.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тотално объркана...

Проблема е там, че не знам какво да правя. Всичко започна преди 2 месеца. Започнах да изализам с момче от 12 клас, но той завърши тази година и сега отива да учи в друг град... Той ме харесва както и аз него, но не тръгнахме за да не се привържем един към друг и след това да сме наранени... Сега обаче той ме кара да напрвя избор... да останем ли приятели или да сме просто познати... Бих искала да го направя но , когато излизаме той се държи много мило и границите се размиват и страдам... Да му откажа ли приятелстово или да излизаме ... ????
    Никога не съм ти обещавала,че ще има слънце всеки ден...дадох ти всичко,което имах-добро и лошо...Никога не съм казвала,че няма да греша.Аз съм просто човек и това е мое запазено право.Но единственото,което искам е да те обичам..

Супер фен
    Излизайте ! Може би така ще бъдеш по-щастлива.

Излизайте, а и въпреки че ще учи в др град щом се обичате връзката ви ще премине през всимки препятствия.

Повече от фен
    Град
    плд
    Аз пък ще ти кажа обратното. Според мен не почвайте, защото ще ти бъде трудно и тежко. Казват наистина любвота и граници преминава, но предполагам знаеш - "Очи, които не се виждат се забравят." Но все пак решението си е изцяло твое. Както сметнеш за добро.
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    По-добре го остави не виждам как ще се получат нещата.Занапред той ще има доста ангажименти и все пак направи това,което сметнеш за добре.Това,което чувстваш.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    ИЗЛИЗАЙТЕ!
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Супер фен Аватара на filmimilmi
    И как си представяш това приятелство? Всъщност той не иска да те нарани. Все едно да ти каже "Ези - печеля, тура - ти губиш." Приятелство или да сте просто познати, каква е разликата? И в двата случая няма да е любов.

За теб кое е по-важно?
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    И в двата случая ще ти е кофти.Ако останете приятели,ще излизате и може би няма да е толкова приятелство,ако пък не се виждате на теб ще ти е кофти,че си отказала да сте приятели,сама реши,как ще ти е по-добре
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си