.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 91 от общо 91
    На 15 съм и си махнах космите по краката защото съм плувец и просто правят прекално голямо съпротивление и не е хубаво ! НО ! Повече няма да го правя : ( Не ми харесва + някак си се чувствам гол ! Игнор и тва е

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    ще те ебават,защото не си гей като тях?

Това дали имаш огромни, рунтави, черни и отвратителни косми ли прави едно момче - мъж ? Да по-яко е с косми по краката, да видиш белия крак със спортен чорапогащник от косми. Или космите под мишниците, които задържат "прекрасната" смрад. Хора живеем в ХХI век. На мен ми е по-приятно без тях и също така изглеждам по-добре.
    Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    НЕ ги махай, само защото съучениците ти ще ти се подиграват. Факта,че са ограничени, не трябва да е твой проблем.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Цитирай Първоначално написано от JustBelieve
    На 15 съм и си махнах космите по краката защото съм плувец и просто правят прекално голямо съпротивление и не е хубаво ! НО ! Повече няма да го правя : ( Не ми харесва + някак си се чувствам гол ! Игнор и тва е
    Мани бъзик ама това за пръв път го чувам!!
    Един подобен случай като твоя.. един ром от класа си маха космите "Защото когато падам и стават ебаси раните по краката" иди ми обясни сега ама..
    I Love YOU baby

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Въобще не се води от хорското мнение.

Трябва да знаеш обаче, че веднъж махнеш ли ги, трябва да го правиш постоянно. Защото сега космите ти ще са меки на допир и по-тънки, а отстраниш ли ги, ще са по-черни и твърди.

Не е нужно и да казвам, като тръгнат да пробиват кожата как ще седят, докато дойде време за следващото махане.

Съветът ми е да не слушаш тези от класа ти, щом не искаш да ги махаш, не го прави.

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Леле на 17 години не може да реши..
    тогава вземи си 1 машинка за подстригване и скъсявай като не искаш да се бръснеш
    Азис - Хоп [music]

Голям фен Аватара на notlike
    Става ли дума за косми на краката и мъж, интересното е, че винаги има спор. Лично аз не си бръсна моите и много трудно някой ще ме накара Ако искате да сте по-привлекателни за жените, направете нещо хубаво за тях. Не мисля, че гладко избръснат мъж, който се държи като пълен кавал, може да успее повече, отколкото сериозен човек, пък макар и той да е асоцииран като различен тип "маймуна". Всъщност, човек не трябва да се оценява по това и ако си пич, ще те уважават независимо дали имаш косми, или не - така поне съдя аз. Комплексирано е да казваш, че мъжът трябва задължително да е супер космат, но пък да твърдиш, че е много хигиенично да се бръснеш - това също е доста комично. Те арабите да не са по-големи чистници, като се бръснат навсякъде, ама се къпят веднъж годишно... живеем във времена на свободен избор. Всеки решава сам за себе си кое е добре за него и кое - не. Да се водиш по акъла на хората е най-смешното нещо, което може да съществува. Да си блъскаш главата заради чуждите идеали - що за простотия?

Авторе, реши сам за себе си дали това, че да си без косми, ще те направи повече човек от това, което си сега. И все пак не забравяй, че сега може да викат, че имаш "козина" или да използват различни епитети, но после ще трябва да се оправяш задължително, защото ти гарантирам, че е УЖАСНО грозно космите ти да мязат на тел.. веднъж направиш ли го, няма връщане назад. За мен е по-важно да се усъвършенствам там, където трябва, и смятам, че бръсненето на краката е загуба на време, което мога да вложа в нещо полезно - да прочета някоя статийка в нета, да гледам някой мач или пък да се порадвам на доброто време с приятели. Не ангажирам никого с моето мнение. Благодаря!
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

anonymous768631
    Guest

Криогене...казах ти вече...дай картечницата...
    П.П.: Аз си обръснах гъзЪ, защото съм бегач, а бягам по бандаж. Адксото съпротивление, брат, едвам тръгвам...
    П.П.2: Не, сериозно, спри да слушаш теориите на Тениса от Лешпер...

Град
    Кофата
    Рано или късно ще трябва да ги махнеш.Съвет: Епилирай ги!!Първите 2-3 пъти наистина боли, но после се свиква и нищо не усещаш.

anonymous768631
    Guest
    Ох, защо я вдигна тази тема...

Между другото онзи ден бях на басейна и се осурнах на островчето в средата, та ми се епилира кракът, буквално. Сега на една лента от 15 на 7-8 санта нямам косми. Като някой олигофрен изглеждам...

А и ми отиде хубавата четинка... 18 години съм я гледал...

You took the sun, the moon and the stars..
    Now I'm walking all alone in the dark.
    You stole my heart..
    GIVE IT BACK TO ME...... Give it back to me...

Една невероятна песен

Цитирай Първоначално написано от cigarettekisses
    ще те ебават,защото не си гей като тях?
    +1

Фен Аватара на Andrez
    Град
    София
    Има много задръстени момчета не им падай на нивото. Като не искаш няма да ги махаш. Аз лично ги махам, защото така ми харесва и това не ме прави по-малко мъж или абсурдното гей... Никой не е тръгнал да се базика с това, защото вече почти всички мъже се обезкосмяват особено ние спортистите ..
    твоята болка днес, е твоята сила утре

Тъпо е да си махаш космите, заради съучениците ти. Изобщо не им се връзвай, това са си твоите крака. Иначе аз лично харесвам епилирани момчета.. с гладки крака.. но това си е моя вкус. Помисли си дали се харесваш така и сам си реши, а не защото 'другите' нз си кво...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Фен Аватара на exxxclusive
    Град
    Пазарджик
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Те утре, други ден могат да дойдат с вибратори в ушите...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си