и ти им отвърни "е по-добре като маймуна от колкото като рус п-е-д-е-р-а-с-т като теб..."
Еми,не е лошо да се обезкосмяваш поне през лятото,по-хигиенично е.
КОМПЛЕКСАААААААААААААР КОМПЛЕКСАААААААААААААР КОМПЛЕКСААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААР
хЪх...
И главата и главата :P . Хайде сега всички мацки 0 номер, че с тези дълги коси са толкова нехигиенични, направо да повърне човек.Първоначално написано от sp33der
![]()
![]()
Първоначално написано от Ronnan
Запазили са последната бройка за тебе!
А)1 косми не те правят мъж
Б)Ако си без косми не си педал
А)*Колко гейове си ходят много много космати??
Б)*Колко хора си нямат косми без да си ги махат (а и да си ги махат) и са по мъже от тези с косми??
Б)**Това да си мъж не те правят космите , а постъпките ти![]()
ОК, космите под мишниците са за хигиена. Тях не ги коментирам.Първоначално написано от sp33der
Но по дяволите, наистина косата пречи повече на хигиената отколкото космите на краката. И сериозно трябва да си малоумен, за да не го осъзнаваш...
Да ама с какво ходиш,тичаш,скачаш и т.н? с главата или с краката?
О...М...G
Аз да не стъпвам на прасците си бе? Яба.... Как може да има такива животни като теб, сериозно?
Ние да не сме жени да си бръснем краката.. !! ТОВА Е ЖЕНСКА РАБОТА Я СЕ ОСЪЗНАЙ! И ИМ ТЕГЛИ ЕДНА П*ТКА МАЙНА!![]()
I Love YOU baby![]()
![]()
Всеки си има предпочитания. Елементарно е! Винаги ще има хора, които да те карат да ги махаш, винаги ще има и противници. Въпрос на личен избор е.
Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.