.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 91
    Аз е препоръчително да си ги махам заради карането но не го права не ме кефи да съм гладък от време на време ми пускат някои умрял базик ама кво ти пука нали ти така се харесваш можеш само да си ги скасяваш с машинка ако са ти много дълги аз си ги скасявам щот ми пречат под корите като се изпотя
    Six milion ways to live choose one!

Град
    Bulgaria
    Дебнеш майка ти да я няма.. промъкваш се тайно взимаш епилатора започваш да се дереш от болка и ги махаш .... за по лесно има самобръсначки, а пък и не виждам нищо странно в това да си ги обезкосмиш

Повече от фен Аватара на Hayden
    Град
    В облаците
    Първото , което ще ти кажа е , че тея дет ти се ебават не трябва изобщо да ти влиаят на решението щот ако на тебе си ти е добре така то те нямат думата, второто малко ше се отклоня от теб и искам да кажа на тези дето викат, че е педалско това че не откривам нищо такова в това да си махнеш космите на краката се пак живеем разкрепостен свят и секи си прави това което смята за редно, та ако мислиш само заради некви тъпи парчета да направиш тва дет не ти харесва недей.Аз лично през лятото си бръна краката, щот ми е някво по леко пък и ако си по уформен си личи и изглежда готино,а студените сезони си ги оставям необръснати. Та смисъла е ,че ако ти е добре не е нужно да се обръснеш заради някви тиквеници...

еми пич и аз иам много косми по краката и тия от моя клас постоянно си праят шеги с мене аз не ги иб**м мн мн и не ми пука, а женските от моя клас мранкат ама кой ги пита тия дет ще ги ... не се оплакват тъй че твой си проблем

Град
    [На Метри От Земята]
    Цитирай Първоначално написано от TheSunshine01
    Мисля че не трябва много да ти пука за хорското мнение ..
    Ако на теб ти харесва си бръсни краката ако ли не недей, мнооого трудно!
    +1
    Просто аз

Щом не искаш - недей.

awdaw

Аз съм на 12 години и си ги обезокосмявам...
    беше ме срам да ходя по каси кашти заштото ми бяха много космати
    ОБРАСНИ СИ ГИ това не е педалско ако това те птиреснява забележи 4е това го правят вси4ки които неискат да прели4ат на ,,ГОРИЛА''
    Не е приатно да си космат особено на краката, никое моми4е няма да те иска космат :Д :Д..... ОБРАСНИ СИ ГИ
    qko0o

Цитирай Първоначално написано от Artyom
    Ае, кво ти пука за тея некадърници ве... игнорираш ги и толкова !!! Не си ли гледал филми, не си ли говорил с баща си ... тея педераси винаги свършват с миене на кенефи... е** им п****та майна брато !
    +1

Ей такива момчета като тебе ми се иска да ги натикам в някоя канафка ! Кфо ти пука ... ти си този ,който трябва да се смее на изпедерасилите ти съученици. И се извинявам ако някой го възприеме прекалено лично , но според мен е много женствено едно момче да си маха космите на ръцете и на краката . Някои момичета не си махат тези на ръцете пък "големите мъже " тръгнали да го правят. И то поне да търпяхте на болка ,че да ги махате качествено , а не да ги бръснете и да набодът ... все едно съм излезнала с мелес между човек и таралеж

Цитирай Първоначално написано от d3d0ks7eR
    ПП - Това че половината БЪЛГАРИЯ че даже малко по голяма част от нея са само КОМПЛЕКСАРИ ,не ви дава приоритет да викате на някой който се подържа че е бил ПЕДАЛ...Щом сте толкова големи мъже ,спрете да се бръснете и да се къпите да видя ...Аре че много се изнервих ..
    Така е, комплексарщина е да се подиграваш на някой за нещо, но също така е комплекс и да се дразниш на това което говорят хората, така че peace.

По темата. Аз лично не си бръсна краката, но аз съм си рус и никога не съм го смятал за проблем. По скоро си мисля че тръгна ли да се бръсна/епилирам/депилирам и т.н. след това ще трябва все да го правя, защото наболите косми по бръснати крака, по не ми харесват естетически от небръснатите въобще (говорим за мъже).

Всеки гледа другия...докога?!
    ”но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!"

на 15 съм.имам космати крака с много косми но не са простивни и черни. ходя с къси гащи всеки ден и постоянно.един път се опитаха да ме ебават и ги затапих и това беше.да не ти пъка пич ) обличай се и прави квот си искаш . бтв това не е за раздел секс!
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Artyom
    Ае, кво ти пука за тея некадърници ве... игнорираш ги и толкова !!! Не си ли гледал филми, не си ли говорил с баща си ... тея педераси винаги свършват с миене на кенефи... е** им п****та майна брато !
    +1

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Те утре, други ден могат да дойдат с вибратори в ушите...

По темата: Като ти кажат нещо ти им обърни думите по някакъв начин...например ти кажат, че си като маймуна - ами и ти им отвърни "е по-добре като маймуна от колкото като рус п-е-д-е-р-а-с-т като теб..."

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    Еми,не е лошо да се обезкосмяваш поне през лятото,по-хигиенично е.

Град
    Варна, моретоо :)
    КОМПЛЕКСАААААААААААААР КОМПЛЕКСАААААААААААААР КОМПЛЕКСААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААР
    хЪх...

Цитирай Първоначално написано от sp33der
    И главата и главата :P . Хайде сега всички мацки 0 номер, че с тези дълги коси са толкова нехигиенични, направо да повърне човек.

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ronnan
    И главата и главата :P . Хайде сега всички мацки 0 номер, че с тези дълги коси са толкова нехигиенични, направо да повърне човек.
    Запазили са последната бройка за тебе!

Супер фен Аватара на AlokiNn
    А)1 косми не те правят мъж
    Б)Ако си без косми не си педал
    А)*Колко гейове си ходят много много космати??
    Б)*Колко хора си нямат косми без да си ги махат (а и да си ги махат) и са по мъже от тези с косми??
    Б)**Това да си мъж не те правят космите , а постъпките ти

anonymous768631
    Guest
    ОК, космите под мишниците са за хигиена. Тях не ги коментирам.
    Но по дяволите, наистина косата пречи повече на хигиената отколкото космите на краката. И сериозно трябва да си малоумен, за да не го осъзнаваш...

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Да ама с какво ходиш,тичаш,скачаш и т.н? с главата или с краката?

anonymous768631
    Guest
    О...М...G

Аз да не стъпвам на прасците си бе? Яба.... Как може да има такива животни като теб, сериозно?

Ние да не сме жени да си бръснем краката.. !! ТОВА Е ЖЕНСКА РАБОТА Я СЕ ОСЪЗНАЙ! И ИМ ТЕГЛИ ЕДНА П*ТКА МАЙНА!
    I Love YOU baby

Всеки си има предпочитания. Елементарно е! Винаги ще има хора, които да те карат да ги махаш, винаги ще има и противници. Въпрос на личен избор е.
    Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си