- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Гадни крака и гадни цици
ЛООООООООООЛ чак толкова големи не саПървоначално написано от rrrawrrr
по малки са , о каот ги бутам ме болят и са някви твърди , 65кг. съм 172-3 см.висок 7клас (14г.)
![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !
Нормално е човек - от пуберетета е.Споко
Иначе за краката имаш точки защото от тях ще израстнат косъмчетата(според мен това е причината).Като почернееш на слънцето може и да не си личат толкова.![]()
Не обръщай внимание на подобни неща-стига си се комплексирал.И не слушай връстниците ти които те обиждат и приказват глупости.
Айде със здраве ..
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
И мойта кожа на краката е такава..И кфо?Боли ме кура.От малък съм си такъв.И не е на точки, мамка му, а самите пори, сякаш са винаги възпалени, точно като след бръснене и зат'ва си мислят, че се бръснеш..До колкото знам му викат "гъша кожа" и бтл, кожата ми се успокоява и става нормална само след душ..Омекотява се една такака и става тип-топ..За около 10 минутиПървоначално написано от kireca
![]()
Първоначално написано от eliyiy
По-тъпи и идиотски коментари не бях виждал. Всички тук като не знаете защо пишете изобщо?
Фитнес викат...нещо хормони да сте чували съвсееем случайно? След като е 175 см и 65 кг и има големи гърди явно, че не е от килограмите или тая информация не можа да ви стигне до централния?
Оголемяването на гърдите от колко време е? Чувствителни ли са? Подпухнали ли са? Принципно е много възможно това да е хормонален дисбаланс, който се получава в пубертета и отшумява до година, година и малко сам. НО! Може и да се касае за гинекомастия, което налага оперативна намеса. Не знам от личен опит дали боли или не, но всичките ни приятели, които работят в гръдна хирургия казват, че това е една от най-леките и малко болезнени операции. Нищо страшно уж според тях. Така че иди на един гръден доктор и един ендокринолог да те видят как си с хормоните и на какво се дължи това оголемяване. И няма защо да те е срам. В смисъл няма как да си решие проблема сам, ако се касае за второто. И не е нужно да са безумно големи, за да е гинекомастия. След като те болят и са подути върви на лекар. По-вероятно е да е хормоналния дисбаланс, но и другата опция не е изключена.
За краката не знам какво да правиш. Честно казано не ти схванах проблема с тях.![]()
Началник,Първоначално написано от amk933
не се пали!
И не забрявяй все пак, че детето е на 14 год.
Всички сме минали през това, чудното е как веднага го забравяме омаяни от тайнството на секса впоследствие...
^Не се паля, batkodoki. Просто се дразня на хорското невежество и глупост.
И не ми говори на началник точно ти, моля те...хипер неловко ми е.Достатъчно си ми помагал, за което съм ти много благодарен.
Кажи ти какво мислиш по въпросите на момчето, защото надали някой друг би могъл да му помогне повече от теб.![]()
За мен това е проблем с хормоните, който сам ще отшуми.. На мен също ми се е случвало, но не съм му обръщал внимание, както и на много ой приятели.. На мен ми личеше, тей акто съм доста слаб в гърдите (е.. вече е чак толкоз).. Но никога консултация с лекар не би навредила![]()
Май ще се наложи точно описание на проблема ми с гърдите ...![]()
Вижте ся ...
На пипане се осещат некви топченца вътре , когато ги пипам ме болят . Имат 2 фази : 1- Когато са някви големи и отрепед зърната са гладки тогава на пипане мн болят и мн си личат когато съм с тениска и тва онова..
2- Когато ми е студено примерно и настръхвам те се смаляват и не ме болят чак толкова и са някакси по твърди
Горе долу са 3-4-5см. , когато се къпя не ме болят ако ги настисна и изобщо като ги намокря се свиват и не ме болят .... аре ся си давайте мненията..
Имам и проблем със краката и се надявам да ми помогнете и там поне някво мазило кажете
За краката ти казах - самата ти кожа е такава - няма смисъл да я мажеш с някви лайна..Кфо толкоа се спичаш и ти -.-Първоначално написано от kireca
http://www.evropea.com/gusha_kozha.html - почети тука..Сега като го прочетох, се сещам, че лятото като ходя на море кожата на краката ми се оправя..Интересно, като спра да се пека постоянно пак се бъгва :/
Първоначално написано от eliyiy
Пич, и аз имам твоя проблем с гърдите и не ми пука какво говорят другите, а като искаш тренировка вкъщи няма по-добро от лицевите опори.Първоначално написано от kireca
А що се отнася до проблема ти с краката аз имам обратния - рунтав съм като горила![]()
![]()
. При всеки е различно.
