- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- пфф ;[[
Здравайтее по принцип имам друг ник обаче не съм влизала от 2-3 години. . . и така време е да чуете и мойта история
ходя с едно момче от 3 месеца , обаче наскоро нещата куцат много то не бяха скандали,то не бяха късаници , здобрявяния . . . .Той вика това е края а аз се боря с последни сили да сме заедно .Но си дадохме последен шанс , обаче пак куцат нещатата един ден сме мили,друг ден сме нервни ,приятели ме съветват да го скъсам но не мога защото го обичам какво да направя
![]()
![]()
Емм...според мене тва може да са две неща ... или сте си изчерпили връзката или пък тва е някакъв каръшки период...според мене трябва да скъсате , за да намериш нови изживявания , тъй като всичко може би е свършило..!!!
Явно за три месеца сте си омръзнали..Най-добре е наистина да скъсате..Какво е това не мога..Можеш..Той не е единственият,който ще срещнеш,нали знаеш ?![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Как виждаш бъдещето щом още от сега не върви?
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Щом ти харесва да се бориш за загубени каузи - бори се.
Няма как да просъществува една връзка при положение, че единият от двамата не го иска.
А пък частта с "ходим от 2-3 месеца и много го обичам" все едно не съм я прочела.
МОЖЕШ !
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
+Първоначално написано от SmilezZz
Щом нещата между вас не вървят, значи трябва да бъдат прекратени. Ти него го обичаш, а той теб ? Ако наистина искахте да сте заедно щяхте да правите всичко въможно да предотвратявате караниците. И все пак ти прецени сама за себе си кое е по-добре.
Аз съм, каквото казвате, че съм! Ако не бях, защо щях да твърдя, че съм.. ;]]
Зайко []]]][]][] <3
Първоначално написано от bobito_th
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..