.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Цитирай Първоначално написано от rrrawrrr
    По- скоро се дължи на хормоните. Това за гърдите може да се счита за болест ( http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%...82%D0%B8%D1%8F ), но ти едва ли имаш това предвид 'големи гърди'.
    И си кажи си ръстта и теглото, може да е заради килограмите.
    ЛООООООООООЛ чак толкова големи не са по малки са , о каот ги бутам ме болят и са някви твърди , 65кг. съм 172-3 см.висок 7клас (14г.)
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Нормално е човек - от пуберетета е.Споко
    Иначе за краката имаш точки защото от тях ще израстнат косъмчетата(според мен това е причината).Като почернееш на слънцето може и да не си личат толкова.
    Не обръщай внимание на подобни неща-стига си се комплексирал.И не слушай връстниците ти които те обиждат и приказват глупости.
    Айде със здраве ..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Re: Гадни крака и гадни цици

Цитирай Първоначално написано от kireca
    Здравейте момче съм на 14 години и имам мн гадни крака на краката ми имам съвсем малко косми и са на някакви точки. всички си мислят че се бръсна и това ужасно мн ме дразни... др проблем е че имам цици по големи и от нз кво смисъл не са мн големи,но всички ми се подиграват моля помогнете ми кажете кво да прая с тия проблеми б*х маму сякаш съм прокълнат от дявола
    И мойта кожа на краката е такава..И кфо?Боли ме кура.От малък съм си такъв.И не е на точки, мамка му, а самите пори, сякаш са винаги възпалени, точно като след бръснене и зат'ва си мислят, че се бръснеш..До колкото знам му викат "гъша кожа" и бтл, кожата ми се успокоява и става нормална само след душ..Омекотява се една такака и става тип-топ..За около 10 минути

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

up

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    По-тъпи и идиотски коментари не бях виждал. Всички тук като не знаете защо пишете изобщо?

Фитнес викат...нещо хормони да сте чували съвсееем случайно? След като е 175 см и 65 кг и има големи гърди явно, че не е от килограмите или тая информация не можа да ви стигне до централния?

Оголемяването на гърдите от колко време е? Чувствителни ли са? Подпухнали ли са? Принципно е много възможно това да е хормонален дисбаланс, който се получава в пубертета и отшумява до година, година и малко сам. НО! Може и да се касае за гинекомастия, което налага оперативна намеса. Не знам от личен опит дали боли или не, но всичките ни приятели, които работят в гръдна хирургия казват, че това е една от най-леките и малко болезнени операции. Нищо страшно уж според тях. Така че иди на един гръден доктор и един ендокринолог да те видят как си с хормоните и на какво се дължи това оголемяване. И няма защо да те е срам. В смисъл няма как да си решие проблема сам, ако се касае за второто. И не е нужно да са безумно големи, за да е гинекомастия. След като те болят и са подути върви на лекар. По-вероятно е да е хормоналния дисбаланс, но и другата опция не е изключена.

За краката не знам какво да правиш. Честно казано не ти схванах проблема с тях.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    По-тъпи и идиотски коментари не бях виждал. Всички тук като не знаете защо пишете изобщо?

Фитнес викат...нещо хормони да сте чували съвсееем случайно? След като е 175 см и 65 кг и има големи гърди явно, че не е от килограмите или тая информация не можа да ви стигне до централния?

Оголемяването на гърдите от колко време е? Чувствителни ли са? Подпухнали ли са? Принципно е много възможно това да е хормонален дисбаланс, който се получава в пубертета и отшумява до година, година и малко сам. НО! Може и да се касае за гинекомастия, което налага оперативна намеса. Не знам от личен опит дали боли или не, но всичките ни приятели, които работят в гръдна хирургия казват, че това е една от най-леките и малко болезнени операции. Нищо страшно уж според тях. Така че иди на един гръден доктор и един ендокринолог да те видят как си с хормоните и на какво се дължи това оголемяване. И няма защо да те е срам. В смисъл няма как да си решие проблема сам, ако се касае за второто. И не е нужно да са безумно големи, за да е гинекомастия. След като те болят и са подути върви на лекар. По-вероятно е да е хормоналния дисбаланс, но и другата опция не е изключена.

