- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Летен въпрос.
Първоначално написано от krem4et0
защо да не можеш да си го позволишаз съм с чашка "d" и си позволявам да излезн без сутиен,ее отгоре имам потник или блуза ест. :d
Вкъщи си ръня по боксерки,навън ако съм с гащи,които имат бандаж(мрежа) не си слагам слипара или боксерки
П.С Аз съм много топлокръвен и обичам повече зимата
гол до краста си ходя и у нас и наванка пак ако излизам някаде на кафе си мятам и 1 тениска![]()
Ако съм сама вкъщи си ходя гола, иначе навън с прашки и сутиен като бельо, а отгоре потник с къси панталонки или пола, може и къса рокля. Изчерпателен отговор.![]()
като се изкъпя мятам едни хаваики и се пера гол по нас и навънка (живея в къща) иначе в даскало мятам некоя и др тениска![]()
Само аз ли не спя гола? Спя по бикини и един къс потник, не излизам навън без сутиен камо ли без долно бельо... Вкъщи лятото съм със сутиен, защото под тия тънки потници всичко се очертава, а си имам баща.
И за съжаление, колкото и да мразя разликите, не мога да се пека на терасата гола. ТЮХ!
спя по тяло![]()
Ами навънка ходя с къси гащи (рядко 3/4) и тениски, а понякога и гол до кръста. В къщи задължително се събличам само по боксерки, а понякога и гол се размятам. А спането... по боксерки или чисто гол, но вече много рядко, че имаше изцепки...
хммм... ми аз попринцип на даскало ходя с 1 тениска и некви къси гащи у нас ако майками я няма по боксерки , а ако е в нас 1 хавайки и някав потник (е не бял потник дето зимата се носи) спя по боксерки пък понякога ама рядко се разхождам навън без бельо само по некфи гащи там
и рядк ооставам чисто гол..
![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !
Забрваих да спомена че 50% от времето у нас съм по халат, както сега, лятото често се къпя по 2 пъти на ден и после с часове ходя по халат... мързи ми едни боксерки да сложа дето са на 2 метра от мене![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Когато съм си сама в къщи, си ходя по боксерки и сутиен, понякога и бански. Иначе - късни панталонки, потничета ... Ама пак си е жега!![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
еми , като се заключа лятото докато спа си стоя само по боксерки инак се разхождам с тениска и боксерки ако съм сама
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Еми аз като сьм сама лятото по бикини си стоя в нас и от горе ни6то, както в момента, или някое потниче а навьн с каси панталонки, каса пола, потник, топ или блузка![]()
+1Първоначално написано от traktor4o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вкъщи ходя гол до кръста, ако е жега. На басейн и на море ходя без бански, а с хавайки
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Никога не съм ходил гол в нас и никога няма да го направя, при положение че живея с още 3-ма, лятото само като е над 35 градуса ходя с къси дрехи инъче съм с дълги, а и не ми е топло и не се изпотявам, лятото много рядко ходя с тениска и къси гащи(само като е много горещо), камоли гол![]()
А аз може ли да попитам къде живеешПървоначално написано от Callisto
![]()
Имаш само един живот, изживей го както на тебе ти е кеф