.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Супер фен Аватара на ScarletBite

Връзка без бъдеще - да се хващаме ли изобщо

Аз съм на 15, а той - на 18. Аз се движа с кифли, той - в интелектуални среди. Аз обичам партита, купони и т.н., той отрича всичко съвременно. Аз опитвам да се впиша и да се харесам, а той - да изпъкне и да се отдели.
    Различията помежду ни са само привидни. Ние сме сякаш две версии на една и съща личност, избрала две различни съдби. Няма харесване, няма влюбване - има допълване, учене един от друг, преоткриване, жажда и попиване. Ако продължаваме да контактуваме, нещата ще прерастнат в любов, усещам го.
    За да бъдем заедно, трябва да направим доста жертви и компромиси. Обаче... догодина той си заминава. Ще остана сама, с последствията от отделянето от компанията и с празния спомен.

Мненийце, съветче, нещо?
    all day... all night... what the fuck?!

Няма харесване, няма влюбване - има допълване, учене един от друг, преоткриване, жажда и попиване.

Щом ги няма тия неща...защо да има бъдеще....За да има някаква съдба , трябва да има страст!!!Поне аз така мисля...

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от alonedark
    Няма харесване, няма влюбване - има допълване, учене един от друг, преоткриване, жажда и попиване.

Щом ги няма тия неща...защо да има бъдеще....За да има някаква съдба , трябва да има страст!!!Поне аз така мисля...
    Страст - не, магнетизъм - определено.
    all day... all night... what the fuck?!

Приобщаването наново към групата на "кифлите" надали ще ти е трудно.

Ако вярваше, че наистина ще ти остане празен спомен и всичко ще е безмислено, нямаше да пишеш темата.
    Сама си измисляш трудностите, сама се навиваш, че не е възможно. Уж беше много смела, а те дострашава май, че нещата могат да станат сериозни.

Дори да имате връзка, бързо ще свърши, но въпреки това е по-добре да бъдете заедно. Остават невероятни спомени и мигове, но после ще ти е много гадно. (:
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Такава връзка ще ти е много полезна.
    Връзките със странни хора носят много (себе)познание и носят отпечатък след това. Момчето ще ти остави белег след връзката ви.
    Интересните хора променят света. Личният свят на човека, който е имал досегателство с тях. Ще имаш идея и от друга гледна точка.

Нищо не губиш.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Пловдив
    Противоположностите се привличат Мойта връзка е такава...абсолютно различни и няма значение, че харесваме абсолютно различни неща, че имаме различни характери и държание ...ние се обичаме силно Пробвай..сама казваш, че "има допълване, учене един от друг, преоткриване, жажда и попиване. Ако продължаваме да контактуваме, нещата ще прерастнат в любов, усещам го."

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    падуан действай каквото стане

за да прерастне едно приятелство в любов трябва да се има разбирателство а има ли го всичко е наред
    ОДИН!!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не знам..Може да опитате,все пак има още една година,докато си замине..Но пък щом между вас няма "обичане,харесване и т.н.",според мен изобщо да не започвате..Защото след края на такава връзка и двамата много силно ще страдате..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Не се обвързвай,можеш да общуваш с него и без чувства.Ако се насилиш да изпиташ емоция ще се нараните взаимно и ще се отделите един от друг.Принципно е вярна констатацията,чуе противоположностите се привличат,но само ако има някакво емоционално или сексуално привличане.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Re: Връзка без бъдеще - да се хващаме ли изобщо

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite

Мненийце, съветче, нещо?
    учете, преоткривайте се и си се радвайте в този аспект се докато можете
    REGGAE BOOM <3

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Защо да ядем, като пак ще огладнеем?
    Защо да живеем, като ще умрем един ден?
    Защо да започваме връзка, като по-вероятно ще я прекратим, отколкото да е за цял живот?

Защото това е смисълът на това да си жив - да живееш днес, за този момент и да вземеш максимума от него. По-добре излез от групата на "кифлите" и изживей нещо неповторимо. Дори и да е за година. Не се знае след година какво ще ти се случи, а и на него.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ScarletBite, пробвай, нищо не губиш. Разбирам да е някоя куха лейка, да те е яд защо си си губила времето с него, но в този случай летвата е висока. А и все някога ще излезеш от кифленското обкръжение. Чувства сега може да няма, но това не бива да ти слага спирачки. В началото на повечето връзки има харесване, привличане, пеперуди. Любовта идва по-късно.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Iria
    Дори да имате връзка, бързо ще свърши, но въпреки това е по-добре да бъдете заедно. Остават невероятни спомени и мигове, но после ще ти е много гадно. (:

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ако няма любов,не си струва да се измъчваш
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Бургас ^^
    не се занимавай

Много е относително .. трябва сама да прецениш дали би поела риска?!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Сложен въпрос, на който никой не би трябвало да ти дава съвет. Решението е изцяло твое. Абстрахирай се от всичко, което е изписано в темата и вземи сама решението. Все пак и ти и аз знаем, че каквото и да става няма да прекратиш връзката на момента, само можеш да говориш.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си