.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Изобщо не нося сутиен у дома, дори и зимно време. Не спя гола (спя на климатик все пак), не се размотавам гола. Лятото се е случвало да излизам и без сутиен,ама вече не мога да си го позволя.

защо да не можеш да си го позволиш аз съм с чашка "d" и си позволявам да излезн без сутиен,ее отгоре имам потник или блуза ест. :d

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Вкъщи си ръня по боксерки,навън ако съм с гащи,които имат бандаж(мрежа) не си слагам слипара или боксерки
    П.С Аз съм много топлокръвен и обичам повече зимата

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от xXxBLACKxXxANGELxXx
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Изобщо не нося сутиен у дома, дори и зимно време. Не спя гола (спя на климатик все пак), не се размотавам гола. Лятото се е случвало да излизам и без сутиен,ама вече не мога да си го позволя.

защо да не можеш да си го позволиш аз съм с чашка "d" и си позволявам да излезн без сутиен,ее отгоре имам потник или блуза ест. :d
    Защото съм бивша учителка, а сега-докторант. Просто не върви да се изтипосам по гърди. Я, ученик ще срещна, я някой доцент...

гол до краста си ходя и у нас и наванка пак ако излизам някаде на кафе си мятам и 1 тениска

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София

Re: Летен въпрос.

Цитирай Първоначално написано от JorCo
    Да пусна и аз една нова тема за голотата, нали вече времето се стопли и идва лято. Питам ви до колко си позволявате да спите голи, да се разхождате голи вкъщи и да излизате навън без бельо, примерно момичетата без сутиен или без болно бельо? Абе с една дума до колко се разкрепостени. А това възбужда ли ви?
    Спя гола, вкъщи само като съм сама си ходя гола, иначе с тениска и женски боксерки, навън ходя без горно бельо и по-рядко без долно. И не, не ме възбужда просто е по-прохладно.

Град
    старчески дом
    Ако съм сама вкъщи си ходя гола, иначе навън с прашки и сутиен като бельо, а отгоре потник с къси панталонки или пола, може и къса рокля. Изчерпателен отговор.

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    като се изкъпя мятам едни хаваики и се пера гол по нас и навънка (живея в къща) иначе в даскало мятам некоя и др тениска

anonymous708973
    Guest
    Само аз ли не спя гола? Спя по бикини и един къс потник, не излизам навън без сутиен камо ли без долно бельо... Вкъщи лятото съм със сутиен, защото под тия тънки потници всичко се очертава, а си имам баща.
    И за съжаление, колкото и да мразя разликите, не мога да се пека на терасата гола. ТЮХ!

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    спя по тяло

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Щом дойде лятото си ходя и ден и нощ само по къси гащи.. (сменям ги не ходя с 1 цело лето )

Ами навънка ходя с къси гащи (рядко 3/4) и тениски, а понякога и гол до кръста. В къщи задължително се събличам само по боксерки, а понякога и гол се размятам. А спането... по боксерки или чисто гол, но вече много рядко, че имаше изцепки...

хммм... ми аз попринцип на даскало ходя с 1 тениска и некви къси гащи у нас ако майками я няма по боксерки , а ако е в нас 1 хавайки и някав потник (е не бял потник дето зимата се носи ) спя по боксерки пък понякога ама рядко се разхождам навън без бельо само по некфи гащи там и рядк ооставам чисто гол..
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

Забрваих да спомена че 50% от времето у нас съм по халат, както сега, лятото често се къпя по 2 пъти на ден и после с часове ходя по халат... мързи ми едни боксерки да сложа дето са на 2 метра от мене

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Халата си е класика.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Когато съм си сама в къщи, си ходя по боксерки и сутиен, понякога и бански. Иначе - късни панталонки, потничета ... Ама пак си е жега!
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Супер фен
    Вкъщи никога не съм със сутиен.Ама без бельо не излизам от дома.Не спя гола,заради баща ми,че знам ли го кога ще влезе.Иначе като съм сама вкъщи само по боксерки си се разхождам.
    Обичам те <3 !!!

Град
    Lyon
    еми , като се заключа лятото докато спа си стоя само по боксерки инак се разхождам с тениска и боксерки ако съм сама
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Еми аз като сьм сама лятото по бикини си стоя в нас и от горе ни6то, както в момента, или някое потниче а навьн с каси панталонки, каса пола, потник, топ или блузка

Цитирай Първоначално написано от traktor4o
    ежедневно си се вея по ...буй
    +1

Цитирай Първоначално написано от Callisto
    На море ходя без бански, в къщи ходя гола или по някоя от тениските на гаджето ми, а на терасата излизам всяка сутрин да хващам тен чисто гола, за да нямам разлика. Изобщо не ме интересува, кой ще ме види гола. Важното е, че аз се чувствам добре по този начин.
    Шматка

Вкъщи ходя гол до кръста, ако е жега. На басейн и на море ходя без бански, а с хавайки

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Никога не съм ходил гол в нас и никога няма да го направя, при положение че живея с още 3-ма, лятото само като е над 35 градуса ходя с къси дрехи инъче съм с дълги, а и не ми е топло и не се изпотявам, лятото много рядко ходя с тениска и къси гащи(само като е много горещо), камоли гол

Град
    loveCh
    На море ходя без бански, в къщи ходя гола или по някоя от тениските на гаджето ми, а на терасата излизам всяка сутрин да хващам тен чисто гола, за да нямам разлика. Изобщо не ме интересува, кой ще ме види гола. Важното е, че аз се чувствам добре по този начин.
    А аз може ли да попитам къде живееш
    Имаш само един живот, изживей го както на тебе ти е кеф

Голям фен Аватара на Callisto
    Цитирай Първоначално написано от wladk0yyy
    А аз може ли да попитам къде живееш
    гр. София, кв. Лозенец(през лятото), през останалото време кв. Младост 1..защо на гости ли искаш да ми дойдеш?

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Никога не излизам без бельо, за мен това не е нормално. Знам ли.
    Вкъщи ходя с някоя широка тениска (и бельо естествено).
    И също спя с широка тениска. Такива работи. ;D
    мхмм същото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си