- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто погледнете... не мога да го опиша
Вижте просто не знам къде да сложа тази тема, но спешно се нуждая от съвет.
Става въпрос за най най най-добрата ми приятелка, която мислех че познавам. Тя е ужасно свестен човек и проблема и е, че не може да кава не. Има приятел който е на 18, ние сме на 14. Те ходят вече 9 месеца и нещо стана с нея... напълня, не илиза вече с нас, страни от мен. Поблема не е в това, ами а преди 2 дни разбрах, че не само пуши и то май не само цигари ами вече е правила секс... при което аз бях просто в шок. Обясних си много неща... напълняването било от хормоните, преди ме беше питала нещо за първия път, преди като съм ходила у тях съм виждала презервативи, то си мислех че са тези от училище дето ни ги дават. Не мога да ви опиша какво ли не ми мина през главата. Момчето е мой съсед живее точно до нас и просто не мога да го гледам.. изпълнена съм с такава ненавист и злоба към него... Как може да севъползва от едно 14 годишно дете (колкото и да си мисли тя, че не сме деца... ние сме). Тя не беше такъв човек, имаше мечти, цели, идеали. Сега ми рапавят къде се била напила, какво парвила по входовете и такива... просто не не. Семейството и има пари и аз искрено се надявам съседа ми да не ходи с нея само заради тях, защото чух че бил с нея само да я .... и родителите и да го уредят в някой добър отбор по футбол, тъй като той е в ОФК Сливен. Просто не знам как да постъпя... тя го обича много, само че е само на 14, по дяволите. Всеки ден чета тука разни момичета като нея бременни.. Не искам да си проваля живота с него, зощото в момента точно това прави. Много ми е скъпа и искам да и отворя очите.. решила съм да говоря с нея, но моля ви дайте ми съвет какво точно да направя...
Bobby <3
Bobby: Bobby give hisfor Vili ,because she is unique
viLi (^^,): Villi give herfor Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!
ами то повечето 'тихи води' накрая за като 'отвързани кучета'
опитай се да поговориш с нея ...
Кфа любов кфи пет лева.Сори ,ама твоята приятелка е от тези наивни момиченца ,които се поддават на всеобщата деградация и вървят след гъза на баткото ,с когото са.
Разбирам ,че се притесняваш за нея и и мислиш най-доброто ,но според мен трябва да я оставиш сама да направи своят избор и да се поучи от грешките си ...
Аз изпитвам голяма ненавист към връзките от типа 14 годишна с 18 годишен,защото повечето ,които ходят с малки момиченца са някакви глупаци ,които имат прекалено много пороци (които предават и на малоетната си партньорка) ,искат момичето само за секс,а през останалото време не я зачитат за нищо и общо взето само развалят момичето ,с което са....
Приятелката ти явно е избрала този батко пред приятелите си ,но за едно наивно малко момиче ,което незнае какво иска,този избор не е толкова неочакван.Както казах остави я да се поучи от собствените си грешки![]()
--------------------------------------------------------
ако съм на твое място ще й кажа всичко,което говорят за нея и всичко,което мисля,ако иска да слуша!иначе после ще ти тежи,че си мълчала!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Ами ще видя как да постъпя, положението е много сложно. Явно трябва да я заболи, за да се осъзнае.
Bobby <3
viLi (^^,): Villi give herfor Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!
хахах надали е напълняла от 'хормоните'![]()
иначе много избират този път точно 7ми, 8ми клас.. няма кво да се терзаеш. ако оня тип наистина е само за 1то ебане с нея, ще я остави скоро и ще й дойде акъла..
аз ако бях нямаше да се меся, трябва да го преживее и тва явно
^ Отчаян писък за вимание![]()
просто й кажи тези неща , които каза на нас .
No Soul
Не се меси в живота и.Те ходят от много време,тои е та такива години и мисля че секса е нормално да се е случил.А ако тои беше с тея за единия секс едв ли щеше да са заедно толкова време....Единственото което можеш да направиш е да чакаш сама да се осъзнае...
+1Първоначално написано от Elenichkaa
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
+Първоначално написано от n0s0uL
Оф ти се филмираш повече от нея.
Остави я да си троши главата. Щом и е толкова акъла да не загрява какво прави... ти ли си господ че да я вкараш в правия път?
Само ще се оплетеш повече от нея и накрая.. ще завърши всичко трагично.
