.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    През деня - Шорти или панталонки до коляното , къса фанелка ако е наистина много топло - може и без нея ..

През вечерта - Боксерки ,без фанелка ...

Нямам какво да крия , до сега не съм чул някой да каже "не съм виждал вагина" " не съм виждала пенис" ... Не ме е срам от фигурата ми защото е спортно атлетична ..

ГОЛЯМ ФЕН СЪМ НА ТИЯ ДЕТО НА + 40 ГРАДУСА СИ СЛАГАТ ДЪЛГИТЕ ЗИМНИ ДЪНКИ , И ЕСЕННО ЯКЕНЦЕ ОТ БЛИЗКИЯ МАГАЗИН

Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!

Цитирай Първоначално написано от zero
    Маса се прави на маса :]
    Ядеш кат животно и спиш кат животно

Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Цитирай Първоначално написано от wladk0yyy
    Цитирай Първоначално написано от Callisto
    На море ходя без бански, в къщи ходя гола или по някоя от тениските на гаджето ми, а на терасата излизам всяка сутрин да хващам тен чисто гола, за да нямам разлика. Изобщо не ме интересува, кой ще ме види гола. Важното е, че аз се чувствам добре по този начин.
    А аз може ли да попитам къде живееш
    гр. София, кв. Лозенец(през лятото), през останалото време кв. Младост 1..защо на гости ли искаш да ми дойдеш?
    Аз да ма съм от варна

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Град
    Gabr0v0
    Цитирай Първоначално написано от Nic3e3
    бельо задължително..за навън къси панталони и потник примерно..или тениска или рокля..а вкъщи може и само по сутиен смис. без потника ..всичко в рамките на нормалното..защото да излизаш без бельо за мен не е нещо нормално незнам...

Супер фен Аватара на diksi

Re: Летен въпрос.

Цитирай Първоначално написано от JorCo
    Да пусна и аз една нова тема за голотата, нали вече времето се стопли и идва лято. Питам ви до колко си позволявате да спите голи, да се разхождате голи вкъщи и да излизате навън без бельо, примерно момичетата без сутиен или без болно бельо? Абе с една дума до колко се разкрепостени. А това възбужда ли ви?
    Спя по гащички и мъжка тениска (обожавам ги)..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си