- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моренце и ваканция!!!
аз си живея у Варната
моренцето е до гъза ми
очертават се много свалки,флиртове,секс,купон ,плажчета и на почивка с компанията някъде![]()
Kristiyana
тарикатПървоначално написано от dAimIk0z
![]()
еми на 14 съм и ако ходя на море няма да стане с компания и ще трябва да съм с майка ми и като съм с нея нищо не мога да направя.Така, че ако става нещо ще е в София
![]()
Хмм най-вероятно на моренце и на планина с гаджето (: Искам да имам незабравими спомени от това лятоо, очертава се да бъде интересноо![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
summer love![]()
Memento mei, memini tui!
Е то кво друго да се прави лятото .. купони, флиртове, моренце, басейнче , готина компания и музикаа .. ; Ddтака както е започналоо .. се очертава спр лято .. ;pp
ох първо искам да ме приемат в някоя елитна гимназия ии после няма да мога да се спраа ... ще има флиртове, моренце, басейнче ...аууууу![]()
Искам да си подновя контактите с по- старите ми приятелки, да излизаме на шопинг, на плаж. Възнамерявам да почна да бягам всяка сутрин, искам да се стегна и да си оформя едно хубаво тяло(: . Искам също така да си изкарам яко на екскурзията в Германия с класа и да си купя оттам доста неща и особено обувки, защото тук няма голям избор на големи номера :д. Искам също така да се запозная с нови хора- обожавам новите запознанства и особено пък да срещна някое интересно момче ^^. Искам да си подновя пианото, да се науча да свиря на китара, искам също да се запиша на рисуване и на хип хоп танци. Искам и да намеря хора, с които да си направим многомечтаната от мен рок банда!!
С една дума имам доста планова и надежди за това лято...![]()
просто моренце![]()
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
АУАУА цяла година само за тфа лято мисля..
заа сега плановете са на вилата на един приятел във Варна после в Гърция Холандия
![]()
![]()
ааа и в Гърция ше сме със мойто слънцеее <3 направоо нямам търпение да мине тая тъпа седмица училище
![]()
mmm..
Ами смятам отново да отида "при дядо" в Сарафово. Искам да си върна бившия, защото миналата година постъпих много глупаво и естествено ще се забавлявам на макс![]()
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Да се запозная е едно момченце и да тръгнат нещтатаи да си изкарам хубаво тази година.
![]()
Искам да не мисля за нищо, всеки ден кафенца,басейнчета, зарибявки и се надявам да си намеря приятел![]()
Аз вече си забърсах един руснак...следва продължение....![]()
Дори да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят!