- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към м0мчетата ..?
Не,няма да ме е гнус.. даже имам многоо голямо желание,самоче трябва и тя да се навие още малко..=д
Не но ако не си се къпала близките дни медсци ако ли не години![]()
![]()
![]()
:P
Milica Unikalen
koito iska da pi6e ls
да и лапам не... Мини пишката и не е толкова голяма,иначе за лизане и мляскане на устни направо си умирам! Само да се разкрачи и изперквам... Нещо съм бъгнат май.![]()
Еми ако е готина, защо не ;dd
Не, не ме е... Но такава екстра получават само наистина красиви момичета, към които имам поне някакви чувства.
Why care?
аз съм по сделкитеако тя не и аз не
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Първоначално написано от awerw
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от stupid0boy
![]()
![]()
valerusha ~~{}}
mecheeeee
MAPATOНKOBKA
бих я таковал,ама ако е махнала космите и е току що изкъпана
и малко извън темата веднъж след дискотека отиваме в една мацка да направим някои неща и й викам няма ли да влезеш да се изкъпеш,все пак потна от диското ала бала тая ми вика а нее аз съм си чиста неска са къпахс 300 зора я накарах да влезе в банята бахти момичетата дето има
![]()
Kristiyana
ако обичаш истински момичето дори и да си най гнусливия човек на света пак би го направил
аз бих го направил ако момичето го иска и ако няма някаква болестдори мисля че ще ми хареса
ако ми доиде музата да напиша нещо ще го направя
Ако момичето което си хресвам сега ми даде бих лапал![]()
ми не е що да ме е гмус , ако момичето е мой тип![]()
обичам да ги ближа , да ги лигавя да ги човаркам и т.н. даже ми е супер приятно![]()