.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Летен въпрос.

Да пусна и аз една нова тема за голотата, нали вече времето се стопли и идва лято. Питам ви до колко си позволявате да спите голи, да се разхождате голи вкъщи и да излизате навън без бельо, примерно момичетата без сутиен или без болно бельо? Абе с една дума до колко се разкрепостени. А това възбужда ли ви?

Летен отговор.
    It's too late...

Град
    София
    бельо задължително..за навън къси панталони и потник примерно..или тениска или рокля..а вкъщи може и само по сутиен смис. без потника ..всичко в рамките на нормалното..защото да излизаш без бельо за мен не е нещо нормално незнам...

Повече от фен
    Еми не си позволявам много без бельо да излизам... Но пък показвам прелести все пак Не съм от монахинския лагер

Голям фен Аватара на Callisto
    На море ходя без бански, в къщи ходя гола или по някоя от тениските на гаджето ми, а на терасата излизам всяка сутрин да хващам тен чисто гола, за да нямам разлика. Изобщо не ме интересува, кой ще ме види гола. Важното е, че аз се чувствам добре по този начин.

Случвало ми се е да съм гола вкъщи, но когато съм сама, понякога спя гола когато емного горещо, а сутиен си позволявам да не сложа когато излезна за малко, примерно до магазина.

Аз без сутиен за първи път бях на плажа вчера. А иначе вкъщигола не но по тениска и боксерки. Гола не съм спала.

Повече от фен
    wtf аз си маам гола когато мога ина4е на плаж винаги съм гола мн ми пука на мене кой ме гледа и кой не

Re: Летен въпрос.

Цитирай Първоначално написано от JorCo
    Да пусна и аз една нова тема за голотата, нали вече времето се стопли и идва лято. Питам ви до колко си позволявате да спите голи, да се разхождате голи вкъщи и да излизате навън без бельо, примерно момичетата без сутиен или без болно бельо? Абе с една дума до колко се разкрепостени. А това възбужда ли ви?
    В нас (моята стая съм чисто гол) в даскало ходих по боксерки из коридорите и в класната ама класната нещо ми крека на тиквата и си обух некфи гащи ;дд

Град
    Варна
    в къщи си се разхождам гол
    спя с шорти
    случвало ми се е понякога да изляза без бельо,напрао с шортите ама това 1-2 пъти
    Kristiyana

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Лятото принципно спя гол, в къщи се разкарвам или по боксерки или по без нищо. Снощи си направих една разходка из центъра по шорти и тениска без бельо и бях доволен.

Харесва ми чуждата голота (чак да ме възбужда едва ли), не моята.

За вас не знам, ама мен тая жега ще ме умори...

И аз да си кажа за мене. Лятото спя гол винаги. Ако съм сам си се разкарвам и така вкъщи, а без бельо съм бил когато се прибирам от плажа по къси гащи и съм махнал мокрите бански.

Фен Аватара на Haker4ity
    Град
    anywhЕrЕ, ямаЙка, Еvrope
    абе една от моя клас постоянно си ходи без долни гащи независимо от сезона ...

а по темата за мене
    постоянно съм си с боксерки
    в дома по хавайки само
    Студентска тройка - двама се еб*т, третият се прави, че спи.

ежедневно си се вея по ...буй

В къщи съм само по боксерки или хавайки :} Иначе навън - с хавайки и тениска А ако ще излизам вечер, си слагам тънки дънки и тениска пак :}

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Изобщо не нося сутиен у дома, дори и зимно време. Не спя гола (спя на климатик все пак), не се размотавам гола. Лятото се е случвало да излизам и без сутиен,ама вече не мога да си го позволя.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Никога не излизам без бельо, за мен това не е нормално. Знам ли.
    Вкъщи ходя с някоя широка тениска (и бельо естествено).
    И също спя с широка тениска. Такива работи. ;D

Вкъщи карам по боксерки и някое потниче.Сутиени мразя!!Само чакам у нас да вляза и да го хвърля тва сатанинско изчадие!Пък и като се размотавам из квартала карам без сутиен.Спя с някоя лека нощничка(сатен е наи-добрият ми избор до сега-много държи хладно :P

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Спя по прашки само. Понякога си се разхождам само по прашки из стаята .Съквартирантките ми са свикнали.
    Доста често ходя без сутиен , даже през другите сезони. Зависи от дрехата/настроението.

Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Спя по прашки само. Понякога си се разхождам само по прашки из стаята .Съквартирантките ми са свикнали.
    Доста често ходя без сутиен , даже през другите сезони. Зависи от дрехата/настроението.
    Съквартирант търсите ли си

Аз у нас по боксерки/хавайки понякога със понякога без фланелка, ако съм сам и знам че никой няма да идва и гол шот ме мързи да се облека като се окъпя
    Навън къси гащи и фланелка, ако съм на даскало с дънки и фланелка че тряа сме с дълъг панталон там

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Съквартирант търсите ли си
    Ако си търсят, да се кандидатирам и аз.

Вкъщи е мазната жега тея дни, но като се сетя кво е в блоковете в Студентски... направо се чувствам като в Сибир.

Питам ви до колко си позволявате да спите голи, да се разхождате голи вкъщи и да излизате навън без бельо, примерно момичетата без сутиен или без болно бельо?
    За всички въпорси - НЕ!! Неудобно ми е! Хората не случайно са направили бельото ЗА ДА СЕ НОСИ!! ..

А това възбужда ли ви?
    Само ако моето момче е гол пред мен ..

Цитирай Първоначално написано от BabyDesi
    Вкъщи по прашки и фанелка,навън рядко без бельо.Спя само по прашки.
    +1 А ако съм сама в нас само по прашки си седя.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    У нас РЕДОВНО по боксерки
    Спя по боксерки/шорти...
    Тва с бельото не е нормално
    FUCK THE T-SHIRTS

болно бельо
    Моето е здраво и читаво!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си