- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- БРАВО фен клуб :)
Който харесва БРАВО да пише тука... ;]
♥ I love music ♥
а който не го аресва?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ама какво е това?
списаниеПървоначално написано от babity
![]()
иначе то ми е любимото, макар че е гадно, че не излиза всяка седмица![]()
хей...редовно си го купувам..супер е..Търся всякакви плакати на Джъстин Бийбър и Еминем...в замяна давам всякакви други плакати..който иска да ме потърси в скайп: simonka---
![]()
Да не пише в темата!Първоначално написано от lovey0u
Иначе аз също си го взимам, но не редовно. Има и интересни статии и плакати. По-добро е от Хай Клуб.
+++ ХК вече за нищо не става! Пускат плакати по желание на едни и същи хора. Статиите не са интересни. Единственото предимство е, че излиза всяка седмица и аз го купувам, защото се надявам, че този път ще е по-добре...Първоначално написано от VALady
Оф одавна преживях манията по това списание тогава го копувах заради плакатите сега се чудя на ума си![]()
Вземайте си Story-та, Хай клубове, шитни, пълнете кошниците на чалга "певиците"...
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Оставете ги тия лайна...
Въпросът е, че на корицата на Rolling Stone беше Лейди Гого.
Аз по принцип го харесвам и си го вземам когато се сетя ;d и не го вземам само за плакати ами просто ме кефи да чета новини за звездите![]()
♥ I love music ♥
Браво ?
...
...
...
Ами "ПАРАЛЕЛИ" ???
disintegration will follow
I've never felt a pain in life so hollow
I've given up
I'm letting go
I'm so scared, of what will follow
I've never felt a pain in life so hollow
letting go of everything I used to know
Uhuh, really interesting.
И смисъла на темата е...?
Да се покаже колко 13 годишни фенки на Здрач харчат парите на мама и тате за глупостиПървоначално написано от Vanish
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Това колко струва?Първоначално написано от SilentGrey
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Понякога си го вземам, но преди слагаха по-яки плакати, предимнно го взимам заради статиите, 'щот във Хай Клуб само за чалгарките от Пайнер пишат.За съжаление Хай Клуб го превърнаха в чалгарско списание и за к'во???Има си списание Поп Фолк за това!Събирам и Хай Клуб, но мисля вече да го спирам..Имам броевете от 2001 до 2003 и мога да кажа, че т'ва е периода, в който беше най-най-най-интересно и нямаше нито една страничка за чалга звездите! Бравото го взимам, защото поне там няма такива статии..
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Божеее, помислих си, че става въпрос за Фиат Браво![]()
какво те интересува?Първоначално написано от DNJ
![]()
още ли ги четете тия бълвочи иначе )
анти![]()
![]()
И смисъла на темата е...?[/quote]Да се покаже колко 13 годишни фенки на Здрач харчат парите на мама и тате за глупости[/quote]
аз съм една от тях... ама вече направих 14Но харча св0ите пари.. майка ми и баща ми отдавна сряха да ме финансират.. Иначе Хай клуб си вземам сам0 като има хубав плакат.. И аз преди го събирах, но наистина го превърнаха в чалгарск0 списание
![]()
аз го събирам.. имам към 70..
нито съм фен на Здрач, нито на Бобъра, ама понякога пускат интересни статии/плакати.. и затова си го купувам..
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..