- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Летен въпрос.
Да пусна и аз една нова тема за голотата, нали вече времето се стопли и идва лято. Питам ви до колко си позволявате да спите голи, да се разхождате голи вкъщи и да излизате навън без бельо, примерно момичетата без сутиен или без болно бельо? Абе с една дума до колко се разкрепостени. А това възбужда ли ви?
Летен отговор.![]()
It's too late...
бельо задължително..за навън къси панталони и потник примерно..или тениска или рокля..а вкъщи може и само по сутиен смис. без потника ..всичко в рамките на нормалното..защото да излизаш без бельо за мен не е нещо нормално незнам...
Еми не си позволявам много без бельо да излизам... Но пък показвам прелести все пакНе съм от монахинския лагер
![]()
Случвало ми се е да съм гола вкъщи, но когато съм сама, понякога спя гола когато емного горещо, а сутиен си позволявам да не сложа когато излезна за малко, примерно до магазина.
Аз без сутиен за първи път бях на плажа вчера. А иначе вкъщигола не но по тениска и боксерки. Гола не съм спала.
wtf аз си маам гола когато мога ина4е на плаж винаги съм гола мн ми пука на мене кой ме гледа и кой не
В нас (моята стая съм чисто гол) в даскало ходих по боксерки из коридорите и в класната ама класната нещо ми крека на тиквата и си обух некфи гащи ;ддПървоначално написано от JorCo
в къщи си се разхождам гол
спя с шорти
случвало ми се е понякога да изляза без бельо,напрао с шортите ама това 1-2 пъти
Kristiyana
Лятото принципно спя гол, в къщи се разкарвам или по боксерки или по без нищо. Снощи си направих една разходка из центъра по шорти и тениска без бельо и бях доволен.
Харесва ми чуждата голота (чак да ме възбужда едва ли), не моята.
За вас не знам, ама мен тая жега ще ме умори...
И аз да си кажа за мене. Лятото спя гол винаги. Ако съм сам си се разкарвам и така вкъщи, а без бельо съм бил когато се прибирам от плажа по къси гащи и съм махнал мокрите бански.
Никога не излизам без бельо, за мен това не е нормално. Знам ли.![]()
Вкъщи ходя с някоя широка тениска (и бельо естествено).
И също спя с широка тениска. Такива работи. ;D
Вкъщи карам по боксерки и някое потниче.Сутиени мразя!!Само чакам у нас да вляза и да го хвърля тва сатанинско изчадие!Пък и като се размотавам из квартала карам без сутиен.Спя с някоя лека нощничка(сатен е наи-добрият ми избор до сега-много държи хладно :P
Спя по прашки само. Понякога си се разхождам само по прашки из стаята .Съквартирантките ми са свикнали.
Доста често ходя без сутиен , даже през другите сезони. Зависи от дрехата/настроението.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Съквартирант търсите ли сиПървоначално написано от YouDontKnowMe
![]()
Аз у нас по боксерки/хавайки понякога със понякога без фланелка, ако съм сам и знам че никой няма да идва и гол шот ме мързи да се облека като се окъпя![]()
Навън къси гащи и фланелка, ако съм на даскало с дънки и фланелка че тряа сме с дълъг панталон там![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Ако си търсят, да се кандидатирам и аз.Първоначално написано от vaseto0o
![]()
Вкъщи е мазната жега тея дни, но като се сетя кво е в блоковете в Студентски... направо се чувствам като в Сибир.![]()
Питам ви до колко си позволявате да спите голи, да се разхождате голи вкъщи и да излизате навън без бельо, примерно момичетата без сутиен или без болно бельо?
За всички въпорси - НЕ!! Неудобно ми е! Хората не случайно са направили бельото ЗА ДА СЕ НОСИ!! ..
А това възбужда ли ви?
Само ако моето момче е гол пред мен ..![]()
+1 А ако съм сама в нас само по прашки си седя.Първоначално написано от BabyDesi
У нас РЕДОВНО по боксерки![]()
Спя по боксерки/шорти...
Тва с бельото не е нормално
FUCK THE T-SHIRTS![]()