- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Като се напиете обикновено за кого/какво си мислите ?
Е, като сте малко на градус има ли човек,за когото се сещате веднага и искате да му се обадите ? Или някаква тема,която да ви занимава съзнанието в това време ? Какво ви е на ума..?
Аз лично се сещам за най-близките си и обичаните и не веднъж са получавали забавни смс-и..
![]()
Ваш ред е. :P
Мисля си за себе си.![]()
Можела да измисля "забавни смс-и", когато е "малко на градус". Само тогава ли, бе?
Никаква креативност!![]()
за още алкохол и чалга![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Досега никакви сериозни отговори...![]()
И, mArMaLaDkA, не-не само тогава. Просто в такъв момент са ПО-забавни от обикновено..щото са искрени.
Айде чакам да отг. на въпросите ми.
За още алкохол...
А като ми дойде в повечеко вече търся кенефа.........![]()
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
обикновено за бой и за кучки ....за това вече алкохол не съм пил от сума ти и време..просто харча адски много пари (които после не помня къде съм изхарчил) ии само проблеми си навличам.
За орални фиксации и анални лакомства.
активизъм/превенция; писане; музика
За неща от живота.
Почти никога нямам хубави трипове - било с опиати или с алкохол.
Затва не - само по малко (що се отнася до алкохола, опиати не употребявам)
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Мисля си "Ох, пак се напих" поне през 5 минути си го повтарям, изперквам вече!!!
Предимно мисля за храна като съм пияна - душевна, не душевна ахахахАХх
Аз пък си мисля.. "Сега как ще се прибера?! Пак трябва да звъня на мама!" .. и това е всеки път
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Не мисля, в смисъл, че нема начин да се напия сам, а само тогава ще имам време да мисля за нещо специално, а като съм на парти си говоря примерно с някого обсъждаме неква тема...ако пък съм много пиян просто си дивея.
по принцип като се напия функцията мислене я спирам, да не се хаби напразно.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Същото и при мен.Първоначално написано от Wildchildd
Audio ergo sum
^ + ако се случи да остана сам всеки път различни неща си мисляСамо 1 път ми се е случвало да звънна на някой
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Ами най - вече ''Ох, пак трябва някой да ме прибере!'', ''ОТНОВО се напих.'' или '' Искам да целуна някой'' , но в повечето случаи не мисля, а върша всевъзможни простотии.
![]()
Случвало ми се е два пъти, с което се гордея....първо ми е адски весело и се хиля на всичко, след това се сдухвам и започвам да говоря разни несвързани неща за живота като цяло.
Не пия.
Но затова пък приятели като са се напивали винаги са ми обяснявали колко ме уважават...![]()
когато пия (а това се случва особено рядко), се напивам
това са единствените моменти, в които съм способна да не мисля
възползвам се от възможността:Д
Само дали да продължа да пия и ако съм мн пиян, ест да се прибера и да си легна.
n00bs
Да се напия...![]()
Има толкова други начини човек да се забавлява, защо да натоварвам черния си дроб.
А за другите неща не е тук времето и мястото да обяснявам.
Първоначално написано от xWandereRx
Вафла..