- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли жертвали живота си за любимия/любимата?
момче на 16 години съм ,Не бих се жертвал за "човека до мен" одавна преодолях тия детинщини дори и да сме от 50 години заедно винаги има други .. .. Бих се жертвал за семейството си![]()
He . .
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Съгласен съм с валдес![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
[quote="mArMaLaDkA
Не бих жертвала живота си за абсолютно никого, било то и родители. Убийте ме сега с камъни![/quote]
абсолютно съм съгласна
Момиче на 15. Не не бих се жертвала за момче. Колкоо и тъпо да звучи бих умряла само за майка си![]()
Доста пълнолетно момиче съм.
Не, не бих си жертвала живота за любимия. Може да го обичам, но повече държа на себе си и инстинктът ми за самосъхранение ще надделеее.
А иначе - да, има хора, за които бих си пожертвала живота.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Романтичната любов е толкова преходно нещо но в същото време доста силно.Не бих се жертвала,глупаво е.
да, бих
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
[quote="Psychic"]На колко години сте и какъв пол сте?
16 женско съм.
Ако бихте жертвали живота си за любимия/любимата, бихте ли го направили за още някой?
семйството ми и мойте две фр.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
За сестрите си съм 100% сигурна че ще го направя! За друг не знам.. Не ми се е случвало да трябва да рискувам нещо за родителите си или за любимия така че не мога да съм сигурна какво бих направила. За сестрите ми обаче давам всичко. Може би защото са по-малки от мен и особено към малката храня майчински чувства. Другия месец ставам на 21.
Ничий живот не струва повече от моя. Единствено за свой син бих се жертвал.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
exactlyПървоначално написано от BlueFace
Много е относително..
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Близо 18 съм ..
иначе .. хората, които ме обичат НИКОГА не биха позволили да се жертвам за тях, както и аз не бих им позволила за мен!! ..
И все пак всичко е относително ..
Аз си представих това което каза Кремчето тоест дали бих се хвърлила пред куршумаПървоначално написано от ReachlessGirl
. В такава ситуация няма как някой да не ти позволи да се жертваш за него защото няма да има време за спор.
Така е ..Първоначално написано от slun4ice
Определено се съгласих с мненията на Владо и Кремчето ..![]()
Тъжно ама като се замисля май повечето сме аадските егоисти! ..![]()
Абе не е лошо да си егоист. Въпроса е че ако наистина съм поставена в ситуация в която трябва да се хвърля я пред кола, я пред куршум, я пред нещо друго едва ли ще го направя защото ще се панирам твърде много. Единствено за сестрите си съм сигурна че ще се хвърля и то особено за малката защото все пак съм се грижила за тях и съм им помагала. При мен го има и момента че примерно съм свикнала от родителите или от любимия все аз да искам помощ, аз да им се жалвам за проблеми, аз да искам съвети, тях чувствам като способни да ме защитят и някак си не мога да си представя аз да трябва да рискувам живота си за техния. Сестрите обаче като са по-малки и някак си съм свикнала аз да съм тази на която разчитат и по-вероятно ми се вижда да реагирам адекватно е една екстремна ситуация ако техния живот е в опасност.
![]()
Не знам защо се окачествява подобно мнение като егоистично. Да, такова е, но бих казала, че това е първичното във всеки - да запази себе си. Имам по-голяма сестра, имам майка и баща, които обичам много и силно, на които дължа всичко, което съм като човек. Имам и любим човек., който изпълни живота ми със смисъл. И пак не бих жертвала себе си. Може би слънчице е права - аз съм най-малката и съм свикнала всички да ме защитават и пазят. До сега не съм се грижила за някой човек, никой не е зависил само от мен. Просто в ценностната ми система няма нещо по-важно от моя живот.
Бих си рискувал живота заради близък, но саможертва... по-скоро не.
Temet Nosce
벨야카
Евала пич, браво. Шапка ти свалям за това, което си направил.Първоначално написано от winterfresh4o
Да се изкажа и аз по темата.
Не знам защо, но си представих 3 момичета, които обичам истински, 3 бивши да, обичам ги толкова , че искам да са щастливи каквото и да правят с когото и да са. Мило и драго давам само да си говорим и да се виждаме като приятели, обичам ги като хора, като същества, безумно много.
Замилих се, аз или те ? Аз или 3те? Еми, АЗ....без да ми мигне окото за 3те бих се жертвал. Хм, по отделно не знам, започвам да се замислям повече, сякаш 3те е по-лесен избор за мозъка ми, за 1 само като се замисля и стигам до един извод, просто не знам, какво ще направя, ама наистина не знам, не мога да симулирам ситауцията квото и да правя, като стане, ще се разбере, но може би процента леко клони към - НЕ БИХ, и аз не знам защо....Но пък в екстермни ситуации, като гореописаната, не бих се и замислил да си рискувам живота и за тях и за сегашната си приятелка.
За майка ми и баща ми не бих, защото те биха тъгували ужасно много и живота им би се обезмислил до голяма степен, аз знам, че те биха искали те да умрат и аз да живея, така би трябвало да мисли всеки родител и аз бих уважил това тяхно решение, а и да не беше така, наистина не се разбирам с тях по всякакви парамтери и не бих го направил.
Вероятно не съм обичала все още момче, така че да дам живота си за неговия. Имаше един период, в който не исках да живея без него, просто исках да заспя и да не се събудя, ако той не е до мен. Но това е друго. Чесно казано поставям приятелството пред любовта. И има точно двама души [от приятелите ми], за които без да се замисля бих дала живота си. Но на моята възраст любовта е много преходна, или поне на мен ми се струва такава. Също и за семесйството бих дала живота си. Тях ги обичам безкрайно много, най-вече сестра ми.
П.п. Опа, малко се отплеснах....![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Нищо не струва толкова, колкото животът ми.Първоначално написано от FreakBitch
[b][i]Espa