- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прически с бритон
Здравейте! Утре смятам да отида до фризьорката и искам някаква промяна в прическата. Реших, че ще си правя бритон, но все още се чудя какъв да е точно. Харесах този: http://lisichka.net/images/andrea6.jpg (не гледайте фолк гърлата)обаче се чудя как да й го обясня-прав, асиметричен... косата ми е черна и е малко по-дълга, като искам да си запазя дължината. Много се колебая дали да рискувам с този, лицето ми е овално и смятам, че няма да седи лошо
Дайте съвети какво да правя, а и предлагайте интересни прически с хубави бретони, за да улесним момичетата,които като мен се чудят какво да правят
![]()
прическата която си избрала е мн хубава![]()
never never let you go you are the one i'm surching for....
Ами аз ти предлагам да си я свалиш на телефона, да я принтираш или нещо такова инче ще стане фал![]()
Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..
e ok iska6 breton .. dai edna snim4ica da ti kajem da li 6e stane ok![]()
![]()
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
1.Прическата,която си избрала е много хубава..Но нали знаеш,че не на всеки му отива..
2.Най-добре е да приснимаш снимката и да я донесеш..Аз винаги така правя..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
най добре без бритон , осъзнаваш ли какви грижи се изискватаз бях с бритон 3 години и от оня ден си го вдигам и ми е много по добре
апък и бритона може да ти повреди очите
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
как така бе аз съм с бритон от 2 години почти ии очите ми са си съвсем добреПървоначално написано от Sladinkoto94
![]()
`only God can judge me!
Eми ако бретона й е дълъг и й влиза в очите - да,тогава може да повредиПървоначално написано от sian4eto
така да ама ако е с нормална дължина няма какПървоначално написано от SmilezZz
![]()
`only God can judge me!
Да,нямаПървоначално написано от sian4eto
![]()
А косата ти какъв тип е(права, права като клечка, чуплива, къдрава)?
Към авторката е въпросът ми.
Косата ми е абсолютно права, леко етажирана, а бритон за последен път съм имала на 4-5дълга е педя над кръста
Ех,тези мечтани '' ХИТОВИ '' поп-фолк прически..значи бих ти препоръчала такива прически с бритон:
(зависи разбира се каква ти е косата,де..)
Тези триете са с горе-долу еднакъв бритон!
Така също е култово и е хубаво:
Така също:
Тук също има примери за различни бретони:
Ето още:
Пак колаж от много видове:
Това мисля,че е достатъчн,ако мога да ти помогна по някакъв друг начин,кажи!
П.С: silvana95,тя е права,ако и ''бърка'' в очите,не само може да й навреди,а най-лошото-да стане кривогледа! Така че,внимавайте.![]()
• Обичай,за да те обичат! •
абе xSANYAx ако питаш мен на Андреа прическата е 10 пъти по хубава от на тези какво толкова против имаш '' ХИТОВИ '' поп-фолк прически
E,да,ама не те питам,за да ми се сопваш така! Конфликт на интереси,бе. Ти слушаш чалга и се кефиш на чалгаджийките,а аз не. Пък и с напълно право ми писва от тези ''хитови'' поп-фолк прически.. защото през няколко теми някакви момиченца,обсебени от Преслава или Андреа и НАЙ-ВЕЧЕ Николета Лозанова все искат да заприличат на тях.. е за какво говориме.. скоро ще питат къде да си намерят такива разголени ''роклички'' които единстжено прикриват срамните части и зърната на певиците за да ходят така на училище.. ужас!Първоначално написано от djidji_to
![]()
• Обичай,за да те обичат! •
именно-абсолютно съм съгласна.всички вече са клонинзи на Николета,ебааа тя може да умре спокойна,че ще има поклонници за векове напредПървоначално написано от xSANYAx
![]()
Саня е пуснала супер яки бретони :P
м0я брет0н е п0чти кат0 т0зи.. н0 е п0 гъстПървоначално написано от mkio
![]()
що не почнеш наново -само че тоя път вместо нула "тури" ОПървоначално написано от DiiVa
![]()
ми не искамПървоначално написано от britzy
![]()
щот е гъзарка![]()
А със всичко друго съм съгласна което каза аз изках просто да те питам какво против имаш прическата на мен лично ми харесва.. а относно Николета - тая ми е отвратителна, незнам защо мъжете толкова я харесват
И аз съм с овално лице...и до скоро се колебаех за бритон.След тази тема почвам пак да се колебая...
На мене ми харесва това:
Tyra не ми е любимка,даже никак,но прическата ми хареса
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
относно джиджи-нищо против прическата-но вече е навсякъде![]()
нищо и против теб![]()
а за последния пост-по принцип овално лице не бива да е с прав дебел бретон,но може и да греша,също така трябва и косата ти е доста дълга,за да е ефектен бретона![]()
[офтопик]Първоначално написано от DiiVa
Ама как ме радвате тея дето сте се навъдили сега .. много си "яка" като пишеш тея "0" вместо о.. предлагам да научите българската граматика първо , че на тая основа да замествате букви или пък да правите жалки имитаций на лийт спийк![]()
Не може да се види бретона на Андреа, а ми стана интересноМоже ли някой да оправи линка
![]()