Споко бе, човек! Това е от пубертета! При повечето от момчетата, по време на пубертета гърдите им стават малко по-големи от обикновено и по-меки! Това не е повод за притеснение, накрая пак ще ти станат нормални! Това е вследствие на обмяната на хормоните!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
ами ако имам гинекомастия ко прайм... само аз имам таквис чудовища на себе си![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами amk933 ти обясни с поста най-горе в тая страница бе човек... ти четеш ли внимателно постовете ?!Първоначално написано от kireca
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
хой да тренираш , да заякнешш, да напълнишш циците с мъсълс ;д
и да не ти дреме за другитеее , ако имат някъв проблем да си го решават сами, няма им обръщаш вниманиие , амаха
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Тофа, което предполагам, че ти има е Гинекомаcтия.
ПремахBа cе чрез операция, но cъм чуBал, че може и тренирофките B фитнеc залата да cфърши работа до някакфа cтепен![]()
Чувал съм за такава болест - гинекомаcтия. Един познат от стария клас имаше същия проблем, още от детската градина. В 7ми клас почти всичко се оправи и сега не знам как е. Та вапроса е, че и той се беше наплашил и разправяше, че това е болест другите като му се подигравахме. Мисля, че трябва да отидеш на лекар. До колкото знам операцията не е сложна. Дядо ми е много слаб и има гарди. Когато попитах маминка ми, защо е така, тя ми отговори, че просто имал добре развити гърди... Моят съвет е да идеш на лекар! Поговори с родителите си! Те какво мислят по вапроса?
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
още мнения ?![]()
Oсвен за гинекомастията - друго, което се сещам в момента е маститът.Вярно ще ме контрират, че той се среща в 90 % повече при жени, но има случаи и при мъже. Та накратко представлява възпаление на жлезата. Потърси инфо за мастит и виж как можеш сам да си опипаш лимфните възли, както и дали имаш напоследък от често срещаните симптоми(гадене,световърте ж,бла-бла и тн). Но в крайна сметка е хубаво да си направиш един профилактичен при личния и той да прецени на място.![]()
По спокойно бе бъдещият бг еминем супер рападжияПървоначално написано от kireca
(тва го казвам щот ти четох колко си надъхан в Личното Творчество).За краката не ти разбрах много какво каза.Че нямаш косми ли,че са малки ли...абе не схванах,но ако е това което си мисля.За да ти пораснат пробвай със хининова вода или бадемово масло.Мммм не знам дали ще стане защото попринцип са за косата,но ...пробвай може и да има ефект
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Пффф... сичките станаха професори, от ХОРМОН ми скочиха на БОЛЕСТ.![]()
![]()
Хмм, попринцип по размерите ти ( 175 Висок, 65 Кг. ) не би трябвало да имаш, проблеми но .. според мен имаш ''малко'' по-вече енергия, от колкото трябва( Тоест.. малко режим, няма да ти се окаже зле -Тренировки, Спане, Момичета
:P ( само се бзк за момичетата
)
при него може да стърчи ма при теб със сигурност нямаПървоначално написано от kireca
![]()
![]()
вземи ти си купи 1 прашки..
![]()
![]()
по темата : еми к`во да ти кажаа, няма спасение![]()
![]()
awerw♥
Без снимка не можем да имаме представа. Хем искаш да ти помогнем, хем не искаш да се покажеш... 3-4-5 см изобщо не е малко, пък аз ги знам тея дето викаш им "едри". А и ако посетиш фитнеса или правиш некви упражнения, няя да е зле.
airplanes..
kakво момиче бе ?!Първоначално написано от winterfresh4o
това е ТОЙ .. !!
момче .. !!
по темата: ако си пълничак .. just отслабни, майна ..
а за космите ... виждала съм мн, ама мн момчета, които се бръснат ..!!
така, че не е нищо срамно ..даже се радвай ..!!
П.С - и аз помислих че е момиче ..
щях да напиша ''радвай се че имаш големи бомби ..''![]()