.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: пфф ;[[

Hybrid View

пфф ;[[

Здравайтее по принцип имам друг ник обаче не съм влизала от 2-3 години . . . и така време е да чуете и мойта история ходя с едно момче от 3 месеца , обаче наскоро нещата куцат много то не бяха скандали,то не бяха късаници , здобрявяния . . . .Той вика това е края а аз се боря с последни сили да сме заедно .Но си дадохме последен шанс , обаче пак куцат нещатата един ден сме мили,друг ден сме нервни ,приятели ме съветват да го скъсам но не мога защото го обичам какво да направя

Супер фен Аватара на rakiQ
    Абе какво означава немога??можеш!

Емм...според мене тва може да са две неща ... или сте си изчерпили връзката или пък тва е някакъв каръшки период...според мене трябва да скъсате , за да намериш нови изживявания , тъй като всичко може би е свършило..!!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Явно за три месеца сте си омръзнали..Най-добре е наистина да скъсате..Какво е това не мога..Можеш..Той не е единственият,който ще срещнеш,нали знаеш ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Как виждаш бъдещето щом още от сега не върви?
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Щом ти харесва да се бориш за загубени каузи - бори се.
    Няма как да просъществува една връзка при положение, че единият от двамата не го иска.

А пък частта с "ходим от 2-3 месеца и много го обичам" все едно не съм я прочела.

МОЖЕШ !
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Град
    Бургас ^^
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Явно за три месеца сте си омръзнали..Най-добре е наистина да скъсате..Какво е това не мога..Можеш..Той не е единственият,който ще срещнеш,нали знаеш ?
    +

Щом нещата между вас не вървят, значи трябва да бъдат прекратени. Ти него го обичаш, а той теб ? Ако наистина искахте да сте заедно щяхте да правите всичко въможно да предотвратявате караниците. И все пак ти прецени сама за себе си кое е по-добре.
    Аз съм, каквото казвате, че съм! Ако не бях, защо щях да твърдя, че съм.. ;]]

Зайко []]]][]][] <3

Цитирай Първоначално написано от bobito_th
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    +
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от rakiQ
    Абе какво означава немога??можеш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове