- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нужно ли е?
Нужно ли е,когато обичаш някого,да искаш да си с него завинаги?
ДаАз поне така го чувствам...когато обичам - съм отдадена изцяло на човека до мен
За съжаление не мога да ти отговоря на този въпрос ...![]()
--------------------------------------------------------
Зависи.. Любовта си отива понякога и просто няма смисъл.
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
За съжаление аз поне винаги се вкарвам в този филм и после страдам.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Да, това нещо идва отвътре. Не си представяш да сте разделени и смяташ, че няма нещо , което да ви раздели.Първоначално написано от bogzfaggot
Това е огромно доверие- да допуснеш някого с идеята, че с него би прекарал целия си живот /чисто хипотетично, все пак 100% сигурност няма/.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Искаш докато не те разочарова и не ти се прииска да го няма. Аз и с бившия си правех планове за бъдещето и вече ни виждах с къща в Лимасол и четири дечица
. Както каза калпазанка то си ти идва отвътре като си влюбен и си дълго време с някой.
не, не е нужно , но е нормално.
Първоначално написано от anonimchetou
+++
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
++++Първоначално написано от mechtaq_za_teb
По темата: Зависи от човека до теб... от това колко го обичаш.
Bobby <3
Bobby: Bobby give hisfor Vili ,because she is unique
viLi (^^,): Villi give herfor Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!
не е нужно...понятие завинаги не съществува
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
завинаги е прекалено дълго..не мисля, че е нужно
Не е нужно..Все пак,колкото и сериозна да е една връзка - все някой ден ще настъпи време за раздяла..
А и както казаха преди мен - понятие "Завинаги" не съществува
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от mechtaq_za_teb
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
На 15-20 години къде сте тръгнали да говорите 'завинаги'.
Вие акъл имате ли?
Любовта трябва да трае достатъчно дълго, за да обезсмисли понятието 'вечност'...
Когато попитали Линкълн колко е нормално да са дълги краката на човека, той отговорил: „Достатъчно, за да стигат до земята”. Любовта трябва да е достатъчно дълга, за да скъсява разстоянията между душите, за които немският класик твърди, че са като таралежи в зимна нощ. Стремят се да се прегърнат, за да се стоплят, но само забиват по-дълбоко бодлите си един в друг…
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
да
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
"Завинаги" е мнооого относително понятие ..![]()
Никой не знае какво ще се случи на следващия ден камо ли, че ще обича някой завинаги ..![]()
Аз пък мисля че си зависи от човека. Съвсем с акъла съм си ама още от 16-годишна искам да се омъжа и да имам деца а да съм само с един мъж ми се струваше романтично и красиво. Е не се случи както исках от първия път ама шанс. Сестра ми другия месец прави 20 и живее от 1 година с приятеля си. Като тръгнаха беше на 16! Скоро даже ще се сгодяват. Определено не съм пристъпвала към първата си връзка с мисълта че скоро ще свърши само защото съм малка.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Ами всеки може да каже за себе си ... ти как го чувстваш? Както го чувстваш така трябва да го изживееш ... или поне да опиташ ... Някои обичат,и прекарват целия си живот с любимия .. други изневеряват поради различни причини ... искат да опитат нещо ново,нещо различно, други бързо губят любвеобилността си и го правят напук,трети само заради спорта ... но всички трябва да знаят че " Любовта трудно се намира и лесно умира"![]()
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
slun4ice, не казвам, че когато започваш нова връзка, трябва да си мислиш за края й. Но ми се струва безумно да се вричаш на някого, че ще го обичаш и ще бъдете заедно "завинаги", когато не сте господари даже на утрешния ден.
Едно е да си изживееш любовта щастливо, спокойно... друго е да си вярваш, че нещо ще е 'завинаги', когато има милион неща, доказващи, че подобни понятия са силно преиначени. Още повече, че наистина не вярвам във връзките на тийнейджърите, че точно те пък ще могат даже да се доближат до категорията 'вечност' (условно казано), имайки предвид, че дори при възрастните трудно се получава и все повече се увеличава процентът на разводите.
На 15 години да кажеш "Ще те обичам винаги." е меко казано смехотворно и несериозно. Пък дори и да си го помислиш.
Не казвам, че това е 100% вярно за всички... Със сигурност има изключения..., но смятам, че са изключително рядко явление.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.