- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моренце и ваканция!!!
Здравейтееееееееееееее![]()
![]()
![]()
остават още 2 сед от даскало и съм в страхотно лятно настроение!Та...предполагам ще ходите на моренцеее и какво мислите и искате да ви се случи там (любов,флирт,почивка-нещо подобно)?И др въпрос какво искате да ви се случи през ваканцията айде оставайте коментарчетата
![]()
Извинявам се ако съм сбъркал раздела!!!
Ми искам да си намеря приятелка през лятото,да се забавлявам възможно най-много с приятели ,защото ми остават само още 1 лято след това![]()
--------------------------------------------------------
Естествено, че искам да се забавлявамИ да срещна някое момче, може би..
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
как така 1 лятоПървоначално написано от BlueFace
Смисъл това и още едно.След това завършвам и ще се преместя да уча в друг град или държава. Ще ми е гадно да се разделя от хората ,с които сме неразделни от годиниПървоначално написано от bbbrs
![]()
--------------------------------------------------------
Ами , най - накрая да взема да си намеря някоя сериозна приятелка
Иначе да ходим на планина с приятели , на море или екскурзия с наще ..
Искам това лято да се сближа още повече с него...искам той да види каква съм и да ме оцени...искам да стане нещо повече от свалка между нас...нещо истинско...вярвам,че той може да ми го даде...искам да съм с него въпреки всички неща които ни го забраняват и най-вече характерът му...
I'm beginning to feel...like I don't think anyone's real...
...You ever loved somebody so much you can barely breath when you`re with them...you meet and neither of you even know what hit 'em...?
Искам да имам супер безгрижно лято. Усещам, че тази година ми е последната възможност за такова. Искам да заздравим връзката си, като преживеем много неща заедно. Искам всеки ден да ми се случват различни неща. Общо взето да остана с много спомени. Ако може повечето да са с него и да са хубавки![]()
Искам да си изкараме много хубаво. По-яко от миналото лято.Пак да сме на море, да има повече емоции.
![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Аз съм си на морето,единственото което искам е нищо да не се променя-
по цял ден да продължавам да ям ,пия(особенно да пия) и никой да не ме занимава за нищо.Абе само релакс!
☆ Addicted to Addictions
Едно от нещата, които искам тва лято е да си намеря гаджеПисна ми! На сухо съм от има - няма 2 години!!! ;(
СъщотоПървоначално написано от BlueFace
Това лято, ако нямам поправки, съм мощно на къмпинг и на обиколки из родината.
Морето съкс хард болс.
бе яко флирт и купони
Много обичам да пия !!! Слушам предимно Турбо фолк !!!
+добра компания и незабравими спомени.Първоначално написано от Ayhan94
Силно се надявам да си намеря нещо женско за през сезона и кой знае - може и за нататък.![]()
+ 2Първоначално написано от Ayhan94
Нещо ми липсва любовната тръпка, та се надяваме да изскочи нещоОстаналото лесно... Мисля си, че т'ва лято ще е различно и готино, ама да видим дали ще съм права.
![]()
На море ще отида за почивка и за да се откъсна от някои неща за седмица.
Иначе лятото ще го прекарам предимно с моята голяма любов и на второ място със приятели. Ще обръщам повече внимание на себе си, когато съм сама и на него, когато сме заедно. Ще му давам от любовта си всеки ден, ден след ден.
Много ми се ходи на планина и се надявам това лято да съм по - активна в тази област.![]()
Ами искам да си намеря още двама човека за морето, щото вече сме запазили място и сме платили, а в последствие се отказаха някой хора... както и да е. Та се надявам да намерим хора и да си прекараме яко за 6 денаОчаквам денонощни купони хихи какво друго и да се надяваме да няма проблеми, само хубави неща
![]()
Ще се забавлявам,и ще флиртувам![]()
![]()
Искам да пътувам, майна!Искам да ходя на плаж... ама не сама тоя път.
Искам хаус партита, искам на Какао бийч.
![]()
Тъй Тъй.Първоначално написано от Luscious_Heart
Ричи Хоутин много ясно.
Искам хижа и да избухенм![]()
Creative Technologie
много малоумна тема, ама понеже си нямам работа...:
Искам:
- да си взема изпита със стабилна оценка
- да си развия потенциала и да си пренебрегна мързела
- да си зарежа предразсъдъците, да спра да бъда такава консерва, защото миналото лято си провалих едната екскурзия така
- да спра да се занимавам с глупости, време ми е вече.
Това е. Всичко друго си идва само, независимо дали го искам, или не.![]()
същото, само да добавя... искам и едно определено момче да осъзнае, че не може без мене и да бъдем заедно : ))Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Лято - работа, тренировки, работа и като остане време по някоя свирка от сигурните. Другото е произвол на съдбата и непридвидимостта.
Temet Nosce
벨야카