За краката не знам какво да правиш. Честно казано не ти схванах проблема с тях.
    Началник,
    не се пали!

И не забрявяй все пак, че детето е на 14 год.

Всички сме минали през това, чудното е как веднага го забравяме омаяни от тайнството на секса впоследствие...

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    ^Не се паля, batkodoki. Просто се дразня на хорското невежество и глупост.

И не ми говори на началник точно ти, моля те...хипер неловко ми е. Достатъчно си ми помагал, за което съм ти много благодарен.

Кажи ти какво мислиш по въпросите на момчето, защото надали някой друг би могъл да му помогне повече от теб.

Мега фен Аватара на L0ST
    За мен това е проблем с хормоните, който сам ще отшуми.. На мен също ми се е случвало, но не съм му обръщал внимание, както и на много ой приятели.. На мен ми личеше, тей акто съм доста слаб в гърдите (е.. вече е чак толкоз).. Но никога консултация с лекар не би навредила

Май ще се наложи точно описание на проблема ми с гърдите ...
    Вижте ся ...
    На пипане се осещат некви топченца вътре , когато ги пипам ме болят . Имат 2 фази : 1- Когато са някви големи и отрепед зърната са гладки тогава на пипане мн болят и мн си личат когато съм с тениска и тва онова..
    2- Когато ми е студено примерно и настръхвам те се смаляват и не ме болят чак толкова и са някакси по твърди
    Горе долу са 3-4-5см. , когато се къпя не ме болят ако ги настисна и изобщо като ги намокря се свиват и не ме болят .... аре ся си давайте мненията..
    Имам и проблем със краката и се надявам да ми помогнете и там поне някво мазило кажете

Май ще се наложи точно описание на проблема ми с гърдите ...
    Вижте ся ...
    На пипане се осещат некви топченца вътре , когато ги пипам ме болят . Имат 2 фази : 1- Когато са някви големи и отрепед зърната са гладки тогава на пипане мн болят и мн си личат когато съм с тениска и тва онова..
    2- Когато ми е студено примерно и настръхвам те се смаляват и не ме болят чак толкова и са някакси по твърди
    Горе долу са 3-4-5см. , когато се къпя не ме болят ако ги настисна и изобщо като ги намокря се свиват и не ме болят .... аре ся си давайте мненията..
    Имам и проблем със краката и се надявам да ми помогнете и там поне някво мазило кажете
    За краката ти казах - самата ти кожа е такава - няма смисъл да я мажеш с някви лайна..Кфо толкоа се спичаш и ти -.-
    http://www.evropea.com/gusha_kozha.html - почети тука..Сега като го прочетох, се сещам, че лятото като ходя на море кожата на краката ми се оправя..Интересно, като спра да се пека постоянно пак се бъгва :/

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Re: Гадни крака и гадни цици

Здравейте момче съм на 14 години и имам мн гадни крака на краката ми имам съвсем малко косми и са на някакви точки. всички си мислят че се бръсна и това ужасно мн ме дразни... др проблем е че имам цици по големи и от нз кво смисъл не са мн големи,но всички ми се подиграват моля помогнете ми кажете кво да прая с тия проблеми б*х маму сякаш съм прокълнат от дявола
    Пич, и аз имам твоя проблем с гърдите и не ми пука какво говорят другите, а като искаш тренировка вкъщи няма по-добро от лицевите опори.
    А що се отнася до проблема ти с краката аз имам обратния - рунтав съм като горила . При всеки е различно.

Супер фен
    Град
    София
    Споко бе, човек! Това е от пубертета! При повечето от момчетата, по време на пубертета гърдите им стават малко по-големи от обикновено и по-меки! Това не е повод за притеснение, накрая пак ще ти станат нормални! Това е вследствие на обмяната на хормоните!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

ами ако имам гинекомастия ко прайм... само аз имам таквис чудовища на себе си

ъп

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Ами amk933 ти обясни с поста най-горе в тая страница бе човек... ти четеш ли внимателно постовете ?!

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Голям фен Аватара на elito96
    Град
    Soфiя
    хой да тренираш , да заякнешш, да напълнишш циците с мъсълс ;д

и да не ти дреме за другитеее , ако имат някъв проблем да си го решават сами, няма им обръщаш вниманиие , амаха
    Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.

Супер фен Аватара на zero
    Тофа, което предполагам, че ти има е Гинекомаcтия.
    ПремахBа cе чрез операция, но cъм чуBал, че може и тренирофките B фитнеc залата да cфърши работа до някакфа cтепен

Голям фен Аватара на dimi93
    Чувал съм за такава болест - гинекомаcтия. Един познат от стария клас имаше същия проблем, още от детската градина. В 7ми клас почти всичко се оправи и сега не знам как е. Та вапроса е, че и той се беше наплашил и разправяше, че това е болест другите като му се подигравахме. Мисля, че трябва да отидеш на лекар. До колкото знам операцията не е сложна. Дядо ми е много слаб и има гарди. Когато попитах маминка ми, защо е така, тя ми отговори, че просто имал добре развити гърди... Моят съвет е да идеш на лекар! Поговори с родителите си! Те какво мислят по вапроса?
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

още мнения ?

Oсвен за гинекомастията - друго, което се сещам в момента е маститът.Вярно ще ме контрират, че той се среща в 90 % повече при жени, но има случаи и при мъже. Та накратко представлява възпаление на жлезата. Потърси инфо за мастит и виж как можеш сам да си опипаш лимфните възли, както и дали имаш напоследък от често срещаните симптоми(гадене,световърте ж,бла-бла и тн). Но в крайна сметка е хубаво да си направиш един профилактичен при личния и той да прецени на място.

Мега фен Аватара на December
    По спокойно бе бъдещият бг еминем супер рападжия (тва го казвам щот ти четох колко си надъхан в Личното Творчество).За краката не ти разбрах много какво каза.Че нямаш косми ли,че са малки ли...абе не схванах,но ако е това което си мисля.За да ти пораснат пробвай със хининова вода или бадемово масло.Мммм не знам дали ще стане защото попринцип са за косата,но ...пробвай може и да има ефект
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

aa

Пффф... сичките станаха професори, от ХОРМОН ми скочиха на БОЛЕСТ.

Хмм, попринцип по размерите ти ( 175 Висок, 65 Кг. ) не би трябвало да имаш, проблеми но .. според мен имаш ''малко'' по-вече енергия, от колкото трябва ( Тоест.. малко режим, няма да ти се окаже зле -Тренировки, Спане, Момичета :P ( само се бзк за момичетата )

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    а ве вие сте мн зле .. аз имам шибан проблем пак той ми вика сутиен да нося ..... земи си купи 1 прашки сложи си ги и без тва няа ко да стърчи там доло при теб не се притеснявай...
    а иначе снимка няа кача щото мен ме е срам само да пиша пак камоли и снимка
    при него може да стърчи ма при теб със сигурност няма
    вземи ти си купи 1 прашки ..

по темата : еми к`во да ти кажаа, няма спасение
    awerw

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото
    Без снимка не можем да имаме представа. Хем искаш да ти помогнем, хем не искаш да се покажеш... 3-4-5 см изобщо не е малко, пък аз ги знам тея дето викаш им "едри". А и ако посетиш фитнеса или правиш некви упражнения, няя да е зле.
    airplanes..

Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Ми върви отслабни ве!
    Рофл..е с проблеми е момичето..

По темата : Носи панталон , за да не ти се виждат " точките по краката " ?
    kakво момиче бе ?!
    това е ТОЙ .. !!
    момче .. !!

по темата: ако си пълничак .. just отслабни, майна ..
    а за космите ... виждала съм мн, ама мн момчета, които се бръснат ..!!
    така, че не е нищо срамно .. даже се радвай ..!!

П.С - и аз помислих че е момиче ..
    щях да напиша ''радвай се че имаш големи бомби ..''

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си