Чувствам се ужасно гадно! Не мога да мисля за нищо друго! Нямам сили да стана от леглото! Утре ме чака училище... края на годината е. Какво да правя? Как да го превъзмогна. Непрекъснато в главата ми изникват всички щастливи моменти които сме преживели заедно. Всички срещи. Ужасно болезнено е! Не мога дори да се разплача, нещо е заседнало на гърлото ми, а очите просто ме болят! Чувствам се толкова съсипан и слаб! Не знам какво ще правя! Как да се изправя на крaка! Как да обясня на родителите ми какво ми има? Искам да продалжа всичко както беше преди , но не мога, прекалено трудно ми е. Чувствам се като пребит. Омръзна ми всички да ме съжаляват. Всеки разговор с него, всички болезнени думи просто ме съсипват! Толкова много го обичам, толкова ниско паднах заради него. Простих му абсолютно всичко, всички лъжи и предателства. Толкова много го обичам. Готов съм на всичко за да спася връзката си! Не си представям живота без него! Никога, никой не ме беше правил толкова щастлив до сега, както той. Как да го забравя? Как да го избия от главата си? Той се чувства виновен, че ме наранява и ми дава напразни надежди от които боли още повече. Твърди, че все още ме обича. Чувствам се толкова слаб и изпит, едва намерих сили за да взема лаптопа в леглото. Ужасно болезнено е!