Щото за да отвориш очите на някого, трябва да разбираш повече от него. Пък двете сте на един акъл и .. няма опция да се случи.
Ще я заболи един, два или три пъти и ще си седне на Д-тоИли накарай някой по голям от вас да си поприказва с нея. Ти сама - не можеш да направиш нищо.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Еми да я оставя много много няма да стане ...щот ми писна да ми показва синините си, раните от таз голяяяяма ЛЮБОВ!
Bobby <3
WTF,синини![]()
Ако става въпрос за физически тормоз трябва да се обърнеш към родителите и ,ако тя е толкова наивна и "влюбена" в него ....
Ами аз за тва съм толкова отчаяна щот си е загубила акъла.. оня я псува рита я, тя вика ами и аз го удрям... един път я виках тя се криеше под масата щот и била сцепена усната от боя WTFF??Майка и почти я няма вкъщи, а баща и този който я гледа ама тя не може да споделя с него.. пък и даже да им се каже най много да не я пускат да илзлиза ама тя пак ще намери начин...
Bobby <3
Полиция? Социални служби? Ти ако не потърсиш помощта на някой възрастен нищо не можеш да направиш.
Пффф аман от наивни 14 годишни момиченца![]()
Аман ами, и аз тва викам направо ми иде да я хвана и да я сваля на земята... абе дано се оправи ще поговоря без да я порицавам или нещо такова, пък каквото ще да става. Близо му е вратата на тоя тип нищо не ми пречи една торба с динамит...Първоначално написано от BlueFace
![]()
![]()
Bobby <3
Ем нормално повечето момичета ходят с по-големи от тях момчета
Едно е 1-2 години , друго е 4-5Първоначално написано от bbbrs
![]()
![]()
Наистина говори с нея, няма какво друго да направиш, не можеш да я заключиш някъде и да й забраниш да излиза, колкото и да ти се иска. Кажи й, че ако това момче наистина я обича, не може да си позволи да удари, а и щом тя е на 14, той-на 18 и наистина я бие толкова жестоко и я обижда, наистина няма да е зле да се обадиш в социалните, може за след като се обадиш да излеждаш в очите й виновна и адски глупава, но след време може да ти благодари, че си я отървала...
Все пак първо поговори с нея, ако разговора не помогне, можеш и към родителите да се обърнеш, дори приятелката ти да го приема като нахлуване в личното пространство. Не винаги разговорите помагат, така че се въоръжи с търпение и доста аргументи. Ако скъсат, може да й е гадно, приготви се и за това. Няма какво друго да ти кажа, успех.![]()
Не можеш да си сигурна дали е с нея за едното е*ане, само защото има такива слухове. Сексът не е толкова ненормален на 14 вече, особено в дълготрайна връзка. Ти познаваш ли този човек? Чувала си само неща, които се говорят. Може пък да държи на нея. К'во като се е напила? Не е много хубаво, ама е най-безобидното нещо в днешно време, което може да направи. К'во като е правила разни неща из входовете? Нали го прави с един човек, а не с различни всеки ден. Лошото е, че е допуснала да се разчуе.
То и аз имам синини, ама са от ухапвания, не от бой. Една приятелка има синини от удряния, ама що ли - щото ходи да му изневерява и човекът си изпуска нервите. Ако ще предприемаш нещо, 1во разбери как стоят нещата наистина.
Между другото съм от Сливен.![]()
да наистина трябва да поговориш с нея,кажи й всичко,което мислиш,даже да не го приеме ще се замисли и след време може би ще се осъзнае,късмет
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Щом е тръгнал с 4 години по-малка това е достатъчно ,за да се види какъв келеш е!![]()
Единственото, което мога да ти кажа е че или мислиш доста грешно, или че аз съм изостанала, щото за мен не е нормално момиче на 14 да прави секс с някъв тип, ама ако ще и да умира от любов по него. Псувайте ме, не ми пука тва не е редно!!!!Първоначално написано от kremen4eto
Bobby <3
Кой е казал, че е нормално?Първоначално написано от vilityyy96
Аз мисля, че на тая твоята "приятелка" й "хлопа дъската"...
Вие не сте добре, честно!
kremen4e:
Не е ненормално, когато го правиш с правилния човек...или поне такъв, който няма да те пребива..и т.н.