- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моренце и ваканция!!!
Ах, лято.... Още саамо 2 сеедмици. Ми те повечето класни минаха(не че има много, 8ми клас съм), добре се оформям, така че....
По голямата част ще съм извън града. Но се надявам преди да "изчезна" да потръгнат нещата с едно момиче....общо взето искам каквото искат и другите.![]()
ПП: Paramour, що не му покажеш на момчето как е с теб, за да може да осъзнае че не може повече без теб?![]()
![]()
Ще си ходя в България на ваканцията и не не искам флиртчета, сериозно съм обвързана.
Както всички други ще помоля съдбата нали ако може... нали по милост, евентуално за едно .. момченцехехе .
Иначе искам всеки ден разнообразие и свободааа!!
![]()
![]()
Bobby <3
Bobby: Bobby give hisfor Vili ,because she is unique
viLi (^^,): Villi give herfor Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!
Само да завърша благополучно лятото ще ми е уникално след товааааааааааа![]()
![]()
и не искам гаджета само свалки и купони писна ми вече от гаджетааааа
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
след точно един месец отивам на морето..там за 2 седмици се надявам да си почина от досадната ми майка, да се забавлявам на мах, после да срещна някой пич
(макар че не е чак толкова задължително) , после да се срещна с бившия..
има тооооооолкова мн неща, които искам да направя, че понякога си мисля, че времето няма да ми стигне..
![]()
Искам нещо ново,изненадващо и неочаквано,свързано с мен и един определен човек...А ако не е той,някой друг също толкова впечатляващ и интересен...И друго-да си изкарам рд-то и целия лагер вълнуващо![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Искам да се стегна, да спортувам повече, да си подобря английския и да си завърша добре 3-то ниво, на което ще ходя през август. Искам да си изкарам страхотно на лагера с класа и всичко да е добре с моето момче. Искам да се видя с бившия, за да ми разкаже как са му минали състезанията. Искам да пусна дълги нокти и да си направя страхотни снимки, на които да се радвам гадните зимни месеци. Искам да се запозная с поне двама човека, които да се окажат страхотни и да поддържам връзка с тях занапред.
Дам, големи надежди възлагам на това лято...![]()
Офф еми то това лято ми е последно-и няма да съм в БГ за месец
Искаше ми се с момчето,което харесвам да се получи нещо....защото другото лято различни държави,градове![]()
Аз пък съм си на моренце и мисля да отида на прохлада в планината..![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Аз живея на морето,така че съм доста добре.Не може просто да няма някое друго флиртче,но се надявам на нещо по-сериозно за този момент поне.![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ще има моренце, може би някое друго гадженце. Въпреки, че скоро ще тръгна с едно момче, от сега знам, че няма да продължим дълго, така, че ще има време за всичкоо...
![]()
Амиии .. море ЩЕ ИМА <3![]()
Гаджета - ако дойдат, няма да откажа .. само да е някой свестен ^^
Ииии се насочвам към яко нови хора ^^ .. много обичам да се запознавам с различни хора ии мисля това лято да се запозная със супер много готини хора ^^
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Любовта си я имам от доста време .. не ми трябва друга!
На море сигурно няма да ходя, защото с хората, с които искам да съм няма да могат! ..
Искам да си прекарам едно хубаво лято с гореспоменатите хора ии възможно най - малко нерви и сълзи да похабя ..![]()
Малко флирт и мноооого забавленияНе търся сериозна връзка,отказала съм се,но пък флирт
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
За мен лятото почва на 10ти август...Преди това съм на интензивен, за това искам да си взема нивото с хубава оценка. Апък аз иначе си живея на морето, за това разнообразието ще е някъде другаде. Та не искам нищо сериозно. Всъщност ако може хем да е сериозно хем да не ми отнема от свободата, ще е идеално. Планирана е една почивчица с яхта, дано да стане, че миналото лято пропуснахме частта с яхтата. Искам един приятел да се върне от Вегас и да стават пак най-яките купони у тях. Искам най-сетне да скоча с бънджи, че е планирано от месеци. Искам... Много неща искам!
Ама дано да станат.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Аз нямам търпение да дойде ваканцията и заминавам с приятели на море за около 1 месец , слънчев бряг , само флиртове нищо сериозно![]()
Любов, купони, нови приятели,
най-после да свърша всичко, за което никога нямам време
да си изкарам супер на морето.. и така
само хубави преживявания...мисля, че на всеки това му се иска![]()
![]()
They never planned for the future. They weren't supposed to get old and we were never supposed to grow up. The lost, the unwanted, and the abused came here with the purest of intentions, to build a place where there would be no rules, other than a peaceful existence.
Искам да срещна някой готин на морето и той да се окаже от софия!!!Ама е малко вероятно щото на 3 юли заминавам за Гърция....
Ще ходя на лагер на морето с приятелката ми (с която сме вече почти от 2 години заедно)Първоначално написано от Mark123
няма да ни е за пръв път...обаче миналата година беше супер!Надявам се тая година да си изкараме още по-весело...все пак сме пораснали с по 1 год.
![]()
![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Moето лято и море започна от средата на Май и да ви кажа всеки ден на плажа е разбивация....и това лято има някакъв бум на цици по плажа!Ако предното лято е имало 4-5 момичета покрай вас по цици сега е обратното 4-5 са с горници!![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.impulse.bg/emergencyonly
So close, no matter how far
Couldn't be much more from the heart
Forever trusting who we are
and nothing else matters
Искам да прекарам едно прекрасно лято с приятелите ми и моето момче..е първо да си взема изпитите по Английски де
![]()
ятното настроение е обладало всички![]()
Ако е хубаво времето ще се очертае едно страшно лятоо, от всичко по малко ще имаа![]()
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Това сякаш аз съм го писала ... и аз искам същото но по дяволите струва ми се невъзможнооПървоначално написано от FireFlyY
![]()
![]()
Аз ще ходя във Варна с компания на почивка , там очаквам да се завърти някое флиртчеПървоначално написано от Mark123
![]()