.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    Град
    някъде, където няма земетресения
    Ах, лято.... Още саамо 2 сеедмици. Ми те повечето класни минаха(не че има много, 8ми клас съм), добре се оформям, така че....

По голямата част ще съм извън града. Но се надявам преди да "изчезна" да потръгнат нещата с едно момиче....общо взето искам каквото искат и другите.

ПП: Paramour, що не му покажеш на момчето как е с теб, за да може да осъзнае че не може повече без теб?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ще си ходя в България на ваканцията и не не искам флиртчета, сериозно съм обвързана.

Както всички други ще помоля съдбата нали ако може... нали по милост, евентуално за едно .. момченце хехе . Иначе искам всеки ден разнообразие и свободааа!!
    Bobby <3

Bobby: Bobby give his for Vili ,because she is unique

viLi (^^,): Villi give her for Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!

Град
    in my world!
    Само да завърша благополучно лятото ще ми е уникално след товааааааааааа и не искам гаджета само свалки и купони писна ми вече от гаджетааааа
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    след точно един месец отивам на морето.. там за 2 седмици се надявам да си почина от досадната ми майка, да се забавлявам на мах, после да срещна някой пич (макар че не е чак толкова задължително) , после да се срещна с бившия.. има тооооооолкова мн неща, които искам да направя, че понякога си мисля, че времето няма да ми стигне..

Супер фен
    Искам да отида на море с гаджето ми и компанията,както сме се разбрали за сега.И като цяло лятото искам да си прекарам с него по реки,хижи и къде ли не .. важното е да е яко и да става лудницата.
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на Glamour92
    Искам нещо ново,изненадващо и неочаквано,свързано с мен и един определен човек...А ако не е той,някой друг също толкова впечатляващ и интересен...И друго-да си изкарам рд-то и целия лагер вълнуващо
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

anonymous708973
    Guest
    Искам да се стегна, да спортувам повече, да си подобря английския и да си завърша добре 3-то ниво, на което ще ходя през август. Искам да си изкарам страхотно на лагера с класа и всичко да е добре с моето момче. Искам да се видя с бившия, за да ми разкаже как са му минали състезанията. Искам да пусна дълги нокти и да си направя страхотни снимки, на които да се радвам гадните зимни месеци. Искам да се запозная с поне двама човека, които да се окажат страхотни и да поддържам връзка с тях занапред.

Дам, големи надежди възлагам на това лято...

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Офф еми то това лято ми е последно-и няма да съм в БГ за месец
    Искаше ми се с момчето,което харесвам да се получи нещо....защото другото лято различни държави,градове
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Аз пък съм си на моренце и мисля да отида на прохлада в планината..
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Аз живея на морето,така че съм доста добре.Не може просто да няма някое друго флиртче,но се надявам на нещо по-сериозно за този момент поне.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен
    Ще има моренце, може би някое друго гадженце . Въпреки, че скоро ще тръгна с едно момче, от сега знам, че няма да продължим дълго, така, че ще има време за всичкоо...

Амиии .. море ЩЕ ИМА <3
    Гаджета - ако дойдат, няма да откажа .. само да е някой свестен ^^
    Ииии се насочвам към яко нови хора ^^ .. много обичам да се запознавам с различни хора ии мисля това лято да се запозная със супер много готини хора ^^

Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Любовта си я имам от доста време .. не ми трябва друга!
    На море сигурно няма да ходя, защото с хората, с които искам да съм няма да могат! ..
    Искам да си прекарам едно хубаво лято с гореспоменатите хора ии възможно най - малко нерви и сълзи да похабя ..

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Малко флирт и мноооого забавления Не търся сериозна връзка,отказала съм се,но пък флирт
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    За мен лятото почва на 10ти август... Преди това съм на интензивен, за това искам да си взема нивото с хубава оценка. Апък аз иначе си живея на морето, за това разнообразието ще е някъде другаде. Та не искам нищо сериозно. Всъщност ако може хем да е сериозно хем да не ми отнема от свободата, ще е идеално. Планирана е една почивчица с яхта, дано да стане, че миналото лято пропуснахме частта с яхтата. Искам един приятел да се върне от Вегас и да стават пак най-яките купони у тях. Искам най-сетне да скоча с бънджи, че е планирано от месеци. Искам... Много неща искам! Ама дано да станат.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Фен Аватара на MilenMns
    Град
    Sofia
    Аз нямам търпение да дойде ваканцията и заминавам с приятели на море за около 1 месец , слънчев бряг , само флиртове нищо сериозно

Град
    somewhere...
    Любов, купони, нови приятели,
    най-после да свърша всичко, за което никога нямам време
    да си изкарам супер на морето.. и така
    само хубави преживявания...мисля, че на всеки това му се иска
    They never planned for the future. They weren't supposed to get old and we were never supposed to grow up. The lost, the unwanted, and the abused came here with the purest of intentions, to build a place where there would be no rules, other than a peaceful existence.

Искам да срещна някой готин на морето и той да се окаже от софия!!!Ама е малко вероятно щото на 3 юли заминавам за Гърция....

Re: Моренце и ваканция!!!

Цитирай Първоначално написано от Mark123
    Здравейтееееееееееееее остават още 2 сед от даскало и съм в страхотно лятно настроение!Та...предполагам ще ходите на моренцеее и какво мислите и искате да ви се случи там (любов,флирт,почивка-нещо подобно)?И др въпрос какво искате да ви се случи през ваканцията айде оставайте коментарчетата

Извинявам се ако съм сбъркал раздела!!!
    Ще ходя на лагер на морето с приятелката ми (с която сме вече почти от 2 години заедно) няма да ни е за пръв път...обаче миналата година беше супер!Надявам се тая година да си изкараме още по-весело...все пак сме пораснали с по 1 год.

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

Град
    България/Германия
    Moето лято и море започна от средата на Май и да ви кажа всеки ден на плажа е разбивация....и това лято има някакъв бум на цици по плажа!Ако предното лято е имало 4-5 момичета покрай вас по цици сега е обратното 4-5 са с горници!
    http://www.impulse.bg/emergencyonly
    So close, no matter how far
    Couldn't be much more from the heart
    Forever trusting who we are
    and nothing else matters

Искам да прекарам едно прекрасно лято с приятелите ми и моето момче.. е първо да си взема изпитите по Английски де

Голям фен Аватара на elito96
    Град
    Soфiя
    ятното настроение е обладало всички

Ако е хубаво времето ще се очертае едно страшно лятоо, от всичко по малко ще имаа
    Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.

Цитирай Първоначално написано от FireFlyY
    Искам това лято да се сближа още повече с него...искам той да види каква съм и да ме оцени...искам да стане нещо повече от свалка между нас...нещо истинско...вярвам,че той може да ми го даде...искам да съм с него въпреки всички неща които ни го забраняват и най-вече характерът му...
    Това сякаш аз съм го писала ... и аз искам същото но по дяволите струва ми се невъзможноо

Re: Моренце и ваканция!!!

Цитирай Първоначално написано от Mark123
    Здравейтееееееееееееее остават още 2 сед от даскало и съм в страхотно лятно настроение!Та...предполагам ще ходите на моренцеее и какво мислите и искате да ви се случи там (любов,флирт,почивка-нещо подобно)?И др въпрос какво искате да ви се случи през ваканцията айде оставайте коментарчетата

Извинявам се ако съм сбъркал раздела!!!
    Аз ще ходя във Варна с компания на почивка , там очаквам да се завърти някое флиртче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си