За съжаление и аз попаднах в капана на любовта!Казвам за съжаление , защото любовта ми е несподелена.Влюбена съм в един пълен боклук.Осъзнавам , че е такъв , но все още го обичам доста силно.Има си гадже към което дори не знам дали изпитва нещо , но въпреки това се сваля с всяка срещната.Третира момичетата като курви , непрекъснато говори мръсотии и тн . Питате се как съм могла да се влюбя в него ли - ами работата е такава , че веднъж бях на екскурзия с него и ми се стори , че не е такъв за какъвто се представя.Видях в него едно момче , което не знае как да покаже чувствата си и затова се държи грубо с всички.Там той се държеше прекрасно с мен , когато се върнахме в София ,той се опитваше да се сближи с мен , но аз се отдръпнах (НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРЕШКА В ЖИВОТА МИ).А сега се държи с мен както и с другите (sad).В момента точно тва не мога да преживея.А на всичкото отгоре си има и гадже , а аз само си страдам без той дори да знае!Кажете ми какво да направя , защото остават само 2седмици до края на годината и ако не направа нещо не знам как ше преживея лятото без да го виждам!

ПП:Моля ви без обиди!Знам , че съм допуснала голяма грешка , но искам да я поправя!!!!